Advarsel huser360 og silkeweb er de samme folk.
Ejerne bag huset360 har flyttet alt over i deres nye virksomhed silkeweb, så pas på de svindler videre der.
Vi er en virksomhed i Silkeborg som leverer digital markedsføring, opbygning af hjemmesider og shops. Vi har som den eneste virksomhed i Danmark valgt at give garanti på vores arbejde. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.
Torvet 11, 2. sal, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Jeg har tidligere - naivt og forblændet af løfter - skrevet en god anmeldelse (på opfordring af ejeren) af huset360. Har dog erfaret at der ikke er hold bag løfterne og at der ikke er leveret noget brugbart og at kontakten mangler. Som så mange andre har jeg mistet mange penge og har politianmeldt ejerne - dette svindel skal stoppes nu. Indgå ikke en aftale - det er spildte penge! Håber min politianmeldelse og super gode advokater kan få stoppet dette svindel og bedrag.
Ingen respons fra firmaet.
Dårlig stil at tage så mange penge fra folk, og så bare lukke ned, eller hvad de har gjordt.
Men mon ikke der skal sættes nogle folk på den sag, hvis vi ikke høre fra dem...
Svindlet af Huset360. Utroligt at der er nogen der har så lav en moral at køre et firma kun med henblik på at snyde så mange penge fra folk som muligt og derefter at lukke uden at kontakte den der har betalt mange tusinde kroner. Er der opbakning for en politianmeldelse anmeldelse
Som andre skriver, så sørger de for at få kontrakten i hus OG forudbetaling - selvfølgelig......og derfra går det kun ned ad bakke.
Har intet hørt fra virksomheden efterfølgende og kan ikke få kontakt til dem. Så ikke engang ryggrad kan ejeren bryste sig med. Det ville ellers have klædt ham, at have henvendt sig personligt og undskyldt og forklaret hvorfor han lige har tiltusket sig mange tusinde kroner herfra, uden at have givet noget som helst tilbage.......
Sidder nu og føler mig meget dum. Det ser ud til, at han sørgede for, at få så mange nye kunder i butikken som muligt, sekundet inden de drejede nøglen.
Føj siger jeg bare :(
Så snart man har betalt sine penge kan man ikke komme i kontakt med nogen - trods utallige mails og opringninger sker ingenting - jeg ønsker bare mine penge retur..
Bevidst frarøvelse af penge, uden at levere noget som helst. Så snart de har modtaget betaling, hører man intet retur.
Det bliver de hårdest tjente penge for dem!
Jeg har kun haft gode oplevelser med Huset360. God service og hurtig kommunikation.
Jeg giver min varmeste anbefaling til Huset360. Dygtige sælgere, god vejledning og service.
Aftaler der ikke overholdes, der er gået en måned og jeg har ikke fået mine penge retur. Og ikke mindst en total IKKE eksisterende service. Gå en stor ring udenom 😉.
STATUS EFTER LOVNING PÅ PENGE RETUR D 3 JUNI.
Jeg har stadigvæk ikke modtaget mine penge, og kan ikke komme i kontakt med ejeren af firmaet som lovede mig pengene retur.

Respuesta de Huset360 Danmark ApS
Fik besøg af en dygtig sælger som lovede mig meget billigere hjemmeside og seo ,bedre synlighed .
Jeg fik lavet en hjemmeside med en kontaktformular folk skulle udfylde og trykke på en knap Send.
Jeg gik i 2 måneder uden en eneste kunde , fik bare at vide at alt virkede som det skulle.
En dag ringede en fra DanaWeb og spurgte hvordan det gik, jeg fortalte som det var, han testede formularen og intet skete.Jeg havde fået 20personer til at udfylde min kontaktformular og sende til min mail, men den kom ikkeind på min mail.Fik rettet fejlen takket være Danaweb . Ikke så meget som en undskyldning har jeg fået fra dem måske mistet en ordreomsætning på omkring 300000kr .Så hold jer langt fra dem hvis i har jeres virksomhed kær.

Respuesta de Huset360 Danmark ApS
hej,
Jeg er selvstændig og har et alm autoværksted. Min plan helt fra starten var at jeg skulle udvide butikken med salg/leasing af biler. Jeg havde ikke nogen hjemme side og ville ikke have kun til mit autoværksted. Jeg ville først have det når jeg var klar til at gå i luften med at udvide. Mit ønske var at jeg ville have en top professionel hjemme side så den kunne afspejle mit arbejde og virksomhedens vision. Her tager jeg kontakt til Huset360 som ser ud til at kunne opfylde de krav jeg havde. Og det må jeg sige at de har gjort. Vi aftaler en fast pris for de ønsker jeg har og projektet starter. Jeg er en meget besværlig kunde da jeg ved 100% hvad jeg ville have, men dette tager de professionelt og bliver ved med at udvikle og programmere ind til at jeg er tilfreds. Jeg står nu med en hjemmeside som jeg er ovenud tilfreds med og trods der kom mange ekstra programmerings timer i projekt så holdte de ord. Så mine størreste anbefalinger her fra.
Hilsen
Christian
Shark Motors ApS
Más información sobre otros tipos de reseñas.