ICS VISA ANWB werkt super goed. Wat wel slecht is, is het aanbod om te upgraden naar 'zilver', wat onmogelijk is omdat jullie dat omslachtig en niet klantvriendelijk hebben ingericht door jullie au... Ver más
La empresa ha respondido
Tijdens meerdere aankopen met kleinere bedragen buiten Europa werd ik gebeld of het wel in orde was een dat ik het was die de aankopen deed. Het was opgevallen dat dat gebeurde! Het gebeurde ervoer ik... Ver más
La empresa ha respondido
Al jarenlang heb ik een visa card. Vooral op reis makkelijk. Hotels, autohuur, restaurants en vliegtickets bijna altijd te gebruiken. Een klein minpuntje is dat je vanaf 75 jaar de kaart gewoon kan g... Ver más
Escrito por la empresa
Wisselwerking 58, 1112 XS, Diemen, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
ICS stuurt een mail dat mijn ANWB credit card is geblokkeerd vanwege een risico op fraude. Ik ga een week na dit bericht langere tijd naar het buitenland, waar ik die card nodig heb. Op mijn verzoek binnen 1 week een nieuwe kaart, desnoods haal ik m op, zegt ICS gaat niet lukken. Daar komt bij dat in eerste instantie de “service’ medewerkster weinig empathisch was en snel van me afwilde en nadat ik daarna de Anwb had gebeld en nogmaals werd verbonden met de klantenservice, een andere medewerkster inlevender was en (tevergeefs) probeerde mee te denken in een oplossing
Treurig dat zo’n bedrijf voor dergelijke situaties kennelijk geen noodprocedure heeft.
Als reactie op reactie van ICS; Ja idd heel vervelend en weer zo’n standaard nietszeggende en geen probleem oplossende reactie. Mij werd verteld dat ik niet binnen een week een nieuwe kaart zou kunnen krijgen, dus wat moet je dan als klant? M.i een waardeloos management die niet denkt in het belang vd klant

Respuesta de International Card Services
Klantenservice is goed bereikbaar. Ics heeft mij goed geholpen bij het oplossen van een frauduleuze handeling

Respuesta de International Card Services
ICS VISA ANWB werkt super goed.
Wat wel slecht is, is het aanbod om te upgraden naar 'zilver', wat onmogelijk is omdat jullie dat omslachtig en niet klantvriendelijk hebben ingericht door jullie automatiserings afdeling.
Heb helaas geen Upgrade kunnen doen naar zilver , zeer Verwarrend. Jammer want aanbod was goed.
M. Van Dokkum

Respuesta de International Card Services
Ik ben na meer dan 30 jaar trouwe klant, met nooit enig probleem in de betalingen, per direct schaamteloos aan de kant gezet door ICS cards. Zonder kennisgeving. Met een reis op komst en een huurauto gereserveerd is dit heel vervelend.
Sinds mijn pensionering woon ik buiten de EU. Daar waar eerder was aangegeven dat ik mijn kaart gewoon kon gebruiken is door het landenbeleid hier per direct een einde aan gemaakt. Zonder kennisgeving, al beweert ICScards van wel. Dit is gewoon niet waar, ik heb de afgelopen maanden meerdere berichten ontvangen van ICScards maar nooit 1 over dit onderwerp.
Gevraagd of de opzegdatum met 1 maand kon verplaatst, zodat ik een andere credit card kan aanvragen en de huurauto in ontvangst te kunnen nemen, was onmogelijk (alsof dat waar is- paarse krokodil).
Dit grapje (1 april was de opzegdatum) kost me honderden euro's. Maar dat interesseert ICScards helemaal niks.
Te bizar voor woorden.

Respuesta de International Card Services
Het ging jarenlang juist heel goed met een uitstekende klantenservice. Daarom des te vervelender dat we nu juist vóór de vakanties allerlei betalinen niet kunnen doen, omdat de kaart maar geldig is tot 06/26 en de nieuwe pas over 4 weken wordt aangekondigd. Dat is ons incl.vandaag nu al 3x overkomen.

Respuesta de International Card Services
Overal makkelijk betalen met name in het buitenland China, Brazilië en Zuid-Korea. Ik ben er blij mee.

Respuesta de International Card Services
Altijd overal geaccepteerd en makkelijk om borg mee te voldoen zonder dat het je betalingsruimte beïnvloed

Respuesta de International Card Services
Het gemak dat vele bedrijven deze creditkaart accepteren, ook in het buitenland

Respuesta de International Card Services
Eigenlijk nooit geen problemen, dus dat is prima.

Respuesta de International Card Services
I Think it’s the most unfriendly app can’t pay smaller parts during the month back very confusing business app with multiple log ins and always issues when traveling abroad

Respuesta de International Card Services
Vanwege fraude moesten mijn AMEX en mijn Mastercard (de laatste via ICS) vervangen worden. Mijn nieuwe AMEX pas had ik met 2 werkdagen binnen. De Mastercard verstuurde ICS eerst naar het verkeerde adres (er werd door de medewerker geen adres verificatie gedaan). Na veel gedoe kon ik de kaart opnieuw (tegen kosten) naar het juiste adres versturen. Daar wacht ik nu alweer anderhalve week op. Telefonisch wordt aangegeven dat het nog wel een week kan duren. Hoe is het mogelijk dat je zo lang moet wachten op een vervangende kaart? Ondertussen moet ik op reis zonder mijn Mastercard. Waardeloos!

Respuesta de International Card Services
Ik heb onlangs een negatieve ervaring gehad met mijn creditcard bij International Card Services.
Mijn bestaande creditcard is beëindigd na een herbeoordeling, zonder dat dit vooraf aan mij is gecommuniceerd. ICS heeft in hun reactie erkend dat deze communicatie vooraf beter had gemoeten, maar heeft desondanks besloten geen compensatie te bieden.
Omdat ik het niet eens ben met de wijze waarop dit is verlopen, heb ik de zaak inmiddels voorgelegd aan het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).
Ik wacht op de verdere beoordeling en uitkomst van deze procedure

Respuesta de International Card Services
Klantenservice heeft er geen zin in.
Ik denk dat ze alleen geld kunnen verdienen met het mooie bedrijfsmodel, maar service ho maar.
Een simpele vraag kost mij 3 keer bellen, meerdere mails. Nog niet opgelost. Simpele vraag. Ik denk dat jullie een klantenservice externe partij moeten inhuren die jullie klantenservice regelt.

Respuesta de International Card Services
Pure diefstal. Je boekt bij onderandere Agoda en Booking.com een hotel met Free Cancelation. Echter houdt ICS geld in bij het terugboeken op de kaart. En de prijs die je daarvoor betaald is gewoon gortig. Betaald 540€, retour 509€ Betaald 295€, retour 278€ Was het een paar euro, had het me niet veel uitgemaakt, maar dit is 50€ dat ze onterecht cashen.

Respuesta de International Card Services
makkelijke site, en vriendelijk personeel en duidelijke uitleg bij mijn vragen,

Respuesta de International Card Services
Online bestelling en betaling. Binnen 5 minuten rook ik onraad en heb ik contact opgenomen. Maar helaas, ze gaan niets doen omdat het bedrag nog staat gereserveerd. Zodra het bedrag is afgeschreven mag het circus losgaan. Betaling betwisten en bewijsstukken uploaden en alle andere gekkigheid en vervolgen weken maanden wachten op een oordeel.
Het had zo eenvoudig gekund, de medewerkster zag ook dat het niet deugde maar het interesseert niemand iets.....natuurlijk het is eigen schuld dikke bult.

Respuesta de International Card Services
Más información sobre otros tipos de reseñas.