Hyper Angeles Store Opiniones

1,5

Absolutely fuming!! I spent £90 on clothes for my son which they’ve said have been delivered! Instead they sent me a plastic gold looking ring!!! Please do not buy from this company

Never received my item, this store is a fraud doesn't exist at all!! I had to call my bank due to still waiting 2 months and my item has never arrived even though it said it was shipped, and shipping... Ver más

This is fake site. All the positive reviews here and on the site are FAKE and entered by bots. Purchases have been made with fake e-mails being sent out for order and shipping confirmations. Sea... Ver más

Promoted their "store" on reddit. Their "store" is a stock storefront photo (just google image search their pic) with Hyper Angeles photoshopped in it. Their address leads you to Dover Street Market w... Ver más

1. Tienda de ropa

Everything is changing rapidly, new ideas are taking over. In such a hyperactive environment of fashion, media & pop, it's only normal to seek for something unaccustomed, something novel. Welcome to Hyper Angeles.

Muy malo

Absolutely fuming!

Please do not buy from this company

8 de diciembre de 2023

Never received items

I spent $50+ but I never received my package. I reached out to Hyper Angels via email but I never got a response. I ordered it August 8, emailed them about not receiving a package one month after I got the shipping confirmation. It has been 3 months :(

8 de agosto de 2022

I ordered from this store months ago…

I ordered from this store months ago reached out to find out about shipping and was never responded to. Finally just cancelled the order with my bank because literally no communication from this company. Super disappointed I really wanted those clothes.

31 de julio de 2022