Consulta las opiniones de los clientes
Købt Ebel ur for år tilbage hos Hverplund. Indleverede uret - troede jeg - til udskiftning af batteri og nye pakninger. Blev et par dage efter ringet op af værkstedet, som sagde, at der var rust i l... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hos os finder du et udsøgt sortiment fra nogle af de mest velansete brands i verden. Vi har vores eget specialværksted med højtuddannet fagpersonale.
Información de contacto
Østergade 15, 1100, København K, Dinamarca
- 33120205
- Online@hvelplund.dk
- www.hvelplund.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk god oplevelse
Jeg har IGEN haft en helt fantastisk oplevelse ved at handle hos Hvelplund, som igen leverede over forventningerne og til fulde indfriede mine højeste ønsker om mit køb. Bravo Hvelplund jeg glæder mig til at handle hos Jer igen.
Verdensklasse service
Først og fremmest fik vi et bud på et ur 10000 kr billigere end hos konkurrenten ved siden af. Og uret var bare super smukt sat i stand. Efterfølgende gik der noget galt med balancen i uret som de fiksede uden beregning. Hurtig respons tid og bare generelt verdensklasse service.
Jeg har haft en super fin oplevelse i…
Jeg har haft en super fin oplevelse i Hvelplund. Først med et ur til min svigerfar, og senere et til mig selv. Andreas er enormt vidende om ure, og opførte sig meget professionelt og behageligt i forbindelse med begge køb. Imponerende viden omkring selve tilblivelsen af urene, og sjov fortælling omkring de forskellige huse og deres horologi. Jeg har sendt flere venner ind i forretningen, som også har haft gode oplevelser hermed 😊
Fantastisk service og kommunikation
Fantastisk service og gennemsigtighed – kan varmt anbefales :)
Jeg oplevede en utrolig grundig og ansvarsbevidst proces, hvor madarbejde virkelig gik langt for at sikre, at uret levede op til deres høje kvalitetsstandarder.
Undervejs blev jeg løbende opdateret og fik ærlige forklaringer, hvilket gav stor tryghed. Selvom processen tog længere tid end forventet, viste det sig at være et klart kvalitetsvalg frem for hastværk.
Det er tydeligt, at madarbejde prioriterer kvalitet, ansvar og langsigtede relationer frem for hurtige handler. En butik med integritet, som jeg gerne handler hos igen.
Jeg har handlet cirka 10 ure gennem butikken, dette har været scenariet hver gang.
Ekstremt uprofessionel håndtering-Dårlig forretningsskik
Meget uprofessionel oplevelse – kan ikke anbefales
Jeg indgik en klar aftale med madarbejde om køb af et Rolex-ur til en fast pris og med levering inden for 1–2 uger. Prisen blev bekræftet, og jeg fik garanti for, at det ikke var noget problem.
Efter 5 måneder er uret stadig ikke leveret.
Undervejs har jeg fået den ene undskyldning efter den anden:
– Uret var “forsvundet i posten”
– Uret var “i dårlig stand og skulle returneres”
– Forsinkede møder, aflysninger i sidste øjeblik og gentagne brændinger
– Historier om fly, lufthavne og andre forklaringer, der ændrede sig hver gang
Mine penge har været bundet i 5 måneder, hvilket er et stort beløb, uden at jeg har kunnet bruge dem eller investere dem andetsteds.
Da jeg efter 5 måneder møder op for endelig at hente uret, får jeg besked om, at prisen pludselig er hævet med ca. 47.500 kr. i forhold til den aftale, vi havde.
Det er helt uacceptabelt.
Jeg har tidligere købt ure her, hvor jeg også følte mig dårligt behandlet, men denne gang var dråben. Manglende overholdelse af aftaler, skiftende forklaringer og ændring af pris efter så lang tid er ekstremt uprofessionelt.
Jeg kan på ingen måde anbefale denne butik og vil aldrig handle her igen.
Fantastisk personlig og professionel…
Fantastisk personlig og professionel service.
Jeg har længe forsøgt at erhverve mig et specifikt Omega speedmaster ur. I sidste måned lykkedes det med en dertilhørende service oplevelse ud over det sædvanlige. Fra jeg ankom til Hvelplund, blev jeg budt velkommen af Poul som gav sig god tid til at dele viden og personlige erfaringer om Omega Speedmasters historie.
Jeg havde høje forhåbninger inden mit besøg hos Hvelplund, og de blev ikke bare indfriet, men overgået. Fantastisk oplevelse overall og jeg kan derfor kun anbefale Hvelplund fremadrettet.
Extremely bad, dishonest and unprofessional customer treatment
I have been a happy owner of a Breitling watch in my collection for several years and I have always been very satisfied with its flawless performance. It has been purchased at Hvelplund and consequently always without exception been serviced by Hvelplund in Copenhagen. I only wear it occasionally as I have other favourite watches in my collection. In fact I have not worn it for the last three years at all due to living and working abroad. Nevertheless, when changing the battery today, I was informed that something inside of the watch had broken….. allegedly by itself. 3 years ago when changing the battery last time, a mayor repair was also needed. At that time I believed Hvelplund and agreed to a “repair” but now I have lost all confidence in that company. Confronted with that, It was suggested by Hvelplund that the defect was due to me having visited an unauthorised dealer and had him tamper with the watch. I assured the clerk that this was not the case. I was then asked dismissively to present my old receipts from my visits to Hvelplund. I responded ; “what will that prove”?
I am not use to having my honesty questioned - certainly not by a much younger and fairly ignorant female clerk so, highly irritated, I did actually manage to find my receipts from Hvelplund for the last 10 years, as I have an appartement in Copenhagen near by, including the latest receipt showing the repair. The receipts being presented to the staff including the silly young clerk, no one really seemed to know what to do besides patronising me.
