Spärra omdömen?
Allt har tidigare varit okey här. Har varit där förut, men nu...
Jag har gjort Coolpeel fyra gånger tidigare och vet hur behandlingen brukar se ut och kännas efteråt. Den här gången var upplevelsen helt annorlunda:
Utövaren kom 15 minuter sent, utan att receptionen informerade mig. Hon förklarade att den infon får man i ett standardmail. Så det är alltså svårt att vara serviceminded och istället komma fram och ursäkta förseningen "för det står i mail"?
Själva behandlingen gick mycket snabbt och kändes stressad! I rummet jag fick gå in i luktade det bränd hud, men det var nog från kunden före mig.
Vanligtvis får jag svullnad, skorpor och en återhämtning på 8–10 dagar. Denna gång fick jag nästan inga reaktioner alls, var återställd redan dag 3 och rynkan jag ville behandla är oförändrad.
När jag påtalade detta fick jag långa förklaringar om att behandlingen ändå skulle vara korrekt, vilket kändes misstroende mot mig som kund. Efter flera försök, och mina bilder från tidigare behandlingar, och meddelade att det får ARN avgöra, fick jag till slut erbjudande om pengarna tillbaka – vilket jag uppskattar – men bemötandet kändes inte professionellt.
Dessutom har kliniken spärrat mig från att lämna omdöme via BokaDirekt,man får alltid ett mail från Boka om vad man tyckte. Om en klinik gör så mot mig, då undrar man ju resten.
Kliniken upplevdes bättre för 1,5 år sedan.
Tyvärr kan jag inte rekommendera dem längre.
2 de septiembre de 2025
Opinión espontánea