Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god service og gode muligheder for kontakt når man faktisk er hjemme. jeg oplevede at blive taget meget seriøst og et firma med kunden i centrum. vil helt sikkert handle der igen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Køb af motionscykel. Købte motionscykel via hjemmesiden med betaling pr. efterkrav. Blev ringet op fra HomeX, der spurgte om det var OK, at jeg fik cyklen leveret uden efterkravsbetaling. Firmaet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Хочу выразить благодарность магазину и отдельно менеджеру Валентину!! Были накладки со временем доставки на склад ( заказ должен был прийти в назначенный день, но чуть позже по времени). Для меня... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilt og købt online: Crosstrainer gennem hjemmesiden fredag og fik den onsdag. HomeX ringede (som det står skrevet i hjemmesiden) tirsdag og fortalte mig at jeg ville modtage varen onsdag men... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de fútbol

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Ny Butik

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig fin service indtil videre

Rigtig fin service indtil videre. Dog har jeg ikke været for heldig med mit løbebånd der nu for anden gang er gået i stykker. Jeg forventer at få pengene retur da det er for bøvlet med sådan et tungt løbebånd når jeg hver gang skal have hjælp til at få det på plads og samlet.

19 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En helt og aldeles fremragende service

En helt og aldeles fremragende service. Jeg var på udkig efter et mini-bordtennisbord og fik stor hjælp af Jens til, hvad jeg skulle kigge efter. En super og meget personlig vejledning og service. Kan varmt anbefales.

23 de abril de 2025

God oplevelse

Første gang jeg bestiller fra siden, kan varmt anbefales! Jeg lagde en bestilling torsdag aften på et løbebånd, og fik den leveret til døren i dag onsdag morgen. Forsvarligt pakket ind.
Jeg blev ringet op 2 gange af dem ift. levering. Alt i alt god service.

19 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, dog manglede der en vare, som var overset, men blev afsendt efterfølgende dag.
Snakket med Jens i telefon, flink mand og god service.

1 de mayo de 2024

Ekstraordinær god service 🤩

Jeg havde bestilt nogle rulleskøjter de desværre ikke havde i den rette str. Jeg blev ringet op og vi fandt en løsning, så min datter ku få sine rulleskøjter. Har aldrig før fået sådan en service. Kommer helt sikkert til at handle her igen 👍

18 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uovertruffen god service på alle…

Uovertruffen god service på alle parametre!
Vi købte en spinningcykel hos Homex.
Nr.1 Rigtig god pris.
Nr. 2 Bestilte søndag og fik leveret tirsdag.
Nr. 3 Vi fik sms om leveringsmåde som var fragtmand pga størrelse. Blev spurgt om hvilken dag, der os passede bedst med at være hjemme og tage i mod og det blev aftalt let og elegant.
Min mand sagde, at han aldrig havde oplevet så god og behagelig et menneske. der gav så fantastisk service. Jeg er meget enig.
Kunne vi give mere end 5 stjerner havde firmaet og fragtmanden fået 10 stjerner.

6 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode vandrestave og god service

Købte et par vandrestave leveret April 2023 uden problemer, virkelig god og personlig service. I December 2023 problem med den ene stav, firmaet fremsendte hurtigt en ny stav uden beregning. Virkelig god service, kan varmt anbefales.

7 de diciembre de 2023

Fejlfri service i topklasse

Jeg fik leveret et bordtennisbord, som havde fået en skade under fragt. Homex meddelte, at de sendte et nyt med samme. Det skete igen, at der kom en skade under fragt og med det samme sendte Homex et nyt, som ankom i fin og flot stand.
Homex kan selvfølgelig ikke garantere for fejlfri levering med post, men jeg skal lige love for, at de garanterer for fejlfri service i absolut topklasse.
Jeg kan klart anbefale, at man kan handle hos Homex og føle sig tryg.

24 de noviembre de 2023

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.

Bestilte en træningsmaskine som var ekstremt tung. Af gode grunde kunne den ikke sendes som en almindelig pakke, og skulle derfor sendes med em fragtmand. Jeg fik et opkald fra Homex for at aftale levering og alt gik som aftalt.

Maskinen er som lovet, med den bedste pris på markedet, og så var der oveni købet fri levering. 5 stjerner herfra! (Kunne jeg give mere, så havde jeg gjort det)

17 de noviembre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.