Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na zelf meerdere aanmaningen te hebben gestuurd en tevergeefs telefonisch contact te hebben gezocht met het bedrijf waar ik een flinke vordering op had, had ik de hoop eigenlijk al bijna opgegeven.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de cobro a morosos
  2. Abogado litigante
  3. Servicios legales

Escrito por la empresa

Uw financieel belang optimaal behartigd door Intercash incasso juristen. Maatschappelijk verantwoord Incassobureau. Incasso, deurwaarder, juridisch advies.

4,3

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intercash doet top hun werk

Helaas gebruik moeten maken van Intercash i.v.m. een wanbetaler. Kan niks anders zeggen dan top. Duidelijke uitleg. Vragen worden goed en duidelijk beantwoord. Marc is erg geduldig en weet waar hij het over heeft. Tevens een duidelijke portaal waarin je het traject goed kan volgen. Hoop niet dat we er weer gebruiken van hoeven maken, maar als het wel zo zou zijn komen wij wel weer hier terug.

14 de abril de 2026

Beste Enrico's Transportservice,

​Hartelijk dank voor deze mooie review! Het is natuurlijk nooit prettig als je te maken krijgt met een wanbetaler, maar we zijn erg blij dat we je bij Intercash zo goed hebben kunnen helpen. Fijn om te horen dat de duidelijke uitleg van Marc en ons online portaal hebben gezorgd voor een helder overzicht tijdens het incassotraject.
​We hopen uiteraard ook dat je onze diensten niet snel meer nodig hebt, maar mocht het in de toekomst toch weer zo zijn, dan staan we direct weer voor je klaar!

​Met vriendelijke groet,
Team Intercash (en in het bijzonder Marc!)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eindelijk iemand die écht doorpakt

Na wat online research kwam ik bij Intercash terecht — en wat ben ik daar blij mee. Er werd direct snel geschakeld, de communicatie was helder en professioneel, en ik werd goed op de hoogte gehouden van elke stap in het proces.
Tot mijn verrassing had ik binnen iets meer dan een week mijn geld al ontvangen. Dat had ik eerlijk gezegd niet meer verwacht.
Ik hoop natuurlijk niet snel weer in een situatie terecht te komen waarin ik van hun diensten gebruik moet maken, maar mocht het toch gebeuren, dan weet ik zeker waar ik moet zijn. Absoluut een aanrader!

11 de febrero de 2026

Respuesta de Intercash incasso

Wat leuk om te lezen dat we u zo goed hebben kunnen helpen! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We weten hoe vervelend het is als betalingen uitblijven, en doen er alles aan om het traject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Fijn dat alles snel en duidelijk is verlopen en dat u binnen korte tijd uw geld heeft ontvangen. Hopelijk komt u niet snel weer in zo’n situatie terecht, maar mocht het toch gebeuren, dan staan we uiteraard weer voor u klaar.

Zeer professionel en snel

30 de enero de 2026

Respuesta de Intercash incasso

Dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze snelle service en professionele aanpak zo waardeert. We staan graag weer voor u klaar wanneer dat nodig is.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intercash heeft mij zeer goed…

Intercash heeft mij zeer goed ondersteund in het innen van een betaling van een dubieuze klant. Ik zou de dienstverlening aanraden voor alle typen ondernemingen.

15 de enero de 2026

Beste Sem van Egmond,

Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn blij u met tevredenheid geholpen te hebben met het innen van uw openstaande factuur!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intercash heeft mij uitstekend geholpen…

Intercash heeft mij uitstekend geholpen bij het innen van openstaande facturen. Als ondernemer waardeer ik vooral de duidelijke communicatie, het snelle handelen en het feit dat zij werken met no cure no pay, waardoor ik geen financieel risico liep. Binnen korte tijd was het grootste deel van mijn vorderingen geïncasseerd en kon ik alles online volgen via het dossierportaal.

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Intercash incasso

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat onze werkwijze en het online dossierportaal u zo goed bevallen zijn. We blijven ons inzetten om ondernemers snel en transparant te helpen bij het innen van hun vorderingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit bedrijf heeft goed gehandelt…

Dit bedrijf heeft goed gehandelt waardoor de debiteur mij uiteindelijk heeft betaald.

16 de diciembre de 2025

Respuesta de Intercash incasso

Bedankt voor uw positieve beoordeling en het vertrouwen in Intercash.

We staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar bij openstaande vorderingen of nieuwe incassozaken.

Groeten,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Binnen een week was het geregeld

Binnen een week was het geregeld. Top!!!

11 de diciembre de 2025

Respuesta de Intercash incasso

Bedankt voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring met Intercash.

Fijn om te horen dat uw zaak binnen een week geregeld was, daar doen we het voor.

We stellen uw vertrouwen erg op prijs en hopen u in de toekomst weer snel en professioneel te kunnen ondersteunen wanneer dat nodig is.

