Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtige og effektive. Fair priser. Vi stod med en helt nymalet lys facade og blev anbefalet HydroClean ift. beskyttelse mod graffiti. De kom ud med det samme, hvilket har gjort vi nu er mere rolige if... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har netop fået HydroClean til at rense gammel maling af på nogle mursten omkring et vindue. Resultatet blev imponerende godt, og selv om murstenene er fra 1897, strålede de som nye, da malingen va... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har sjældent oplevet så fantastisk service og så stor imødekommenhed og professionalisme. Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med HydroClean. Hvis du har en bolig eller bor i et om... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de administración de propiedades

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi er en dynamisk Anti-Graffiti Virksomhed, der baserer vores services på Kvalitet. Uanset alt andet, så skal du se på din facade i mange år, så derfor er kvaliteten afgørende. Vi bruger ny teknologi til at beskytte din ejendom, og tilbyder attraktive Service-Abonnementer, hvor du kan sikre dig mod fremtidige Graffiti-Angreb via en fast lav månedlig ydelse. Du behøver ikke at bruge vores Serviceordning, men vi anbefaler, at du bruger den. Vi kan netop gøre vores servicekoncept attraktivt, fordi vi bruger ny teknologi til at fokusere på de opgaver, der skal laves, frem for at køre lange faste patrulje-ruter. Derved bruger vi ressourcerne de rigtige steder. Vi leverer altid dokumentation for vores arbejde. Hvornår ankom vi, billeder af Graffitien - Før & efter. Har du som erhverv mange ejendomme, eller skal du som privat bruge dokumentation af andre årsager, kan det være vigtigt med statistik og dokumentation.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super arbejde

Vores fliser var meget stærkt angrebet af flisepest, både i for- og baghaven . Efter rensning her I marts måned er de næsten som nye. Super arbejde.

30 de marzo de 2016

Godt og præcist arbejde!

Vi har benyttet Hydroclean til flere opgaver både på afrensning af graffiti, samt fliserens og afrensning af terrasser m.m. Opgaverne er altid udført til aftalt tid og til aftalt pris, og kvaliteten og servicen er i top... Hvad mere kan man forlange :-) Mvh Steen Meedom ProfilService A/S

30 de marzo de 2016

Flot arbejde

Fik renset fliser der var kraftigt angrebet af flisepest - og fliserne blev praktisk taget som nye. Rigtigt flot arbejde - og langt(!) bedre end hvad vi selv havde kunne opnå. Varm anbefaling fra min side.

28 de marzo de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt, effektiv og god behandling

Repræsenterer ejerforening med 175 lejligheder. Vi havde graffiti på en husgavl, som hurtigt og effektivt blev fjernet. Efterfølgende var der en administrativ fejl, som hurtigt og venligt blev rettet. Kan anbefale firmaet for den effektive behandling og gode service.

2 de enero de 2016

Smukt arbejde - Samt hurtig udrykning

Jeg servicere en del ejendomme og har abboneret hos flere af de store firmaer som aldrig har været 100% tilfredsstillende .
Blev henvist af en naboejendom til at prøve Hydro clean og har ikke fortrudt siden, de går op i arbejdet og virker som folk der først går når de SELV er fuldt tilfredse.
Altid super service når man ringer samt hurtig udrykning.
Gør jer selv en tjeneste og skift .
Tak til Hydro teamet.

30 de noviembre de 2015
Logotipo de HydroClean

Respuesta de HydroClean

Hej Mickey.

1000 tak for de pæne ord.
Det er rigtigt, at vi sætter en ære i at levere top kvalitet til fornuftige priser.
Vi er glade for, at I har bemærket det.

Det er denne type meldinger, der gør det lidt sjovere at passe arbejdet.

Hilsen Hydroclean

Overraskende resultat

Mit hus ligger på en trafikeret vej i København og er jævnligt udsat for graffiti. Jeg kontaktede HydroClean, og de fjernede al graffiti på min facade - inkl. rester fra tidligere afrensninger, som andre firmaer har haft besvær med at rense af. HydroClean får de varmeste anbefalinger fra mig.

11 de mayo de 2015

Afrensning af alger

Afrensning af alge glatte fliser forløb som firmaet Hydroclean lovede os, vi er meget tilfredse med resultatet :-) Per

28 de abril de 2015

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.