HorsePoint Rideudstyr Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har modtaget forkert vare og får ingen respons fra jer. Jeg har skrevet to mails og prøvet at ringe uden svar. Jeg har bestilt en gjord og modtager et nakkestykke til en trense iste... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rigtig dårlig service😡 har lavet en bestilling den 7/6 den 11/6 skrive jeg om jeg kunne få noget mere med. Fik hurtig svar at så skulle jeg skynde mig det gjorde jeg så. Han nu skrive og ringe mange... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fin oplevelse. Var lidt mistænkelig, da webshoppen havde mange dårlige anmeldelser, men jeg fik hurtigt svar fra kundeservice, da jeg skrev med dem om min bekymring for, om man fik sine varer. Je... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

En smule skeptisk på baggrund af anmeldelserne, men bestilte en KASK ridehjelm fra dem. Bestilte lørdag aften. Fik tracking link mandag formiddag. Pakken afsendt tirsdag og kunne hentes torsdag :) så... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fin butik med varer man ikke lige…

Fin butik med gode varer

man ikke lige finder alle steder til gode priser.

Min oplevelse med dem er overordnet god.

Grunden til de 2 stjerner er den uoverskuelige overblik over leveringstid på varerne, nogle kan leveres hurtigt og andre med længere leveringstid. Det fremgår på varen men ikke på OB, det skaber en dårlig købs oplevelse da man forventer 1-3 dages leveringstid som der står på siden.

De kan desværre heller ikke del levere, så man kan opleve, at vente meget længe hvis den ene vare ikke er hjemme.

Det er lidt øv, når man mangler de andre varer og den man venter på ikke er på lager.

21 de diciembre de 2021
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig stil ikke at vende tilbage på reklamation

Virkelig ikke den bedste oplevelse med HorsePoint.
Skrev en mail vedr reklamation for en uge siden og har stadig intet som helst hørt fra dem. Virkelig dårlig stil ikke at vende tilbage blot fordi det er en reklamation som man må forvente at få i ny og næ som indehaver af Webshop og butik.

13 de octubre de 2021
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.