Inges Kattehjem Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig kattemor . Alle kattene var trygge og livlige. Tydeligt et godt sted til en kat. 🐈 Jeg ønskede en trefarvet hunkat . Ikke en killing.. Jeg købte Michelle. 1 år gammel. Hun er vant til... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg hentede mine to rødder på 2 og 3 år hos Inges Kattehjem i Næstved, og jeg har kun godt at sige. Vi kørte fra Silkeborg, fordi de to virkede som et godt match. Personalet var meget venlige, og det... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er så mange positive ting at sige: 1. Utrolig venlig og imødekommende personale. 2. Svarer beredvilligt på faglige spørgsmål. 3. Kattene på stedet (Næstved) virkede trygge og glade. 4. Jeg f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har adopteret vores nye familiemedlem Charlie (hed oprindeligt Baby) hos Inges Kattehjem i Næstved. Jeg oplevede mennesker, der tog dyrenes ve og vel alvorligt, men samtidig var søde ved både mig... Ver más

Información sobre la empresa

1. Refugio de animales

Escrito por la empresa

Inges Kattehjem er startet i 1970 og er idag landets største katteorganisation med afdelinger i Glostrup, Odense og Næstved.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 30% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

102 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

De varmeste anbefalinger herfra

Vi har købt den fineste hankat hos jer og Bob er faldet rigtig godt til. Vi oplevede venlig og grundig personale. God vejledning.
Bliver ikke sidste gang vi køber kat hos jer.
Og kæmpe plus jeres katte er vaccineret, chippet, øremærket og kastreret/ steriliseret inden de får nye hjem.

12 de enero de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Familien Nielsen, Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Dejligt at katten har det godt og er faldet godt til hos jer. tak for at I adopterede hos Inges Kattehjem.

Stor anbefaling

Jeg har adopteret 3 katte fra Hobro, og det har været en rigtig god oplevelse. Kan kun anbefale stedet 😊

2 de enero de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Diana Tusind tak for sin anmeldelse.

Jeg kan kun sige

Jeg kan kun sige, at den service jeg fik var helt i top 😊

1 de diciembre de 2024

Kære Danni Tusind tak for din anmeldelse

Super flinke og imødekommende

Vi hentede for et år siden en voksen hankat og de var så gode til at lytte til hvad vi var ude efter. Vi ville nemlig gerne have en stille og rolig voksen indekat.

Hele adoptionsprocessen gik helt fint.

1 de diciembre de 2024

Kære Ellen Tusind tak for sin anmeldelse

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er plejemor ved inges kattehjem i…

Jeg er plejemor ved inges kattehjem i Hobro og dyrene kunne ikke havde det bedre imellem pleje og adoption de har værelser og være på sammen med andre misser og de er meget sociale nogen gange sker det at en enkelt kat ikke kan være i rum med andre katte så går den inde i kantinen hvor personalet er tit så de mangler aldrig noget jeg vil i hver fald til hver en tid anbefale Inges kattehjen i Hobro

1 de julio de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Christinna Tusind tak for sin anmeldelse. Vi er så glade for at du hjælper os i vores arbejde. Det er en fornøjelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter vores kat 🐈 Julle blev aflivet-…

Efter vores kat 🐈 Julle blev aflivet- så jeg vores nye ven og familie medlem lucky ❤️hos ingens Kattehjem i hobro- da vi kommer fra Nordsjælland- var de så søde at reservere lucky til vi kom dagen efter- og vi har fået den sødeste lille ven / familiemedlem- det var hele turen værd, og vi fik en rigtig god service❤️ så de får 5 ⭐️ af os

23 de noviembre de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Kunde Tunsidn tak for sin anmeldelse. I fik en rigtig fin kat med hjem og han har fået det perfekte hjem. Tak for at i tog den lange tur over storebælt

Ansvarsfuld og venlig betjening

Har fået en dejlig kat. Fin og venlig betjening.
Dejligt at se at der også er ansvar, bag formidlingen så katte ikke bare kommer til hvem som helst.

10 de septiembre de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Pia. Tusind tak for din fine anmeldelse af vores kattehjem. Mange tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

Yderst behjælpelig

Venlig, faglig og yderst behjælpelig

26 de noviembre de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Claus Tusind tak for din anmeldelse af vores kattehjem. Mange tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

En kærligt kattehjem

Jeg har fået hjælp til mine dyr flere gange i løbet af det sidste år. Menneskerne som tar sig af kattehjemmet er dedikeret og utrolig søde og med et kæmpe hjertet.
Kattene der bor der er pæne, søde og glade.
Jeg vil helt sikker anbefale dem, hvis i er i tvivl så besøg dem, for du mærker dyrkærlighed så snart du træder ind af døren

27 de noviembre de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Mette. Tusind tak for din fine anmeldelse af vores kattehjem i Hobro. Det er jo præcis det vi arbejder for at hjælpe katte og de mennesker der ejer dem. Mange tak for at du tog dig tid til at anmelmelde os.

