Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte 2 stk AVAJI vaser den 19-07. Den 23-07 fik jeg en mail at de havde sommerferie lukket, og ligeledes at disse var udsolgt trods at der stod på deres hjemmeside de var tilgængelig. Fik så... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
HøghShoppen - Eksklusiv boligbutik med et stort udvalg inden for designmøbler, belysning og accessories, interiør forretning i Aalborg.
Información de contacto
Jeg har kun haft gode oplevelser med…
Jeg har kun haft gode oplevelser med Høgh Interieur.
Bestilte 2 stk AVAJI vaser den 19-07.
Bestilte 2 stk AVAJI vaser den 19-07.
Fik så at vide de kom først i september og jeg var først i køen.
Har nu henvendt mig gange flere på mail og intet svar.
Fik så endelig fat i dem pr. telefon og dette var en afløser og denne lovet der ville blive ringet tilbage efter en time, det sket ikke.
Har aldrig oplevet så dårlig service ved at handle på nettet.
Min ordre er nu annulleret og vil aldrig anbefale at handle der.Så dårlig service.
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Bestilte 2 borde på nettet midt i oktober til levering. Der stod bordene var på lager. Hørte ikke noget og skrev til den oplyste adresse, men fik intet svar.
Ringede efterfølgende til butikken, de ville undersøge det og ringe tilbage. Bordene var ikke på lager, de ville undersøge hos leverandøren og ringe tilbage igen. Intet skete, så jeg ringede igen - de undersøgte stadig sagen. Fik til sidst at vide, at de havde skaffet 2 borde til erstatning (en fin løsning), så jeg skulle komme ind til butikken for at se bordene, selvom jeg havde bestilt med levering. Da jeg ankom til butikken var det 2 forskellige borde, men de kunne bestille bordene til mig til levering med i februar. Jeg bestilte bordene i oktober, så jeg er meget uforstående overfor, at skulle bestilles igen. Jeg har nu fundet dem ved en anden web-butik, bestilte den 20/12 og modtog dem den 22/12 . Nu venter jeg på at få bekræftet, at jeg annullerede min ordre den 20/12.
God afslutning
Har købt nogle Hay stole af Høgh ved mølleå. Der var desværre lidt udfordringer med leveringsdatoen, men det rettede butikken op på ved at levere stolene direkte ved mig. Så vi er glade og tilfredse :-)
INGEN returret???!!!
Få styr på jeres service - det vil gavne jer. Vi havde i går til Black Friday fået bestilt to Verner Panton Flowerpots VP3. De havde dem ikke hjemme, så vi blev derfor blot skrevet op til dem, men BETALTE med det samme. Dagen efter finder vi så en hjemmeside, hvor den ellers dyre lampe er sat yderligere ned. Vi ringer straks ind til Høgh i Mølleå, som ikke tror på at vi har fundet en hjemmeside med yderligere rabat og derfor beder os "undersøge" sagen nærmere omkring den yderligere nedsatte lampe. Vi forklarer at vi har lagt dem i kurv og kan købe dem. Det er ikke muligt at få vores penge retur fra dagen efter, som er en større sum eller få differencen retur. Vi er godt klar over at det ikke er en regel ifølge serviceloven, men denne service burde de som butik udføre, når det er mindre end 24 timer efter man vil annullere sit køb.
Fantastisk service
Hurtig levering og priserne matcher markedets priser.
Dårlig service!!
Bestiller en vare fra jer den 7. December, hvor I skriver at der er 2-3 dages leveringstid. Da jeg forsat ikke høre fra jer, skriver jeg en mail imorges om hvornår jeg kan forvente varen fremme, da det er en julegave. Nu har I annulleret ordren uden nogen forklaring. Den dårligste service jeg nogensinde har oplevet. I fortjener ikke den ene stjerne!!
Dejlig og god kundeservice
I oktober måned købte jeg de tre Kähler sølv lysestager, som en fødselsdagsgave til min mor. Da der var gået en uge, og jeg endnu ikke havde fået besked om at de var afsendt, kontaktede jeg Høghshoppen. Catalina fra kundeservice var både rigtig sød og hjælpsom, og fandt hurtigt ud af problemet, som var at min pakke lå i "ingenmandsland" hos GLS. Efter dette blev rettet op, fik jeg en fin mail, hvorved jeg fik 15% af mit næste køb på høghshoppen. Så på trods af en længere leveringstid, er der ikke mere at klage over. Jeg køber gerne på hoghshoppen.dk igen. :-)
Glas smadret
Ved modtagelse af 8 glas, var de 2 smadret da Hoghshoppen brugte en kasse til 12 glas, med 8 glas og uden udfyldning af resten af glassene blev 2 smadret i fragten.
Tog billede og sendte det til kundeservice - ingen reaktion.
Rettelse - 2 nye glas blev fremsendt fra Hoegshoppen :)
God kundeservice
Jeg forudbestilte min sølvstribede kähler-vase her, men da vasen udkom kom min vase aldrig. Jeg ringede ind, og de fandt så ud af at det var postdanmark der havde sendt den et helt andet sted hen, og de sendte en ny til mig med det samme.
Siger tak for en upåklagelig kundeservice.
Fantastisk service
Jeg har rigtig mange gange handlet via høghshoppen, og er gang på gang blevet positivt overrasket. Der er et stort udvalg af lækre varer og ofte bliver jeg inspireret til min boligindretning. Deres hjemmeside er overskuelig, lækker og produkterne stemmer overens med de rent fysiske produkter.
I modsætning til så mange andre interieur webshops er jeg altid blevet mødt med service og venlighed.
