Voor 245 euro aan artikelen besteld, twee weken later nog niets ontvangen. Website bestaat sinds 29/04 niet meer. Oplichting. Jammer, dure les, zag er nochtans legitiem uit. Had positieve reviews gele... Ver más
Hoymans
Consulta las opiniones de los clientes
Oplichting!! Site uit de lucht, adres om naar te retourneren bestaat niet. Klantenservice blijft zich beroepen op Algemene Voorwaarden en Retourbeleid. Iedereen een klacht doen bij de ACM en wellicht... Ver más
26 april jl werkschoenen besteld kreeg netjes mail met bevestiging en Track en Trace maar ga ik weer kijken op de site van hun is de website niet te vinden zelfs niet eens een telefoon nummer. Ik b... Ver más
Geen ster waardig ,heb kostuum besteld voor mijn bruiloft ook omdat we t allemaal niet breed hebben zijn ze niet bereikbaar, kan geen track en tracé doen want ze zijn van de site gehaald. Leuk net... Ver más
Bestel hier niet
Bestel hier niet! Oplichters. En verder staat alles in de eerdere reviews beschreven.
Er is geen winkel in Amsterdam. Kwaliteit lijkt in de verste verte niet op de kwaliteit die aan de hand van de foto’s denkt te kopen. Pas na het bestellen wordt het retourbeleid uitgelegd met extreme kosten.
Ik onderschrijf alle negatieve reviews…
Ik onderschrijf alle negatieve reviews die eerder geschreven zijn door mensen die iets besteld hebben bij Hoymans Enschede. Iets terugsturen als de zending niet goed is wordt onmogelijk gemaakt door allerlei ander onredelijke opties voor te stellen. Dit bedrijf besteld alles in China. Ga niet in zee met dit bedrijf.
Bedrog,
Bedrog,
Na een maand van mails en onwaarheden.
Wil ik toekomstige klanten behoeden voor valse beloftes.
Koop niets bij dit bedrijf.
Ze jagen je op kosten en vergoeden niet de terug gestuurde producten.
Ze houden je eindeloos aanhet lijntje via een computer gestuurd antwoord.
Nogmaals bestel niets bij HOYMANS
Oplichters
Oplichters! Dropshipment, verkopen troep uit China. Nemen niet retour. Niets kopen!!
Rotzooi verkopen ze
Rotzooi verkopen ze, scam winkel zogenaamd nederlands. Nooit hier iets kopen winkel is niet te vertrouwen.
Blauw broekpak gekocht
Blauw broekpak gekocht. Is een grijze hobbezak. Terugsturen moet naar China!!! Kost 77,- dat is duurder dan het pak!! Koop hier niet, ik heb er spijt van. Pak is naar de Kringwinkel.
Retourneren....vergeet het maar.
Dat het bedrijf niet Nederlands is merk je vooral als je iets wilt retourneren, dat willen ze dus liever niet en doen eerst allerlei voorstellen, zoals 10% - 30% korting, waardebon voor korting op de volgende aankoop (alsof je nu ooit nog iets bij ze zou willen bestellen).
Uiteindelijk krijg je een adres om te retourneren. Blijkt in China te zijn!!
Verzendkosten voor jou!
Je trekt dus altijd aan het kortste eind!!
HHIER ABSOLUUT NIETS BESTELLEN !!
NIET BESTELLEN !!!
Goedkope troep van zeer slechte kwaliteit uit china.
Doet zich voor als Nederlands bedrijf in Enschede en/of Rozenburg net wat ze verzinnen, postcode en adres komen niet overeen telnr afgesloten. Bestelling na lang wachten ontvangen met uit de verpakking halen lag mijn vloer onder met materiaal van het artikel, slechte/geen informatie over verwachte bezorgdatum.