Top ervaring!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Intercash. Ik ben vaker naar tevredenheid verder geholpen. Ook dit keer werd mijn zaak direct opgepakt en had ik verrassend snel resultaat. Een absolute aanrader!

28 de noviembre de 2025

Beste Alinda Remmerts,

Dankjewel voor je warme woorden en het mooie compliment over onze dienstverlening. Wat fijn om te lezen dat je al meerdere keren naar tevredenheid bent geholpen en dat je ook dit keer snel resultaat had, daar doen we het voor.

Bij Intercash vinden we het belangrijk dat zaken snel, duidelijk en zonder gedoe worden opgepakt, en het is prettig om terug te krijgen dat jij dat ook zo hebt ervaren. Dankjewel dat je ons aanbeveelt; jouw vertrouwen betekent veel voor ons en helpt andere ondernemers om de stap naar incasso ook echt te zetten.

Groeten,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte communicatie en maken beloftes niet waar

Begin van traject was goed. Daarna na meerdere email en telefoon 1,5 week niks gehoord en vervolgens is het ineens te druk om mijn zaak op te pakken. Waardeloze communicatie. Vervolgens komen ze met een smoes dat ze mijn email over het hoofd hebben gezien (heb er ruim 4 gestuurd over 1,5 week) en dat e geen tijd hebben. De reactie die ze nu op trustpiloy geven is weer compleet anders. Duidelijk dat ze hun afspraken niet nakomen

5 de noviembre de 2025

Geachte heer Boy Roozendaal,

U heeft bij ons een aanvraag gedaan voor een voorbeeld brief voor een wettelijke WIK brief. Wij hebben deze u verstrekt (kosteloos) en u heeft aangegeven dat uw debiteur inhoudelijk met verweer kwam. Wij hebben naar uw aangeleverde stukken gekeken en kwam tot de conclusie dat uw debiteur daadwerkelijk een sterke zaak heeft, waardoor wij uw zaak niet in behandeling gaan nemen. U zou blij mogen zijn dat wij u willen behoeden voor hoge kosten door uw zaak niet aan te nemen. Indien wij alleen maar zouden willen verdienen over de rug van onze klanten, hadden wij uw zaak wel aangenomen.

Taxatiebureau Nederland

Ze gaan professioneel te werk. En ik werd netjes gebeld nadat de betalingen bij hun waren voldaan.

29 de septiembre de 2025

Respuesta de Intercash incasso

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u onze professionele aanpak en terugkoppeling heeft gewaardeerd. We houden u graag altijd netjes op de hoogte en staan ook in de toekomst voor u klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intercash heeft mij enorm geholpen

Intercash heeft mij enorm geholpen. Binnen een week heb ik mijn geld mogen ontvangen. Ik vond het super spannend om een incasso bureau in te schakelen, maar ze stelde me enorm gerust.

11 de septiembre de 2025

Respuesta de Intercash incasso

Bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen in ons kantoor! We begrijpen dat het spannend kan zijn om een incassobureau in te schakelen. Daarom vinden wij het belangrijk om onze klanten stap voor stap te begeleiden en duidelijkheid te geven. Fijn om te horen dat u zich gerustgesteld voelde en dat we uw vordering zo snel hebben kunnen oplossen.

Goed geregeld!

Wat ik heel fijn vind aan Intercash, is dat ze niet alleen snel en professioneel werken, maar ook echt persoonlijke aandacht geven. Zodra ik iets neerleg, wordt het direct opgepakt en krijg ik altijd een duidelijke terugkoppeling. Dat geeft vertrouwen en rust. Ik voel me echt ontzorgd en weet dat alles goed geregeld wordt. Dat maakt samenwerken met Intercash voor mij heel prettig.

26 de agosto de 2025

Beste Connie,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u onze persoonlijke aandacht en duidelijke terugkoppeling zo waardeert. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord voelen en met vertrouwen op ons kunnen rekenen.

Uw feedback motiveert ons om deze lijn voort te zetten en u steeds de service te bieden die u verdient. We kijken uit naar een prettige voortzetting van onze samenwerking.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik kan helaas niks anders dan onvrede…

Ik kan helaas niks anders dan onvrede uiten over de werkwijze. Het bedrijf verschuilt zich achter b2b voorwaarde maar misleid zakelijke klanten wel degelijk.

Op de gehele aanmeldpagina wordt gesproken over no cure no pay wat ze afdoen als marketing term maar wat voor een consument ( en zakelijk klant) wel degelijk een belofte is. Nergens staan aanvullende voorwaardes vermeld tijdens het aanmelden. Enkel een algemene voorwaarde knop.

Na het sluiten van een mislukte casus krijg je direct de factuur binnen. Het slechte is nog dat er weken zonder reactie zijn geweest en vervolgens kwam het bericht we hebben geen gehoor gekregen. Tijdens een telefoon gesprek werd erg duidelijk dat onder de werkzaamheden een verkeerd bedrijf benaderd is. Dat zal uiteraard niet toegegeven worden maar dit was overduidelijk.

