Inges Kattehjem Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig kattemor . Alle kattene var trygge og livlige. Tydeligt et godt sted til en kat. 🐈 Jeg ønskede en trefarvet hunkat . Ikke en killing.. Jeg købte Michelle. 1 år gammel. Hun er vant til... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg hentede mine to rødder på 2 og 3 år hos Inges Kattehjem i Næstved, og jeg har kun godt at sige. Vi kørte fra Silkeborg, fordi de to virkede som et godt match. Personalet var meget venlige, og det... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er så mange positive ting at sige: 1. Utrolig venlig og imødekommende personale. 2. Svarer beredvilligt på faglige spørgsmål. 3. Kattene på stedet (Næstved) virkede trygge og glade. 4. Jeg f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har adopteret vores nye familiemedlem Charlie (hed oprindeligt Baby) hos Inges Kattehjem i Næstved. Jeg oplevede mennesker, der tog dyrenes ve og vel alvorligt, men samtidig var søde ved både mig... Ver más

Información sobre la empresa

1. Refugio de animales

Escrito por la empresa

Inges Kattehjem er startet i 1970 og er idag landets største katteorganisation med afdelinger i Glostrup, Odense og Næstved.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 30% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

102 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, er meget mere interesseret i at få ret i det som de mener er rigtigt, og at det er bedre og lade en kat være i en bur som den aldrig kommer ud fra end at komme hen til et hjem som passer efter deres vilkår for et nyt hjem, da som de siger, det ikke er det rette match, efter katten har lagt og sovet på ens hånd. Dårlig dårlig service herfra..

1 de abril de 2025

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Calvin - vi har ledt og ledt i vores system og kan ikke finde ud af hvor du har haft en oplevelse hos os? Det er svært med trustpilot fremfor dialog, da vi ikke kan finde ud af hvor man har haft en dårlig oplevelse, hvis man bare skriver herinde. Kan du kontakte mig på 25546789 så vi kan snakke om det. kh anita

Annie

Jeg fik min hun kat Annie fra Inges Kattehjem i februar 2022, da hun var et halvt år.
Det var en god oplevelse og i dag er hun en stor og glad kat.
Tak for det.

26 de marzo de 2025

Respuesta de Inges Kattehjem

tusind tak for sin anmeldelse - vi er glade for at både kat og ejer har det godt

Bellis

Vi er meget glade for bellis som vi hentede d. 9 februar
Den trives godt, var lidt nervøs i begyndelsen.
PS. Vi har sendt en besked før.

9 de febrero de 2025

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Arne - vi er glade for sin anmeldelse og at høre at Bellis har det godt - nogle gange skal der bare lidt tålmodighed til inden katten falder til i nye omgivelser. Kh Anita

Mega mega godt!

Vi har adopteret en mega sød langhåret kat. Vi fik anbefalet hende til vores familie. Vi har en kat mere der hjemme og dem der arbejdede der ude sagde det vil være et perfekt match og det var det virkelig også vi er så glade for hende 100% en anbefaling!!❤️‍🩹🙏🏻 personalet er så søde og gør et så flot stykke arbejde!

13 de marzo de 2025

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære MAria tusind tak for sin anmeldelse - det er så fedt at det bare kører ho jer ;) yay

STOR tos til Tommy

Vi kan kun varmt anbefale Inges Kattehjem i Hobro/Handest.
I går afleverede vi Lulu (en 5 måneder gammel killing).
Vi fik rigtig god service og info af Tommy. Han skrev alt ned, som vi fortalte om Lulu, så vi alle er sikre på, at hun får et nyt, godt hjem, som passer til hende.
Det er et dejligt og fint sted for katte.
STOR ros til Tommy.

4 de marzo de 2025

Respuesta de Inges Kattehjem

Hejsa Jette - mange tak for anmeldelsen. vi er glade for at vi kunne hjælpe jer med jeres kat.

Fantastisk sted- Inges kattehjem i Hobro

Jeg adopterede en kat fra Inges-kattehjem i Hobro. Det var en rigtig god oplevelse. Jeg fik super service, rigtig god rådgivning, personalet var meget venlig og kattene har en fantastisk sted til at vente på adoptionen

28 de febrero de 2025

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Andre - mange tak for din anmeldelse. Vi gør os umage hver eneste dag for at have en god service til vores kunder og er glade for når vi kommer i mål.

