Na enige twijfel goed contact gehad met klantenservice en is opgelost. Ik vind wel de informatie van genenpaspoort matig. Ik begrijp wat de reden is, maar ik moet zeggen dat ik daar niet veel aan he... Ver más
Een zeer goede service als je een probleem hebt met je staal! Hartelijk dank aan je support team voor ons te helpen en meedenken naar een oplossing. Dankzij jullie test zijn we wijzer geworden en kunn... Ver más
Het proces om speeksel te verzamelen en de registratie en verzending was erg gemakkelijk. De uitslagen in de app zijn super overzichtelijk. Ook het consult met de expert was een goede aanvulling. Ik k... Ver más
App werkt prima en de uitslag was er binnen de gestelde termijn. Fijn ook dat mijn data bij jullie veilig zijn, en alleen toegankelijk voor mij en wie ik daar toegang toe geef. Wel zou ik zelf graag... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
iGene gives you practical information to help you live a healthier and happier life, based on your own DNA profile. Find out more about DNA analysis and the iGene App.
Oude Haven 102 , 6511 XH, Nijmegen, Holanda
- +31 (0)10 310 4200
- info@igene.eu
- www.igene.eu
Invita a los clientes a opinar
I got the results within 6 weeks
I got the results within 6 weeks, easy to check on the app, can. now work with a nutritionist to see how we can optimise my biochemical pathways.
Hoe uitgebreider de DNA-test, hoe nuttiger.
Zeer nuttige informatie, vooral de uitgebreide informatie en de uitleg en het advies daarbij door dr. Eveline van der Wel. Dat zou ik iedereen aanraden die echt nut wil hebben van de DNA-analyse. Met de adviezen kan ik een aantal gezondheidsproblemen direct aanpakken en weet ik ook hoe en waarom dat werkt.
Blij dat ik dit rapport heb laten…
Blij dat ik dit rapport heb laten maken. Maakt veel duidelijk over mijn gezondheid waar ik anders niet achter gekomen was. Je krijgt een app waarin je alles kunt nakijken
Belangrijk om de gegevens te weten
Ik ben erg blij met mijn "paspoort" en vind het belangrijk dat ik zulke gegevens nu weet. Ik ga ermee naar mijn apotheek zodat ze daar ook op de hoogte zijn en er rekening mee kunnen houden bij de dosering van medicijnen, mocht ik die in de toekomst nodig hebben. Ook de andere gegevens geven een "houvast".
De informatie is prima maar ik blijf…
De informatie is prima maar ik blijf het jammer vinden dat je voor de overige info flink extra moet bij betalen.
Goede duidelijke uitleg van iets ingewikkeld als DNA
Goede duidelijke beschrijvingen in begrijpelijke taal. Antwoorden gekregen op al vermoedde genetische afwijkingen. Dit is een test die standaard opgenomen zou moeten zijn binnen een zorgpakket. Vooral al je jong bent.
Ook het medicijn paspoort is heel erg nuttig. Nu kan er op maat behandeld worden ipv uitproberen. Gezond leven en sporten zijn belangrijk voor een kwalitatief hoogwaardig leven. Deze test is een waardevolle toevoeging.
Doet wat het zegt
Ik had graag iets duidelijker inzicht in de totale kosten
Ik had graag iets duidelijker inzicht gehad in de kosten. Er zijn kosten verbonden aan het openen van bepaalde processen. Deze kon ik niet terug vinden op de site ( althans niet overzichtelijk) . Verder is alles keurig netjes afgehandeld en behandeld . Ik ben blij dat ik de dna test heb gedaan
Snelle resultaten
Snelle resultaten, duidelijk uitleg, maar 1 ding begrijp ik nog niet maar dat komt wel.
Nuttig voor medische behandelaars
Nuttig voor medische behandelaars, arts, fysio, apotheek, neuroloog en psychiater
Goed om te weten te komen welke…
Goed om te weten te komen welke gezondheidsrisico's ik heb en ook goede tips om serieuze problemen te vermijden
Duidelijke test waar je de rest van je leven wat aan hebt
Het is een zeer uitgebreide testuitslag. Een duidelijke uitleg en geven goede adviezen om aan de slag te gaan met bepaalde (onbegrepen) problemen. Daarbij is het farmaceutische paspoort erg handig mocht je gebruik moeten maken van medicatie.
De communicatie is ook erg goed.
Ik heb deze test gedaan omdat mijn moeder Alzheimer heeft
Ik heb deze test gedaan omdat mijn moeder de diagnose Alzheimer heeft. Ik wilde heel graag weten welke delen ik bij mij draag.
Als therapeut kan ik zelf de leefstijl goed aanpassen waar nodig. Het is voor mij een hele inzichtelijke tool om te weten hoe ik ervoor sta.
Het was ook op andere vlakken heel interessant. Ik kan niet goed tegen gluten. Dat was te zien in mijn DNA. Alle ziektebeelden waaraan ouders en grootouders lijden, waren terug te zien in mijn DNA als verhoogde kans. Het klopt dus precies.
Het heeft mij een ontzettende boost gegeven om nog gezonder te leven en met een positief gevoel de toekomst in te gaan.
eerste buisje kwijt geraakt in de post
eerste buisje kwijt geraakt in de post; direct gratis nieuwe opgestuurd.
De communicatie is kort en krachtig en…
De communicatie is kort en krachtig en up to date. Dat is prettig.
De DNA-rapporten zijn duidelijk en…
De DNA-rapporten zijn duidelijk en informatief. Het hele proces was snel en eenvoudig. Aanrader voor iedereen die meer wil weten over zijn gezondheid!
Duidelijke communicatie/ informatie.
Duidelijke communicatie/ informatie.
Heldere app.
Beschrijft alles wat je ervan verwacht.
Más información sobre otros tipos de reseñas.