No senior member of the staff nor any responsible manager were available. I decided, that I was wasting both my time, energy and my money so I decided to leave this sub standard interprise.
It naturally goes without saying that I can hardly recommend anyone the “services” of Hvelplund. My experience is nothing short of a farce. Someone pretending to be something, they are not.
I truly believe, that they make up false findings in a dishonest attempt to boost their earnings.
I am certain, that a new examination by the certified dealer in London, that I use for my other watches, will reveal, that nothing is wrong with my Breitling watch at all.
Alternatively the present defect must originate from an inadequate previous repair or failure.
Should I by any chance be mistaken, I will of course without any hesitation change this review and apologise to Hvelplund for this accusation.
However, I think that bad business ethics is the real problem.
Dubious and highly unprofessional people trying in any way to boost their earnings - unfortunately.
Super service og konkurrencedygtige priser
Jeg var på udkig efter et Omega ur og blev modtaget af Andreas Rosenberg, som ikke bare gav en utrolig god service, men også en meget konkurrencedygtig pris, som ingen andre kunne matche.
Da jeg hentede uret, havde jeg min teenagedatter med, som oven i købet også fik en fin lille gave.
Hos Hvelplund kan alt lade sig gøre
Det, som konkurrenten brugte 2,5 måned på uden resultat, løste Rupinder hos Hvelplund på blot fire arbejdsdage. Jeg blev mødt med varme, forståelse og en service i særklasse. Hos Hvelplund kunne alt lade sig gøre – og jeg gik derfra med den bedste oplevelse ☺️
Yderst professionel og elskværdig.!
Efter at have besluttet mig for at købe et specifikt Omega ur, kontaktede jeg telefonisk Hvelplund Ure & Smykker, for at høre hvorvidt den adspurgte model var på lager.
Det var den, og jeg lavede derfor en aftale om afhentning af uret i forretningen på Strøget den følgende formiddag, og jeg må sige, at hele besøget viste sig som en ovenud positiv oplevelse.
Som den naturligste ting i verden, blev vi tilbudt en kop kaffe af en imødekommende og veloplagt ekspedient da vi ankom, og Urmager Anders Humaidan, som stod for fremvisning og salg af uret, var super professionel og meget elskværdig under hele forløbet.
Alt i alt en dejlig og positiv købsoplevelse, og jeg giver hermed Hvelplund Ure & Smykker min varmeste anbefalinger.
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Jeg havde en rigtig god oplevelse, da jeg købte mit ur. Servicen var helt i top, og især Christine skal have stor ros! Hun var utrolig hjælpsom, imødekommende og professionel. Hun tog sig tid til at lytte og guide mig, så jeg endte med præcis det ur, jeg havde brug for.
Omega speedmaster profesionel
Har købt mit Omega hos Hvelplund - vidste hvilket ur jeg skulle have så ikke fordi jeg behøvede vejledning - men dog alligevel og prisen var også i top.
Fantastisk og upåklagelig service
Fantastisk og upåklagelig service fra Andreas - kæmpe anbefaling herfra!
Dejlig modtagelse hver gang
Dejlig modtagelse hver gang, og hurtig ekspedering. Mit ur havde tabt noget tid, og det blev afleveret med det samme hos Hvelplund. 14 dage senere modtager jeg uret retur, og der er blevet lavet komplet service under garantien. Det er en oplevelse, som bare er i orden!
Super god service
Super god service, meget venlig og imødekommende. Professionellet hele vejen igennem, vil til enhver tid albefale denne forretning👌🏼
Twice in a row - fantastic experience
I’ve had the pleasure of dealing with Andreas Rosenberg now twice, both in relation to buying a Rolex. From beginning to the end it has been a smooth process, transparent communication, good pricing and most of all, everything has been in perfect order, just as ordered - I will definatly keep taking my business there in the future
Kundeservice helt i top.
Kundeservice helt i top.
I forbindelse med køb af Omega ur, fik vi en rigtig god og kvalificeret service med god tid til kunden af sælger Rupinder.
De bedste anbefaler herfra.
As usual Hvelplund is very helpful.
As usual Hvelplund is very helpful.
I have been buying watches here for the last 5 years and it’s always a pleasure to enter their store.
The service level of this shop is brilliant!
5/5 is the only review I can give as it’s so pleasant to shop in here!
See you soon again.
Drenge drømmen der gik i opfyldelse
I marts fandt jeg mit drømme ur i HVELPLUND på strøget
– et ur jeg havde haft i tankerne længe.
Det var vigtigt for mig at finde det rette sted at handle, da det var en større investering for mig.
Fra første kontakt med deres rådgiver David. H oplevede jeg en professionel tilgang, han var god til at lytte til mine ønsker, behov og overvejelser. Jeg følte mig hverken presset eller overtalt – tværtimod var der en oprigtig interesse i at hjælpe mig med at finde det ur, der passede bedst til mig.
Kommunikationen var klar, ærlig og præget af stor viden om urene. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål og blev vejledt grundigt – både ift. model, funktioner og stand. Hele processen var tryg og gennemsigtig.
Det er med sikkerhed ikke sidste gang jeg har handlet med David. H.
Har handlet hos Hvelplund nu to…
Har handlet hos Hvelplund nu to gange,og oplevelsen har været gode begge gange. Jeg har følt at jeg blev taget seriøs og at der var god tid til at forklare og hjulpet mig igennem processen i at skaffe netop det ur hjem som jeg ønsket,og indenfor aftalt tid.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.