Hyggelig montør, rask og effektiv. Visste tydeligvis hva han gjorde, forklarte og jobbet og ryddet etter seg. Hjalp meg med innstillinger på tv og Chromcast. Sånne som han er gull vært. Han kom som a... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Montør som stiller opp selv om det er påske for å gjøre det beste for kunde.Bare så synd at Telenor ikke klarer å ordne det rette utstyr som skal til for å få ting til og fungere.Montør gjorde alt han... Ver más
Installatøren hadde stor orden og jobbet systematisk. Han var pratsom, lett å omgås og flink til å forklare bruksanvisninger. På forhånd var det meldt at installasjonen skulle ta 1,5 timer, men han br... Ver más
Etter å ha ventet utålmodig i ca 4 uker på montør kom montør som avtalt! Jeg er fullstendig uten kunnskap/kompetanse vedr installasjon etc! Montøren tok seg tid og forklarte og ga svar på alle idiotsp... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Det var en veldig hyggelig mann
Det var en veldig hyggelig mann. Ga gode råd så nå føler jeg meg veldig trygg.
Montøren kunne sitt fag…
Montøren tok seg god tid og viste oss til slutt hvordan vi fikk inn bilder på fjernsynet så vi kunne se kommende kveld.
Han viste at han kunne sitt fag
God kommunikasjon med installatør
God kommunikasjon med installatør. Gav gode råd for plassering av sensorer.
Hvor « god» kan en installatør bli
Hvor « god» kan en installatør bli
Selve installeringen gikk etter planen
Det som var forskjell fra tidligere selskap var at installatør forklarte i detalj hvordan utstyret virket
Totalt veldig fornøyd
Fint skilt ved inngangsdøren
Hyggelig og god service
Hyggelig og god service. Leverte som ønsket.
Helt fantastisk
Helt fantastisk, er til å anbefale på det sterkeste, gikk helt etter planen de hadde forespeilet helle dette opplegget med installasjon av varmepumpe
Finnes bedre alternativer og selskaper.
Meget hyggelig og dyktig montør men selve inselo er ikke noe å anbefale, måtte ringe selv flere ganger for å påminne om monteringen av varmepumpe.
En meget rutinert og dyktig…
En meget rutinert og dyktig innstallatør, alt gikk raskt og greit , høy service, en god kundeopplevelse!
Meget god informasjon..Meget ryddig…
Meget god informasjon..Meget ryddig arbeid..Anbefales..mvh.
For det første fikk jeg både satt opp…ute antennen og ruteren inne hos meg. Måtte ha ny ute antennen siden den ikke virket lenger, så satte de opp 1 ny ruter som jeg hadde fått like før, alt gikk til
For det første fikk jeg både satt opp antennen skikkelig og fikk svar på hva som jeg har under antennen ute, som internett leverandøren min ikke forstod. De til og med søkte etter signalene som jeg ikke har mottatt på flere mnd og som jeg er enda mer sikker på kom inn hos naboen min.De ringte til internett leverandøren og fikk delt nettet mitt mellom 2,4ghz og 5ghz , som jeg ikke har fått til å gjøre selv, noe som jeg ikke har vært med på å måtte gjøre hos 1 annen leverandør. Jeg var så fornøyd med arbeidet deres at jeg måtte bare gi ham som gikk sist 1 god klem som takk for hjelpen.
Kjempe dyktig montør som gjorde en bra…
Kjempe dyktig montør som gjorde en bra jobb. Var lett å kommunisere med. Var lett å få tak i på telefonen.
Montøren hadde god peiling på det han…
Montøren hadde god peiling på det han gjorde.dyktig mann.
Kom som avtalt
Kom som avtalt. Høflig reparatør og fikk orden på feilen.
veldig fornøyd
En flink, hyggelig og profesjonell installatør utført et flott arbeid.
Veldig Fornøyd! 👍😄
Jeg synes alt gikk som smurt fra begynnelse til ferdig utført.
Veldig fornøyd! 👍😄
Imøtekommende og service
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.