Stor empati for dyrene.

Fantastisk professionel personale.
Fine omgivelser og områder til misserne.
Hjalp da ingen andre ville.
De største anbefalinger herfra.

7 de junio de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Hejsa Jannie Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig og kattene.

Meget skuffende oplevelse

Den 11. februar opdager jeg, at min kat, som jeg for nylig adopterede fra jer, har orm i sit opkast. Jeg kontakter straks min dyrlæge, som bekræfter orm og anbefaler en anden ormekur end den, katten tidligere har fået, da ormene kan være resistente. Min dyrlæge råder mig til at kontakte jer, da katten blev behandlet hos jer inden adoptionen.

Ved opkald til jer får jeg besked på, at jeg kan møde op fysisk i jeres Glostrup-afdeling for at få en ny ormekur. Men da jeg ankommer, bliver jeg mødt med en ubehagelig tone fra jeres medarbejder, der afviser at give mig et andet præparat. Jeg bliver blot fortalt, at “hende i telefonen jo har sagt, at I kun har det ene præparat,” og at jeg selv må skaffe et andet, hvis jeg ønsker det.

Det gør mig vred og frustreret, at jeg har fået udleveret en syg kat, uden at jeg blev informeret om nogen tidligere tegn på orm – kun at katten havde fået en behandling. Jeg er bevidst om, at en enkelt behandling ikke altid er nok, men det er bekymrende, at I ikke tager ansvar for kattens helbred efter adoption.

Jeg synes ikke dette er i orden.

11 de febrero de 2025

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Rosa. Vi er rigtig kede af at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Orm er noget der normalt er let at behandle og du skulle bare have haft en tid hos vores dyrlæge. Vi vil rigtig gerne i dialog med dig omkring din kat og har prøvet at kontakte dig via tlf, men uden held - hvis du ser denne vil du så kontakte mig Anita i Hobro 25546789 vi vil rigtig gerne hjælpe dig i mål med denne behandling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse i klinikken i Odense

Har haft en rigtig god oplevelse hos dyrlægerne i Odense. Mine to katte har fået den "helt store tur" med neutralisering, mærkning, vacciner osv. ad flere omgange. Vi er blevet behandlet så pænt i klinikken, alle medarbejdere har været søde og imødekommende, og jeg har haft følelsen af at netop mine katte har været vigtige for dem, også selvom jeg ikke har adopteret kattene igennem dem (alles katte er selvfølgelig lige vigtige, men det er en dejlig fornemmelse at have som ejer når man kan mærke, at ens kattes ve og vel betyder noget for personalet). Stor anbefaling fra mig og mine katte!

30 de enero de 2025

Respuesta de Inges Kattehjem

Hejsa Rikke - tusind tak for sin anmeldelse. Det er dejligt at vide at vores indsats giver pote.