Erg jammer dat er op deze manier zaken gedaan worden.

15 de julio de 2025

Beste De Lampfabriek B.V.,

U heeft bij ons op de website een incasso ingediend tegen een Duitse debiteur. Wij zijn heel transparant over de voorwaarden welke u kunt vinden op de website op de pagina No cure No Pay incasso en in onze algemene voorwaarden. U heeft aangegeven dat u via Klarna de betaling niet terug kreeg en de betreffende debiteur heeft aangegeven de zending niet te hebben ontvangen. Hierna heeft u ons ingeschakeld om de vordering te incasseren. U als bedrijf moet al helemaal weten dat er voorwaarden zijn. U heeft deze aangevinkt en daarmee aangegeven deze van toepassing te verklaren, gelezen te hebben en te hebben begrepen. Ook had u de mogelijkheid om op onze No cure No Pay pagina te kijken. Maar blijkbaar doet u zomaar dingen zonder ergens naar te kijken of te informeren.

Wij hebben u Duitse debiteur meerdere keren aangeschreven, en deze blijft bij het standpunt dat ze de betreffende producten niet hebben ontvangen. Ja, en als dan het niet lukt in het incasso traject, dan kunt u een gerechtelijke procedure starten. Dit wou u echter niet, waarna u natuurlijk als opdrachtgever verantwoordelijk bent voor de wettelijke incassokosten volgens de no cure no pay voorwaarden. Uw debiteur is immers een buitenlandse debiteur.

Tevens is er helemaal geen ander of verkeerd bedrijf benaderd. U heeft zelf de gegevens van het betreffende bedrijf waar u een vordering op heeft ingevuld en ingediend. Dit bedrijf is ook aangeschreven.

Dat er geen reactie naar u kant is geweest is ook pertinent onjuist. Er zijn meerdere meldingen verzonden naar uw mailbox, met hierin een update die u kunt inzien in onze online portal.

Ik hoop dat u in vervolg beter onderzoek doet en informeert voordat u iets doet.

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, na één brief naar klant, krijg je de mededeling dan ze de zaak sluiten met incl: gelijk de factuur van intercash zelf er achteraan.
Niet mee in zee gaan !!!!!!!

22 de julio de 2024

Geachte Anoniem,

Ten eerste is het raar dat u een anonieme beoordeling schrijft. Ten 2e heb ik in ons systeem gekeken en kom ik geen enkel dossier tegen welke na één brief aan een debiteur geloten is.

Wij verzoeken u dan ook contact op te nemen met ons, zodat we dit kunnen uitzoeken.

Mega goed bedrijf !

Mega goed bedrijf , gebeld voor informatie , geven alle adviezen eerlijk af , en denken 100% na bij de klant , ik zie veel incassobureaus bij trustpilot die niet eerlijk te werk gaan en oplichten , stop met zoeken en ga in zee met intercash incasso ! Top bedrijf eerlijk en netjes ! Aanrader

18 de marzo de 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn inderdaad graag open en eerlijk in de kosten en geven een eerlijk advies over zaken. Wij zijn blij dat wij u goed hebben kunnen helpen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Door dit bedrijf lopen jouw klanten weg!

Door dit bedrijf lopen jouw klanten weg! Na 3 weken op vakantie kom ik terug en krijg een sms met de melding dat er nog een factuur open zou staan. Meteen voldaan uiteraard. Hoor ik van het incasso bureau dat de factuur naar het verkeerde mailadres gestuurd is, maar ze toch hun incasso kosten willen hebben en dreigen met dagvaarden. Dit is echt geen doen van zaken.

13 de marzo de 2025

Beste Smartvertise,
Dat u op vakantie bent, doet niets af aan de betalingsverplichting jegens cliënt. Cliënt heeft u aantoonbaar meerdere herinneringen verzonden naar het door u op de website aangegeven e-mail adres. Ook heeft cliënt u meerdere malen getracht te bellen. Door een slechte beoordeling te plaatsen kunt u het natuurlijk niet afdwingen om niet te hoeven betalen.

Cliënt staat hier in zijn recht en wenst daarom ook niet met de wettelijke kosten achter te blijven waarvoor u immers verantwoordelijk voor bent. Wij handelen in het geheel naar aanwijzingen van cliënt, welke aangeeft dat wij de kosten op u moeten verhalen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij willen intercash bedanken voor de…

Wij willen intercash bedanken voor de goede inzet van 2024. Vele vorderingen voor ons bedrijf binnengehaald. Fijne persoonlijk contact en zitten de debiteuren goed achterna. Ga zo door!

26 de diciembre de 2024

Respuesta de Intercash incasso

Heel erg bedankt voor uw beoordeling! We doen uiteraard ons uiterste best!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.