1. Construcción y materiales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

HPH Total Byg er specialister i konstruktion og indretning af staldbygninger, halbyggeri og privat byggeri.

3,2

Medio

1 opinión

HOLD JER FRA DETTE FIRMA

Jeg har fået bygget en garage (til 440.000 dkr.) af dette firma. Igennem forløbet har jeg flere gange måtte ringe og rykke, for at få tingene færdiggjort. Tidsaftaler har de svært ved at overholde, mange bliver ikke overholdt. Da byggeriet var "færdigt", var der stadig nogle mangler såsom: utæt sokkel, hvor vandet kommer ind, port der ikke slutter til, o.s.v. Jeg holder derfor et mindre beløb tilbage, for at få HPH-Totalbyg til at rette fejlene. Men bliver her, af HPH-Totalbyg, gjort opmærksom på, at de "HPH-Totalbyg" ikke laver noget før pengene er betalt, og at de da ikke "løber fra noget". Jeg betalte selvfølgelig de sidste penge (september 2012) i den tro, at HPH-Totalbyg var et seriøst firma der nok skulle rette de sidste fejl og mangler. Men men men. Fejlene er endnu ikke rettet. Jeg kan ikke komme i kontakt med firmaet. (har prøvet mange gange via mail og telefon). Så mit råd til folk er : HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE USERIØSE FIRMA.

D. 6-1-2014
Jeg har stadig en utæt sokkel på min garage
Jeg har kontaktet HPH-totalbyg via mail uden held.
Dog skal det siges, at HPH-total i sommers 2013 kom og smurte tjære på sokkelen, det virkede da også kortvarigt.
Men jeg står stadig tilbage med en utæt sokkel.
Aldeles uacceptabelt

3 de enero de 2013