simpelthen Danmarks bedste kundeservice! jeg skiftede fra simply.dk til internet123 - og de er fænomenale!! gennemskuelige og transperante - og så tager de telefonen når man ringer til dem!! TAK i1... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ved et tilfælde faldt jeg over Internet123, da jeg skulle lave mit livs første hjemmeside i Word Press. Jeg kan kun sige: Fremragende service, fin opfølgning på tingene, flinke mennesker. Kan klart... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Stabilt og billigt Webhotel webhosting, webhoteller og mere, billig server hosting. Vi går ikke på kompromis med service og support.
Información de contacto
Højen 48, 4400, Kalundborg, Dinamarca
- +45 77 345 123
- www.i123.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nemt
Det er rart at finde en side som er nem at navigere rundt på, man har overblik over siderne og det er nemt at find til det næste, uden at man skal ind under en anden kategori og lede i lang tid. klikker man på fakturering er det der man kommer hen, ikke alle de der omveje.
Super dejligt.

Respuesta de Internet 123
Klaus fra deres kundesupport var fantastisk til at hjælpe et par Noobs igennem nogle problemer som de selv havde skabt. Kanon service.
i123 er et rigtigt godt sted at bruge for alle som har lyst til at prøve at lave en hjemmeside på alle niveauer. Kan kun anbefalde stedet!!!
Internet 123 - en virksomhed som leverer til topkarakter
Jeg har de sidste 2-3 år haft webhotel hos denne leverandør og han nu købt endnu et webhotel til mit nye site. Servicen du får, både online, via mail og via telefonen er ikke mindre end sublim. Alle de medarbejdere jeg har talt med, har givet sig tid, været telefonsmilende, kompetente, og ikke mindst proaktive og hele tiden villige til at hjælpe. Sidste men ikke mindst, de er de billigste til den bedste service, altså "more for less". Med venlig hilsen David Abiani
Fremragende service
Ved et tilfælde faldt jeg over Internet123, da jeg skulle lave mit livs første hjemmeside i Word Press. Jeg kan kun sige: Fremragende service, fin opfølgning på tingene, flinke mennesker. Kan klart anbefales.
Erling Østergaard
Super service og tips - der virker!
Jeg har for nylig købt et webhotel hos Internet 123 og oplevede til at begynde med problemer med det tekniske. Jeg blev blandt andet "smidt af" og skulle angive mit log-in i tide og utide. Da jeg skrev til supporten blev jeg mødt af super positiv, godt forklaret og brugbar feedback. Jeg blev blandt andet anbefalet af skifte browser og det virkede med det samme. Et nyt problem opstod med mit kommentarfelt på siderne, men også her fik jeg super service og lynhurtigt var denne udfordring også løst. Sådan!
Altid engagerede
Jeg har brugt i123.dk i over 5 år, og har altid modtaget hurtig og kompetent support. Deres webhoteller har hurtig respons tid, og er en drøm at arbejde på. Ingen caching eller lack som kan ses på nogle af de andre.
Derfor har jeg altid puttet mine kunders websites på i123.dk. De gør det bare godt!
Super god og hurtig support.
Jeg har brugt i123.dk i mange år og med flere domæner. Jeg kan kun anbefale deres service.
Sammenlignet med andre udbydere er deres support særdeles effektiv. Den er hurtig, fleksibel og tilmed personlig. Det har redet mig i mange sammenhænge og uheldige situationer.
Derudover kan man ikke se bort fra at de yderemere er nogen af de billigste på market. Det gælder både deres hoteller, men også deres time betalte support, hvor tiden er talt effektivt.
Billig med god support/service
De er blandt de billigeste jeg har set. Også yder de ovenikøbet rigtig god service/support.
Man har mulighed for subdæner hvilke er et plus, og en af grundene til at jeg skiftede over til dem. + de er billige :)
PERFEKT service
Det er helt klart nogle super gode drenge her. Firmaet er hurtig til at "ordne" sagerne, billige i drift og altid med et smil. Kan KLART anbefales.
Billig og luksus Hosting!
Jeg har været tidligere kunde hos jer, jeg kan klart anbefale Internet 123 - Alt er perfekt.
Uden fejl i 3-4 år - så kan det vist ikke blive bedre!