Virkelig dårlig service

Jeg har haft en virkeligkedelig og meget grænse overskridende oplevelse med Inges Kattehjem.
Jeg tager derud efter at have kigget deres hjemmeside, og set at de har en kat som kunne være en god mulighed for at passe ind her. Jeg bor på landet på en ejendom omkranset af 2hektar skov og mangler en kat til at holde mus og rotter lidt i skak. Jeg har en søn på knap 5 og et par store teenager piger. Hvilket jeg alt sammen fortæller derude. Jeg møder katten, og synes det var et godt møde, hun virkede sød og meget selskabelig. Jeg meddeler at jeg kommer igen dagen efter og gerne vil have katten.
Dagen efter tager min kone og jeg derud sammen, og møder katten, vi er enige om det skal være den, og tager kontakt til medarbejderen derude, som er den samme som dagen før. Han vil dog gerne vise os en anden kat, som også ifølge ham kunne være et godt bud på en kat til vores behov. Vi møder den anden kat, en stor hankat på 7 år, hvis ejer var død. Han ligger dovent i sin kasse, men kommer dog til sidst ud og snakker. Medarbejderen fortæller at det ikke er en nem kat at komme af med pga. hans alder. Vores hjerte bløder lidt og vi tænker, han kan få sine sidste år hos os som inde/udekat.
Vi tænker godt nok det var lidt voldsomt da han skulle i transportkassen, det virkede lidt som et overgreb, katten blev jagtet op i et hjørne, grebet i nakken hvæsende og spruttende stoppet ind i kassen, men hvad ved vi om det.
Derhjemme satte vi kassen bryggerset sammen med kattebakken, åbnede lemmen og lod ham selv finde ud af det.
Vi kommer hjem og han har taget hjemmet i besigtigelse, og vi møder ham i stuen, vi lister forsigtigt i køkkenet og står og kigger på vores nye kat, han stikker af nedenunder. Vi tænker fint han får ro.
Senere går jeg ned og snakker med katten, ligger mig på maven med lidt kattemad, til sidst kommer han hen og spiser af min hånd, og vil nusses jeg synes det gik fint og rejser mig og går i seng.
Næste morgen står jeg op til at den har skidt og pisset i en stol, nå så langt for at være renlig som lovet. Lidt træls, særligt når det gik ud over et arvestykke. Katten kunne jeg ikke finde nogen steder.
Vi gør os klar til den årlige tur ud og fælde juletræ. Jeg vil dog gerne vide hvor katten er, så eftersøger hele huset, finder ham til sidst i vores grovkøkken hvor han har fået sig klemt ind i et køkkenskab, jeg tænker det her dur ikke, du skal ikke være alene i et rum med andre toiletter end kattebakken.
Jeg forsøger at røre katten med henblik på at løfte ham fri og ud af skabet. Han hvæser med det samme, jeg tænker det her dur ikke, jeg husker godt min far der blev sendt på sygehuset af en vred kattemor. Jeg finder et par arbejdshandsker, og lykkedes med lidt overtaling med lidt kattemad at få lov at røre ham, nusser ham imens han spiser, så gik det galt, det var som om splitten blev trukket ud af en håndgranat, katten gik til angreb på mine hænder og underarme, hvæsede, bed og kradsede og jeg holdt bare fast med livet som indsats. Råber til min søn åben døren, og får mig med strakte arme kantet ud i det fri og kommer fri af katten, jeg løber den ene vej og katten den anden.
Hvad skete der?
Jeg ringer op til Inges kattehjem og får fat på lederen og forklare alt det ovennævnte, så bliver jeg svinet til med sætninger som dum i hovedet, uansvarlig, ikke forbudt at tænke selv og nu er katten overladt til at dø af sult hvilket er min skyld. Desuden var det her præcis det traume katten havde gennemlevet en gang da de pårørende havde villet tage den ind, var den også kommet i kampolage med en mand der havde taget den i nakken og kastet den ud af døren. Jeg prøver at forklare at havde jeg vidst det ville jeg jo ikke have taget den med hjem. Men intet hjalp.. det var min skyld, men hun ville sende en ud med en fælde og forsøge at få katten fanget, og så måtte jeg få en anden i stedet.. okay det lyder fair synes jeg.
Der kommer en sød medarbejder ud som gør en ihærdig indsats, hvilket jeg også selv gør over en periode på 3 uger, men katten er væk, og jeg giver op.
Jeg tager kontakt til Inges kattehjem, her er meddelelsen at det er min skyld hvad der er sket, men jeg kan købe en anden kat. Jeg meddeler at så er trustpilot min eneste mulighed.
Her bliver jeg orienteret om at det vil være en dårlig ide hvis jeg gjorde det, da det kan ende med at have svære konsekvenser for den pågældende medarbejder som solgte mig katten..
Jeg er mildest talt målløs! Inges Kattehjem Hobro vil straffe en medarbejder for at have lavet en fejl hvis den bliver offentligt kendt, men ikke selv tage ansvar for forholdet. Jeg vil jo mene at de som firma har pligt til at tage ansvar for fejl begået af medarbejdere.
Det vil man ikke, total ansvars fralæggelse, vores medarbejder har godt nok dummet sig, men det er ikke vores ansvar, og du som kunde er dum i hovedet, citat lederen af Inges Kattehjem Hobro.
Jeg kan kun sige lad for guds skyld være med at støtte det sted.. min familie og jeg er rystede

20 de enero de 2025

Respuesta de Inges Kattehjem

Allerførst vil jeg sige, at vi ikke ligger under for at give folk nye katte uden beregning, da vi ellers bliver truet med en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dit ansvar - det er dig der har taget katten og smidt den ud af din hoveddør i december måned - en kat som du kun har haft dit hus under 24 timer - en kat som allerede var smidt ud af familien fra dødsbo. Hvordan kan du synes at det er OK og hvorfor synes du at du skal adoptere en anden kat hos os. Det gør vi ikke. Vores atte skal bo hos mennesker som har tålmodighed og giver kattene ro til at falde til.

