De havde det antal poser hundeguf på lager, som jeg bestilte og fik leveret varerne hurtigt.
Consulta las opiniones de los clientes
Svarer ikke på mails, hvilket er virkelig ærgerligt når de ellers lover god service, råd og vejledning. Sendt fra to forskellige emails. Det er selvfølgelig fair nok hvis deres mailadresse er nede, m... Ver más
La empresa ha respondido
Har nu handlet der flere gange og altid modtaget mit hundemad inden for få dage. De overholder hvad de lover og GLS leverer til hoveddøren.
Hurtig levering og en rigtig god pris Jeg syntes denne butik fortjener lidt god omtale. Jeg var i hvert fald super tilfreds med både prisen og leveringstiden på de 2x17 kg hundefoder jeg bestilte.... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hundefoder.dk - køb hundefoder billigt online. Danmarks største udvalg af KVALITETS-foder fra mærker som Acana, Orijen, ZiwiPeak, Essential, Wolfsblut oma.
Información de contacto
Dinamarca
- www.hundefoder.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering og en rigtig god pris
Hurtig levering og en rigtig god pris
Fant en gummi prop i hvalpe foderet 😡

Respuesta de Hundefoder.dk
Forretningen er dansk
Forretningen er dansk. Hurtig levering i specialfoder alfa spirit. Nemt og trygt. De spammer ikke med tilbud i mails bagefter.
De svarer ikke på henvendelser
De har et ok udvalg og jeg er interesseret i noget foder. Havde et spørgsmål og sendte for en uge siden en mail, men har aldrig fået svar. De skriver ellers at de svarer inden for en time. Har skrevet igen, men stadig intet svar. Så er det jo bare, at man dropper det og finder sine varer et andet sted. Total dårlig kundeservice.

Respuesta de Hundefoder.dk
Fejlagtige fragtpriser + mangl. svar
Pga. fejlagtige fragpris-oplysninger på hjemmesiden/ved indkøb har jeg forgæves forsøgt at kontakte Hundefoder.dk for opklaring.
De gider dog ikke besvare forespørgsler, så det er tydeligvis ikke den rette butik for kunder, der vil have tiltro til deres e-handel og vareforsendelse.
Har nu handlet andetsteds i stedet.
Forsinket levering og svare ikke på…
Forsinket levering og svare ikke på emails.
Hurtigt ,nemt og billigt ....
Hurtigt ,nemt og billigt ..... leveret dagen efter med GLS ...
intet at udsætte på dem ! ..
laver normalt ikke mange positive anmeldelser men dette virkede bare !
Hurtigt, effektivt og godt
Nemt at bestille - venlig, hurtig og effektiv kundeservice . Gode produkter.
Super hurtigt
Desværre er mit foder ikke længere tilgængeligt hos dem, det er en skam for deres tilbudspris var fair og leveringen hurtig
supergodt
god og hurtig service,kan kun anbefaldes,og en super kundeservice
Super hurtig levering lige til døren
Godt udvalg, attraktive tilbud, dag til dag levering for ordrer lavet før kl 11.30, forsvarligt pakket ind. Super tilfreds :o)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.