Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

denne karakter rummer en overordenlig god og klar kommunikation på hjemmeside og meget dygtig og nem handel. pia eriksen er en meget rar og personlig designer, med sans for den gode og også bære... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fundet de fedeste bælter af krokodilleskind - ægte krokodille - i de frækkeste farver og så til halv pris ifht. butikspriser!!! Min datter på 18 er også helt vild med bælterne. Desuden h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de productos de cuero

Escrito por la empresa

Hotsjok sælger unike tasker, bælter og smykker i nyt design, accessories med blandet inspiration fra inkakulturen og Skandinavien. Vi arbejder med eksklusive materialer som koskind med hår, krokodilleskind, slangeskind, turkiser m.m. Et design der spænder fra cool til klassisk. Se varerne LIVE i vores butik på gågaden i Ebeltoft.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super flotter og lækre pelsstøvler

Super flotter og lækre pelsstøvler, mega god kvalitet. Det er mine støvler nummer 2 jeg har og første par holdte i otte år. Dog står der at man skal købe støvlerne nummer større da de er små størrelsen, jeg købte nummeret større og en uge efter var de desværre blevet for store, da de giver sig en del. Heldigvis har det hjulpet med en god tyk sål. Men næste gang skal jeg huske at købe den præcise størrelse jeg bruger.
Kan kun anbefale at købe herfra.

20 de enero de 2026
Opinión espontánea

jeg er imponeret

jeg har handlet med hotsjok, og er virkelig imponeret over den servis jeg har fået, jeg havde mange spørgsmål og pia svarede med det samme på fineste vis, jeg efter spurte en anden leverings form end dem der var angivet, og det fik jeg så dao kom med min vare 3 dage efter jeg havde bestilt . det er ikke sidste gang jeg handler med pia fra hotsjok. vh beth bugtrup

19 de diciembre de 2020

God betjening

Super god service. Hurtig tilbagemelding på spørgsmål. Nem og hurtig levering. Tak til Pia.

3 de enero de 2020
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.