Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,0

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min bedste oplevelse med en dyrlæge

Stine er den mest empatiske, søde og grundige dyrlæge jeg nogensinde har mødt. Hun er nærværende og rolig lige fra hun kommer ind af døren.
Min kat har været igennem et længere og meget stressende sygdomsforløb med rigtig mange dyrlægebesøg og dårlig/manglende kommunikation og informationer. Stine er lyttende, omhyggelig og yderst professionel og fik både min kat og jeg til at føle os helt trygge. Er så taknemmelig for at jeg fandt Stine på nettet.
De største anbefalinger herfra🌟🌟🌟🌟🌟❤️❤️❤️

7 de enero de 2024

5 hjerter <3 <3 <3 <3 <3

Den sødeste, mest empatiske dyrlæge jeg nogensinde har mødt.

Stine reddede min kat der havde brækket 4 knogler i poten.

Den første dyrlæge gjorde faktisk skaden værre efter 14 dages indlæggelse (men det er en anden historie) og den anden dyrlæge ville aflive pga. omfanget af skaderne og ferielukning.

Så d. 22 december kontaktede jeg Stine, og det er vi meget taknemmelige for, da Stine kunne komme hjem til os og skifte forbinding mm, så min kat ikke skulle stresses yderligere.

Og lige da Stine trådte ind af døren kunne jeg mærke hendes varme og kærlighed til dyr (og deres mennesker), samt kompetence, for tasken var fyldt med de præparater der kunne hjælpe.

Al min frustration og bekymring for min kat, blev vasket væk, ligesom hun vaskede min kats pote.

Jeg vil faktisk aldrig bruge andre dyrlæger fra nu af, med mindre det er noget som Stine ikke kan tilbyde (endnu) og håber på at hun snart får så mange patienter at hun kan åbne egen klinik.

Varmeste anbefaling herfra.

Hilsen en veterinærsygeplejerske-elev.

8 de febrero de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel dyrlæge som virkelig elsker dyr og forstår både dyr og deres ejere

Jeg har nu haft Stine som dyrlæge et par år og kan kun anbefale hende. Hun elsker tydeligvis dyr, men er også super god til deres ejere. Det er skønt, at hun kommer hjem til mig også om aftenen. Hun er meget professionel og god til at forklare alt det dyrlægetekniske så jeg kan forstå det. Hun giver sig virkelig god tid.
Hun har en holistisk tilgang til dyrene så der både tages hensyn til det fysiske og det psykiske aspekt i behandlingen. Hun bruger både konventionel og holistisk medicin i fin balance.
Leder du efter en dygtig og mobil dyrlæge, kan jeg varmt anbefale Stine.

29 de septiembre de 2014

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.