Leveringstiden er i top, jeg kan kun anbefale høghshoppen.dk på det varmeste.
Hvis du er i Aalborg eller Hjørring, så smut forbi deres butikker. De er et besøg værd!
Perfekt
Kommenterede på et billed på instagram og lagde efterfølgende en ordre på webshoppen. Kort tid efter (det var søndag) kom der en kommentar, om ikke jeg havde bestilt noget forkert ? Opringning fra butikken dagen efter og "min fejl" var rettet. Tusind tak for super kundeservice og lynhurtig levering.
Shoppen anbefales på det varmeste og jeg kommer helt sikkert gerne igen
Inspirerende og flot webshop med et lækkert produktsortiment
Webshoppen er super overskuelig med nem tilgængelighed. En virkelig flot præsentation af butikken og produkterne, og så er det samtidig altid en fornøjelse at handle med såvel Høghshoppen som Høgh Interiør. De formår at mestre sublim kundeservice, de er utrolig hjælpsomme og yder altid det lille extra. De allervarmeste anbefalinger herfra.
Super oplevelse
Jeg har i dag købt varer ved Hoghshoppen over nettet. En fantastisk hjemmeside. Ikke nok med det, så blev jeg også kontaktet pr. tlf. for at høre om jeg var tilfreds, hvilket jeg syntes er super service. Jeg kan på det varmeste anbefale at man handler i Hoghshoppen
Virkelig god service!
Enormt imødekommende og kompetent personale, med en service ud over det sædvanlige. Super lækker butik. Giver mine varmeste anbefalinger!
Virkelig dårlig service
Bestilte D. 16. Februar, inden deres hjemmeside gik ned. Der gik flere dage hvor jeg intet hørte. Onsdag ringer Rikke (indehaveren) at en af mine 4 vare ikke er på lager, men at de regner med at have den sidst på ugen. Mandag skriver jeg og spørger hvornår de sender min ordre og tirsdag får jeg afvide at en anden af mine vare ikke er på lager før april (hvorfor fik jeg ikke dette afvide da i ringede?), jeg bad dem slette denne vare og de skrev så at de ville få den afsendt samme dag eller dagen efter. Jeg har stadig intet modtaget! Handler ikke der igen!
Fine produkter, men dårlig kundeservice. Måske jeg har været uheldig.
Tja, som start havde jeg egentlig en ret god oplevelse med Høghshoppen. De lancerede for et par dage siden en ny webshop, hvor man kunne få 15% rabat, og på trods af mange nedbrud (grundet den store interesse for siden), fik jeg en ordre igennem og modtog en ordrebekræftelse.
Her nogle dage efter har jeg ikke hørt mere fra dem i forhold til afsendelse af ordren eller lign., og da jeg tidligere havde haft kontakt til deres facebook-chat/medarbejdere, skriver jeg dér og spørger, om de kan kontrollere hvor langt min ordre er. Det viser sig så, at nogle lysestager jeg har bestilt, ikke var på lager. Dette mener medarbejderen har fremgået af siden, da jeg bestilte min ordre - hvilket jeg i så fald ikke har lagt mærke til. Jeg spørger så ind til, om jeg ikke havde fået en mail omkring dette, hvis jeg ikke selv havde taget kontakt til dem - og i værste tilfælde først modtaget min ordre engang inde i marts måned, hvor lysestagerne var på lager igen. Personen jeg skriver med gennem Høghshoppen vælger da dér at komme med en lang, nedladende og meget forhastet, for ikke mindst at sige uprofessionel besked, retur. Hvilket i min verden ikke er acceptabelt. Når jeg skriver med, hvad jeg tror, er et professionelt team af medarbejdere, forventer jeg langt fra en flabet besked tilbage om, at de har haft travlt og at jeg må forstå, at de ikke kan tage sig af alles ordre på så kort tid. Der sad jeg meget med følelsen af, at det ikke var mit problem - men hvis jeg havde fået en sød besked tilbage med lignende information, havde jeg klart været langt mere forstående og overbærende. Jeg synes fremover at Høghshoppen skal genoverveje, hvem de vælger at sætte til at svare facebook-beskeder - og i tilfælde af at pågældende ikke kan håndtere en kunde professionelt, så henvise til kundeservice.
Jeg regner ikke med at handle derigennem mere, da der er ligeså fine produkter og langt bedre service at finde andre steder.
Imponerende god service
Jeg fik uden nogen form for besvær byttet en gave købt på hoghshoppen.dk. Fik hurtigt svar på mine henvendelser, og følte mig hele tiden rigtig godt behandlet. Hoghshoppen.dk vil jeg uden tvivl besøge igen.
- og hurtig levering. Vare kom dagen efter bestilling.
Høghshoppen annullerede ordre, da ordren ikke kunne betale sig for dem...
Jeg er meget skuffet over den service jeg har fået i Høgh Shoppen (hoeghshoppen). Vi bestilte en lampe på deres side. Den stod (og står stadig) med en leveringstid på 2-3 dage. Da jeg har ikke har hørt noget efter en uge ringer jeg. Jeg får at vide at den desværre er lidt forsinket fra leverandøren, jeg vil modtage den i løbet af 2 dage. Da jeg så ringer efter en uge igen får jeg at vide at Høghshoppen vil annullere ordren, da det ikke kan betale sig for dem kun at bestille denne lampe hjem, ellers må jeg vente til de har fået nok ordrer til at det kan betale sig.... Det er da dårlig service, og jeg skal selv ringe for at få det at vide!!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.