Kompetente og ærlige

Har købt 3 katte gennem årene på Inges kattehjem. Jeg har hver gang fået super god service og professionel håndtering af alle mine iøvrigt 6, katte, også når de har været ved dyrlægen tilknyttet kattehjemmet. Alt i alt et sted jeg kun kan anbefale, både for køb af kat, råd om adfærd, sygdom og foder og deltagelse i deres frivillige arbejde. Jeg vil ikke købe kat andre steder.

29 de noviembre de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Lena. Tusind tak for din fine anmeldelse af vores kattehjem. Mange tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

Professionel hjælp

Professionel hjælp, søde medarbejdere og det bedste af det hele; jeg fik min nu afdøde furbaby Lady Louise med hjem 🙏
Da skæbnen som sagt ville det anderledes, måtte jeg tage brat afsked med min Louise før tid. Og da jeg ikke kunne undvære poterne i hjemmet, adopterede jeg den dejligeste Rimi-mis fra Odense afdelingen.
Deres arbejde på kattehjemmet inspirerede mig også til at selv at blive frivillig 🙂 Og nu har jeg en dejlig furbaby i sofaen igen, takket være jer ❤️🐾

21 de febrero de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Juliana. Tusind tak for din fine anmeldelse af vores kattehjem. Mange tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel rådgivning i forbindelse med adoption af 2 killinger.

Jeg ønskede at adoptere 2 killinger, så min gamle hankat kunne få noget mere selskab. Jeg besøgte kattehjemmet i Odense, hvor jeg fik god, relevant og meget professionel vejledning om, hvilke killinger, der bedst kunne matches med "ham den gamle". Jeg fik også gode og brugbare råd til den optimale sammenføring af kattene.
Den ene af killingerne havde haft noget sygdom i maven, som han knapt var ovre. Jeg fik alt med til hans rekonvalescens, bl.a. medicin til at genoprette normal mave- tarmbalance.
Alt i alt en rigtig rar oplevelse, og jeg kommer gerne igen!

12 de noviembre de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Anette. Tusind tak for din fine anmeldelse af vores kattehjem. Mange tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

Venlig og god betjening

Venlig og god betjening. Meget fin rådgivning i Odense afdelingen.

26 de noviembre de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Jens. Mange tak for din fine anmeldelse - tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kommunikation og uprofessionel opførsel

Havde bestilt tid til kastrering, chip og vaccination af vores hankat. Da jeg ankommer spørger de, hvor meget katten vejer, og den bliver da målt til 2,7kg. De konstaterer hurtigt derefter, at de ikke vil risikere at lægge katten i narkose grundet risiko for at han kaster op, da han "kun" har fastet fra kl. 06.

I mailen de havde sendt dagen forinden, står der "En killing under 6 mdr ELLER en lille kat under 2 kg skal faste fra kl 06.00 samme morgen." Da vores kat var under 6 måneder, og vi ikke kendte dens vægt, gik vi ud fra, at vi kunne lade ham faste fra kl. 06.
Det var åbenbart ikke godt nok. Selvom jeg viste dem deres mail, mente de, at de ikke kunne stå til ansvar for "min fortolkning" af deres skriv.
På deres hjemmeside står der "Er der tale om en lille kat eller killing under 2 kg, så skal den først være fastet fra kl. 6 samme morgen."
Udover deres forskellige beskrivelser af regler omkring faste, var personalet (jeg går ud fra at hun var dyrlægen) meget hurtig til at sige "jeg tror vi stopper nu", og havde ingen interesse i at se sagen fra min side. Deres eneste kompromis var at booke en ny tid, eller ordne vaccine og chip til en "meget dyrere pris" og et ubestemt tidspunkt i løbet af dagen, da jeg ikke havde booket en konsultation til dette, men en "fuld pakke".
Ekstrem ringe oplevelse, ikke en snært af forståelse, og en meget fordømmende tone.
Gør jer selv den tjeneste, at gøre jeres retningslinjer ens alle de steder I skriver den, så I minimerer misforståelser.

21 de noviembre de 2024

Kære Sune

Vi beklager rigtig meget at der er sket en fejl i vores kommunikation på vores mail korrespondance. Vi sørger for at få rettet op på det og talt med vores medarbejdere om det.

