Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik overført data fra gammel til en renoveret PC. Go oplevelse. Meget kundevenlig information, ikke mindst for en ældre herre som mig. Ros til Thomas. Og dette til en meget acceptabel pris.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kontaktede Thomas fra Venture angående en computer reparation som var vokset mig over hovedet. Efter en snak og at have set på den, tager Thomas PC'en med og forsikrer "Den tager vi os af". Gans... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde akut behov for en pc, og min første tanke faldt på Huset Venture Aarhus. Har tidligere haft gode oplevelser der. Tre rimer efter min henvendelse havde jeg en brugt HP pc inklusive Windows, Off... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik en mega regning efter at have modtaget forkerte prototyper, samt virkelig ringe kvalitet og dårlige syninger. Fik nedsat regningen, men måtte stadig betale 13.000 kr for 5 STK. Tøj med huler, sy... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de regalos corporativos
  2. Diseñador gráfico
  3. Tienda de artículos para el hogar

Escrito por la empresa

Huset Venture er en landsdækkende, socialøkonomisk virksomhed med afdelinger i Ringkøbing, Aarhus, Ballerup og Kolding. Huset Venture har forskellige forretningsområder i de forskellige afdelinger. Hvis muligt må anmeldere på denne side gerne skrive hvilken afdeling, man har erfaringer med - det giver os mulighed for at give den bedst mulige kundeservice.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,5

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Supergod kundeoplevelse

Havde en supergod kundeoplevelse hos Huset Venture i Aarhus, hvor de hjalp mig med at få data ud af en bærbar computer, hvor bundkortet var røget. De var utrolig søde og hjælpsomme, slutresultatet var i top, og prisen var særdeles god. Kan varmt anbefales

27 de febrero de 2021
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

HVERKEN FUGL ELLER død FISK!

Svar på "svar": Confutse siger at kun dåren smager to gange på et råddent æg.
Det samme her, når samme person engang har svinet en, så beder man da ikke om en omgang mere. Latterlig tanke.

Hvis man tror at husetventure, Kolding, er et sted til objektiv afklaring og korrekt vurdering af restarbejdsevner, tager man fejl, grueligt fejl.
Selv om konceptet er hevet ud af det gamle REVA regi, kan det ikke sammenlignes på noget som helst plan; fagligt, sociatl, afklarings- og ledelses mæssigt. Dette er en økonomisk gang intetsigende blålys, der dårligt kan påkræve sig nogen berettigelse eller relevans ud over den rene egenaktivering.
Oppustede cvér, der selv efter lokale standarder, aldrig er set vagere, mere oppustede og slet og ret intetsigende.
"socialøkonomisk virksomhed" - Det er yderst tvivlsomt om der har været nogen tilknyttet, overhovedet, der bare har bestået en gang bogføring på hg niveau!
O tempora o mores

30 de octubre de 2020
Opinión espontánea
Logotipo de Huset Venture

Respuesta de Huset Venture

Hej S.V. Jørgensen. Vi har læst din anmeldelse af os, som vi naturligvis er kede af. Vi ved ikke, hvad din baggrund er for at anmelde os - men uanset hvad er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan forklare dig, hvad vores koncept er, og hvordan det hænger sammen. Du kan kontakte vores regionschef for Huset Venture Kolding, Karsten Hjort-Enemark på mobil 5116 4052. MVH Huset Venture.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.