Consulta las opiniones de los clientes
Snel bezorgd, relatief betaalbaar voor goeie kwaliteit. Worsten ruiken goed, hond doet het er prima op, goeie poep, hij heeft ook duidelijk meer energie. Hij is de meest moeilijke eter ooit en tot noc... Ver más
Makkelijk bestelproces, snelle levering. Een betaalbaar produkt met gezonde ingrediënten, duidelijk uitleg van wat er precies inzit en mijn hond eet sneller zijn bak leeg dan anders, wat wil je nog... Ver más
Op woensdagavond besteld, donderdag in huis! Onze hond staat op hypoallergeen dieet paard. De voeding van Inbalance was meteen raak... hij lust zowel de brokken als het verse vlees (worst) erg graag e... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Onze missie bij Inbalance is om een zo natuurlijk mogelijke, smakelijke en heel verteerbare voeding voor uw hond en kat aan te bieden en dit tegen een betaalbare prijs. Het welzijn, het geluk en de gezondheid van uw hond en kat komen op de eerste plaats.
Escrito por la empresa
- Inbalance werkt alleen met natuurlijke ingrediënten. Je wilt natuurlijk precies weten wat jouw hond eet!! En daarom gebruiken wij van Inbalance herkenbare ingrediënten die je vertrouwt. Uiteraard hebben wij ook naar de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen gekeken. Inbalance hondenvoer heeft zorgvuldig alle ingrediënten geselecteerd zodat jouw hond lang en gezond kan leven. We hebben extra aandacht gegeven aan de verteerbaarheid van Inbalance hondenvoer want alleen als de verteerbaarheid goed is, kunnen alle voedingstoffen goed opgenomen worden. Andere belangrijke factoren zijn de houdbaarheidmiddelen, Inbalance werkt alleen met natuurlijke houdbaarheidmiddelen, niet met de chemische varianten maar met Vitamine C en E. een koud geperste brok? Koud geperste hondenvoeding is zeer geconcentreerd en heeft hierdoor minder volume, waardoor de porties in vergelijking met de krokante brokken veel kleiner zijn. Wat weer zorgt voor een lagere belasting van de maag en minder kans op een maagtorsie ( maagkanteling) Omdat alle voedingsstoffen bij elkaar zijn geperst en er geen lucht in de hondenbrokken zit, nemen geperste brokken minder ruimte in. De uitstekende verteerbaarheidsgraad van de Inbalance brokken zorgt er tevens voor dat het onnodig is grote hoeveelheden te voeren hierdoor verloopt de vertering gemakkelijker en wordt tijdens het verteringsproces weinig ballast gecreëerd. Koud geperste hondenbrokken zijn zeer geschikt voor honden die vaak vlees gevoerd krijgen en kan dus prima gecombineerd worden met vers vlees, u kunt een aantal dagen achter elkaar vers vlees (kvv) voeren en de andere dagen een geperste hondenbrok. Maar geperste hondenbrokken zijn ook geschikt voor honden die een gevoelig maag- en darmstelsel hebben of bijvoorbeeld allergisch zijn voor granen zoals tarwe. Tijdens het fabriceren wordt er minder energie verbruikt en daardoor is het minder belastend voor het milieu. Grondstoffen behouden hun waarde omdat tijdens het persproces de brokken ruim onder de 70 ºC blijven. Vitaminen, mineralen en overige ingrediënten blijven hierdoor volledig intact. Het staat het dichts bij vers vlees en is uitstekend te combineren met vers vlees ( Barf supporting)
100 dagen niet goed geld terug garantie.
Altijd snel verwerkt.
Información de contacto
Laan van Waalhaven 173, 2497 GK, Den Haag, Holanda
- 0850603343
- info@inbalance-petfood.nl
- www.inbalance-petfood.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 91% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Makkelijk bestelproces
Makkelijk bestelproces, snelle levering.
Een betaalbaar produkt met gezonde ingrediënten, duidelijk uitleg van wat er precies inzit en mijn hond eet sneller zijn bak leeg dan anders, wat wil je nog meer?
Snelle levering. En het belangrijkste onze hond vind het heel lekker....
Goeie samenstelling van het voer.. Mooie brokken.
Netjes verpakt super brokken voor onze…
Netjes verpakt super brokken voor onze doerak
Top service
Het pakket komt wel aan, maar wirdt door Postnl direct teruggestuurd omdat het een verkeerd iets in de adressering bevatte, heel vervelend!!! Ik heb gemaild met het bedrijf en ze hebben het pakket direct retour gedaan naar een ander bedrijf zonder te zeuren over extra portokosten. Ik heb het toen wel kunnen ontvangen. Goed gedaan jongens ik ben heel blij dat het zo soepel verliep Temeer daar ik haast geen hondenvoer meer had en we anders een hongerig dier hadden gehad en dat gaat natuurlijk helemaal niet!
Het echt goede hondenvoer
Het echt goede hondenvoer en ik heb nog nóóit probleem mee gehad ook niet het verzenden het komt altijd optijd
levering
Altijd in orde en vrij snelle levering. Spijtig als je meerdere zaken besteld, dat je per 2 zakken vervoerkosten moet betalen.
Goede brokjes
Ik bestel al een tijdje de brokjes voor mijn kat bij Inbalace. De levering gaat vlot en mijn kat eet de brokjes erg graag. Ook de prijs is goed te doen. Wat mij bij iedere levering weer verbaast, is dat ze er een lekker extraatje bij doen voor een hond.....waarom voor een hond als ik kattenvoer bestel? Dit blijf ik heel bijzonder vinden, maar vooral zonde van de hondensnack.
Super katten voer
Super katten voer. Ze vinden het heerlijk. En er zat wat lekkers bij voor de hond.
Helaas lust mijn hond de brokken niet
Ik heb voor dit voer gekozen omdat ik blij was met de samenstelling. Lekker simpel maar wel goed. Helaas eet mijn hond de brokken met tegenzin. Nu zit ik met een flinke hoeveelheid brokken die mijn hond liever niet eet. Heel jammer dat er geen mogelijkheid is om een paar kilo als probeer pakket aan te schaffen. Dan had ik het eerst uit kunnen proberen voor ik een grote zak zou bestellen.

Respuesta de Inbalance Petfood
prima service!
vlot verzonden!
Sammy vindt de light brokken super lekker , nu een paar dagen onderweg maar zn vacht is mooi, zn ontlasting prima!
en ook al wat extra grammetjes kwijt.
was specifiek op zoek naar brokken zonder tarwegluten omdat ik het idee heb dat ie daar stink windjes van gaat laten. dat doet ie nu al niet meer. Joepie!
prijs/kwaliteit snelle levering
Mijn hond eet met liefde haar voer op…
Mijn hond eet met liefde haar voer op en toen de postbezorger mijn pakket niet had afgeleverd hebben zij netjes een klacht ingediend bij postnl omdat dat door post nl aan mij was aangegeven keurig ben daar echt blij mee.
Prijs kwaliteit is top
Het leveren naar Frankrijk gaat…
Het leveren naar Frankrijk gaat perfect.
Ga zo door.

Respuesta de Inbalance Petfood