Mange hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er frivillig på Inges Kattehjem i…

Jeg er frivillig på Inges Kattehjem i Glostrup. Jeg er rigtig glad for at komme på katte hjemmet og jeg oplever personalet, som super engagerede. Alle har en vilje til at gøre det bedste for kattene, selv om de indleverede katte ofte har haft en barsk fortid. Min næste kat bliver bestemt fra Inges Kattehjem.

7 de noviembre de 2024

Respuesta de Inges Kattehjem

Kære Annette - det er så dejligt at du som frivillig støtter vores arbejde - tusind tak for sig og sin anmeldelse

Amatører

Når man har med medarbejderne i Inges kattehjem at gøre, skal man huske at optage alle samtaler på tape. Disse mennesker er amatører og ikke vandt til at omgåes mennesker på et almindeligt niveau. Derfor bær over med dem, de kan ikke reagere anderledes end de gør. Vi opserverede det, da jeg mødte op sammen med min x kone. jeg var som besøgende hos min x kone, blevet bidt i hånden flere gange, af en ret så stor kat. Den havde bidt igennem knogler og sener i min hånd. Min x kone og jeg, kom for at få råd om hvodan man kunne få katten neutraliseret. De tog katten satte den ind i et bur gav min x kone 700 kr. og beholdt katten. Dette minder mig om tyveri. Sikke en fin rådgivning. De har derefter gensolgt katten. Undskyldningen var at jeg måtte havde talt hårdt til katten og det var min egen skyld at katten bed mig. Det er jo ikke min kat den bor ikke hos mig, jeg var kun på besøg. Jeg har set katten 2 gange ialt. Det kostede mig forreløbig indlæggelse, 1 måned med flere tyber pencilin og jeg er stadig ikke rask. Jeg har sjældent været uden for mere ubehagelige mennesker end disse personer. De vil sikkert prøve at bortforklare deres opførsel, men det bliver svært for dem, da alle samtaler er optaget på en phillips tape recorder, Den samme som DR bruger.

Bent Leidecker. Ing

18 de septiembre de 2024

Hej Bent

Dig og din kone afleverede katten retur, da du mente hun var agressiv. Du truede os med at du ville skyde katten ude i skoven, hvis vi ikke tog hende tilbage, for det havde du gjort før med en anden kat. Din kone var meget ked af det, men du ville ikke have hende mere. Du fortalte også at du havde sparket ud efter hende. I fik pengene retur. Da I efterfølgende fortrød, sagde vi nej på grund af din tidligere opførsel. Vi mente ikke at det var det bedste for katten. Du er mere end velkommen til at komme med dine optagelser.

Hold da helt op!

Hold da helt op!
Ringede efter aftale til Anita, da vi oprindeligt skal af med 2 katte. Dog har vi ombestemt os mht. den ikke-steriliserede hankat, hvilket jeg da lige skal love for at jeg fik lov at stå til ansvar for overfor hende!
Jeg fik skæld ud over, at vi hellere vil have ham på en gård, da "han jo bliver slået ihjel af de andre katte", "at vi ikke giver ham et godt liv mv. " og hun nægtede pure at tale videre om den hunkat, vi desværre skal af med.
"Ring, når I er klar til at aflever begge to"

Vi kommer ikke til at aflevere en eneste kat der!

2 de septiembre de 2024

Kære Mette

Vi arbejder til daglig med dyreværn og vi arbejder hver dag for alle kattes velbefindende. Vi er ikke enige i, at bare fordi det er en hankat, så behøver den ikke at blive neutraliseret. En hankat kan lave mange killinger i området i løbet af meget kort tid og der er derudover forhøjet risiko for slåskampe, katteaids og KatteLeukæmi. Vi ser jo netop mange af disse ulykkelige skæbner i vores daglige arbejde. Mange folk er plagede af strintende fertile hankatte og dermed også en risiko for at nogen vil gøre ham ondt.

Når vi hjælper folk der har problemer, så skal vi altid sørge for at problemerne i området ikke fortsætter. Det har været vores fornemmeste opgave i snart 55 år. Vi kunne have hjulpet dig med at få ham kastreret, inden du ville sætte ham på landet “som den strejfer han er” men vores samtale sluttede da du kaldte vores medarbejder for ukvemsord og truede med at lave anmeldelse på Trustpilot.

Hilsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Imødekommende og fagligt godt personale

Vi adopterede en dejlig hunkat fra Glostrup Afd. Vi blev kun mødt at venlige og kompetente mennesker. Vi har været der flere gange og har oplevet, at nogle af de mennesker der møder op i kattehjemmet tror at de er nede og købe en liter mælk i Netto og ikke er ved at anskaffe sig et levende væsen. Vi kan varmt anbefale Inges Kattehjem i Glostrup.

12 de agosto de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.