Retour wordt gemeld naar Retour etiket te vragen. Na veel mailtjes waar een aanbod wordt gedaan het artikel te houden ivm milieu en 30% korting of waardebon. Krijg je dan een complex adres gemaild in China. En de Retour kosten zijn voor jezelf, in mijn geval €56.- duurder dan het artikel. Dit Niet gedaan uiteraard.
Trap er aub niet in hier iets te bestellen, het is echt weggegooid geld!!
Achterlijk 'bedrijf' NEPPE DROPSHIPPERS
Achterlijk 'bedrijf'. Gewoon dropshippers die doen alsof ze een winkel in Nederland hebben. Retourneren dus niet mogelijk en weg geld. BESTEL HIER NOOIT!!
Het adres voor retourneren is ook een nep adres als je dit op google opzoekt. Je bent dus sowieso je geld kwijt.
Oplichting
Oplichting, het komt uit China, zucht. Doen of ze Nederlands zijn. Vreselijk dit. Ik heb een LEREN groen jasje besteld. Het is geen leer en het lijkt niet eens op leer. Dun stofje en 60 euro betaald. Niet doen dus.
De zoveelste NEP kledingshop
Doet zich voor als Nederlands bedrijf, maar de goederen komen uit China. Dus lange wachttijd. Bikini gekocht, maat was niet goed terwijl ik al groter had besteld. Kan het niet retourneren en geen geld terug. Als je betaal mag je iets anders uitzoeken???
Oplichting
Schoenen besteld. Op de foto zagen ze er anders uit dan in werkelijkheid. Wil ze terug sturen, maar dat lukt niet. Had ik vooraf maar gekeken naar revieuws. Doen alsof ze heel begaan zijn met het milieu, maar ze sturen blijkbaar gewoon prut uit China op. Echt duurzaam ja.
Grote oplichters!
Grote oplichters!
Ik had 2 jumpsuits besteld voor een bruiloft.
Deze lijken totaal niet op die van de foto’s , bij terug sturen word geadviseerd terug te sturen met track and trace.
Eindstand ben ik 101 euro kwijt geen kleding en mijn geld niet terug !
Echt schandalig
Misleidend want toch dropshipment uit…
Misleidend want toch dropshipment uit China terwijl ze er alles aan doen om Nederlandse aanbieder te lijken. Maat dus way off en retour niet mogelijk tenzij je daar zelf hoge kosten voor betaalt. Oplichters want ze proberen echt dropshipment-schijn uit China te verdoezelen, wat nou Hoymans Amsterdam met een afbeelding van een winkel op de site. DUS PAS OP!
Oplichters!
Oplichters!
Zeer slechte kwaliteit schoenen. En stinkend naar de chemicaliën, het slaat gewoon op je longen.
Ze antwoorden met standaard emails om je aan het lijntje te houden.
NIET BESTELLEN
NIET BESTELLEN! Als het artikel niet bevalt (andere kleur dan website toont) kun je NIET retourneren. Je wordt aan de lijn gehouden met geautomatiseerde e-mail antwoorden.
Bedrog
Bedrog. Het product komt niet overeen met de voorspiegeling ervan, echte brol, komt uit China en is niet te retourneren zonder hoge kosten.
Dit riekt naar oplichting
Bedrijf doet zich voor als Nederlands maar dit is gewoon goedkope Chinese troep. Levertijd van voorraad artikelen is ook 3 weken, de maat klopt niet eens bijna en de kwaliteit is zeer teleurstellend. Knopen laten al los.
Retour wordt afgehouden, na 6 mails krijg ik wel de optie om het op eigen kosten a €200 naar China te sturen.
Website klopt niet
Broek is niet zoals afgebeeld. Retourneren wordt onmogelijk gemaakt. Je wordt met belachelijke mailtjes aan het lijntje gehouden, zoals: maak 19 euro over dan krijg je een ander product toegestuurd. Het bedrijf besteld via een Chinese website, en stuurt het rechtstreeks naar jou. Het bedrijf bestaat niet.