Da du ringer mig op overfuser du mig, er vred og råber af mig at vi har solgt dig en vild kat og den har ødelagt en stol og du fortæller at du har jagtet den igennem hele huset og spærret den inde i et skab i din baggang, hvor den i afmagt og skræk angriber dig. Derefter påfører du dig store handsker og smider den ud af døren! selvfølgelig spørger jeg dig om hvad du laver? og hvorfor du laver sådan en handling? - og jeg gør dig opmærksom på at det ikke er OK af et voksent menneske. Det er simpelthen ikke rigtigt at du er blevet kaldt dum i hovedet - at du også vil lyve om resten af hændelsen og skriver grimt om vores medarbejder må handle om din dårlige samvittighed. Der var så mange andre muligheder for at have løst det - du kunne have ladet katten sidde i skabet og ringet til os - så havde vi hentet den og problemet havde været løst!

Vores medarbejdere har været hos dig med en fælde - men en kat der har fået den medfart af dig, kommer naturligvis ikke tilbage til dig. katten er registreret til os nu - er dog ikke fundet endnu - og får vi den retur finder vi et ordentligt hjem til den. Jeg tænker at du finder en kat et andet sted. Det er bedst for alle. Husk at behandle den med værdighed!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt den meste dejlig kat på…

Jeg har købt den meste dejlig kat på Ingers Kattehjem, han er 100% renlig.
Legesyg, og kælende.
Har ikke ødelagt noget, jeg bruger også meget tid på ham.

22 de diciembre de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Hejsa Annemette Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at han "opfører sig ordentligt";)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har her i julen besøgt Inges…

Vi har her i julen besøgt Inges Kattehjem i Hobro, da min datter skulle have kat og havde fundet en på hjemmesiden. Da vi ankom fik vi desværre beskeden, at katten allerede var adopteret.
Den venlige "katte dame" fandt nogle andre katte, som vi kunne se på, og det endte med at min datter fandt sin drømmekat, Bertram.

27 de diciembre de 2024

Hej Charlotte - mange tak for sin anmeldelse

God hjælp og sød kat

Jeg adopterede en skøn kat i november, og havde en super god oplevelse med det søde og hjælpsomme personale på kattehjemmet i Odense

10 de noviembre de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Hej Lea - mange tak for sin anmeldelse - vores afdeling i Odense er nemlig et rigtig dejligt sted;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi måtte desværre aflevere vores kære…

Vi måtte desværre aflevere vores kære Bertram på 15 mdr.1. Juledag, han var en helt fantastisk kat men en rigtig krudtugle. Vi fik en lidt ældre dame med hjem. Sikke en service, roligt og fantastisk personale trods travlhed. De bedste anbefalinger herfra.

25 de diciembre de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Hejsa Helle - tusind tak for sin anmeldelse. vi er så glade for at vi kunne hjælpe dig og din familie.

Livslang garanti

Igennem hele mit liv har min familie adopteret katte fra Inges, det har altid endt i det perfekte familie medlem <3 Jeg ved hvor meget arbejde de laver for at tage sig af de små missere, og værdsætter alt de har gjort og forsat gør!

22 de diciembre de 2024

Kære Lady Nina Tusind tak for sin anmeldelse

Det varmeste anbefalinger herfra

Det varmeste anbefalinger herfra! Vi har haft både vores ene kat i pension her, adopteret en skøn kat herfra, været til dyrlæge og været plejefamilie for to små killinger.

Personalet ved Inges Kattehjem er meget professionelle og mest af alt helhjertede tilstede for kattene. Det er dejligt at opleve at der altid er godt med tid til os og vores mange spørgsmål.

Man får både vacciner og neutralisering med i købet når man får en killing herfra.
Varerne i deres udsalg i Glostrup er også til gode priser.

Det er altid sjovt at møde andre kattemennesker som os når man er på besøg; det føles som et naturligt og godt fællesskab.

4 de julio de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Vibeke. Tusind tak for sin anmeldelse. det er super dejligt når I der bruger kattehjemmet kan se hvordan det fungerer

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.