Har tidligere anvendt andre udbydere, og var jævnligt irriteret over nedbrud eller andre uregelmæssigheder. En god bekendt anbefalede mig at overveje Internet 123 - jeg syntes at navnet lød lidt poppet, men OK.
Nu har jeg været kunde hos Internet 123 i 3-4 år og mangler at opleve det første reelle nedbrud. Mener kun jeg har været i kontakt med kundeservice én gang, og da viste det sig, at fejlen lå her hos os, idet vores trådløse server havde fået nykker - den fejl havde jeg aldrig fundet uden den uvurderlige service fra Internet 123.
De kan deres kram, tjenesten fungerer fejlfrit og de taler ikke nørd-sprog, så hvad mere kan man forlange?
Meget tilfreds efter flytning af webhoteller
Efter at havde flyttet 3 webhoteller fra en anden udbyder uden problemer så er jeg 100% tilfreds med internet123. De har hurtige servere og en særdeles god service.
Jeg bruger joomla og har en ret kompliceret sikkerhedsprogrammering på mine sider. Da jeg bruger BCMath lib i min encryption og denne ikke var aktiveret på serverne tog jeg kontakt til support. Jeg fik svar næsten med det samme.
""Jeg vil få vores tekniker til at kigge nærmere på det. Jeg vender tilbage. Det kan tænkes at det kan installeres i starten af næste uge.""
Og ugen efter var BCMath lib enablet. FLOT service og en service som mange andre betaler for andre steder.
Så alt i alt fortryder jeg at jeg ikke valgte internet123 fra starten.
superp kundeservice
Anbefaler i123 til enhver Dee er ny udi at have hjemmeside, blog og e-shop. De yder super support endda oplevet ekstra goodwill. Brug i123 du vil ikke fortryde det.
- Ole
Your Nuts!
Fantastisk kundesupport - igen og igen!
Der er altid hjælp at hente hos support teamet hos Internet 1-2-3. De er super kompetente, hurtige og rare :-)
Jeg vil derfor uden tøven anbefale denne udbyder til andre! Er du ikke mega teknisk så hjælper de altid gerne. Værd at tænke over når man vælger udbyder!
Lars
Ekstra service oven i købet
Min hjemmeside har af forskellige årsager sovet tornerosesøvn i flere år, og min version af WP var fra 2008. Mikkel havde aldrig set så gammel en version, så ud fra ren og skær teknisk interesse opgraderede han uden beregning. Fin og flink service - og WP klarede i øvrigt springet uden problemer.
Din bedste priser
Jeg skulle købe en håndfuld domæner og Internet 123 var de billigste.
Det er få steder, som i123, hvor man finder lave priser og HØJ service
Jeg har været kunde hos i123 i over 8 år, med mange domæner, og oplever altid hurtig ekspedition, super service, og fyrerne er super serviceminded pr tlf.
Vil aldrig bytte til andet webhotel, for de er bare SÅ hjælpesomme.
Super!
Et produkt der virker!! Kanon service, fornuftige priser og lynhurtig support!
Billigt, stabilt og super service!
Jeg kan kun tilslutte mig de ord, Internet 123 selv benytter sig af om Basic-pakken: "Vores basic-løsning er billig, faktisk blandt de billigste på markedet. Alligevel tilbyder vi hurtige og stabile servere, masser af plads og båndbredde".
Udover dét må jeg fremhæve den gode kundeservice og kundesupport.
I takt med de stadig større bombardementer fra hackere, bliver flere og flere CMS-baserede hjemmesider forsøgt hacket.
Hvor jeg har oplevet at andre webhoteller bare lukker ned for private hjemmesider på deres servere, og har forlangt at man skal købe teknikerbistand til 600 kr. i timen for at få hjemmesiderne åbnet igen, vælger i123 blot at blokere adgangen til CMS-programmets administration.
De sender derefter en udførlig vejledning om hele situationen - og med vejledning om hvordan man igen kan få adgang til sin hjemmeside og gøre den mere sikker mod hackerangreb.
Hvis man så, som jeg, alligevel ikke helt forstår alt det tekniske, så sidder supporten klar ved telefonerne og man bliver hjulpet og guidet!
Alt i alt: et rigtig godt webhotel med super god service for kun 12 kr. i måneden!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.