Banner for Interglas

Interglas Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt att leta reda på det jag önskat. Jag mätte upp den plexiglas jag önskar, googla på det och fick träff på bl. er sida och Jämförelsevis bra pris. Vid beställning behövde jag loga in och där had... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra att känna till är att allt verkar skickas från deras lager i DK så beställ i god tid. Snabba svar på kundtjänst, bra service mindset och bra priser även på små kvantiteter undantaget frakten.... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket snabb leverans - från beställning till leverans på 3 dagar mitt i sommaren! Andra gången vi handlar Akrylglas från Interglas och lika bra o snabb leverans förra gången. Glaset har varit hel... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde en mindre parti dimensionsanpassade akrylskivor och fick de färdiga i hand bara 2-3 arbetsdagar senare. Imponerande ledtid och ser än så länge ut som produkten är av god kvalitet! (Har... Ver más

1. Tienda de cristales y espejos
  2. también en la categoría
  3. Tienda de insumos para techado
  4. Tienda de productos acrílicos
  5. Tienda de puertas para duchas
  6. Vidriería

Sobre Interglas

Escrito por la empresa

Interglas – din specialiserade partner inom glas och plast

Sedan 2019 har Interglas varit en av Sveriges ledande onlineåterförsäljare av glas, isolerglas, plast och monteringsutrustning. Vårt mål är att göra det enkelt och tryggt att köpa kvalitetsprodukter för både privatpersoner och företag. Vi lägger stor vikt vid transparens, god rådgivning och konkurrenskraftiga priser, så att våra kunder alltid kan fatta trygga beslut.

Genom många års erfarenhet i branschen har vi byggt upp starka samarbeten med erkända leverantörer och tillverkare i Europa. Det gör att vi kan erbjuda ett brett sortiment av glaslösningar – från energieffektiva isolerglas och säkerhetsglas till plastskivor, speglar och specialanpassade lösningar. Våra produkter används i allt från renoveringsprojekt och nybyggnation till industri, skyltproduktion och inredning.

På Interglas vet vi att kvalitet och precision är avgörande. Därför arbetar vi med noggrann logistikplanering och effektiva inköpsavtal för att kunna leverera snabbt, säkert och till rätt pris. Vårt mål är att vara den mest pålitliga partnern för alla som arbetar med glas – oavsett projektets storlek.

Promotion box for Interglas

Köp enkelt – Isolerglas med specialmått

Isolerglas med 5 års garanti från Europas ledande tillverkare.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

187 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bra med transport

Bra med transport
Fram till dörren och tydliga
Mail när
Det
Kommer,

5 de octubre de 2026

Hej Peter

Stort tack! Härligt att allt kring leveransen fungerade smidigt och att du hölls väl informerad.

Kunnig personal!

Kunnig personal, bra service. Bra sortiment och snabb leverans.

29 de septiembre de 2026

Hej Mats

Stort tack! 😊 Härligt att höra att du är nöjd med upplevelsen hos oss.

Very quick

Very quick, just as expected

30 de septiembre de 2026

Hi Bjorn

Thank you! 😊 Great to hear everything went exactly as it should.

Best regards

Perfect solution

Perfect solution
Very fast handling and delivery
Recommended

21 de septiembre de 2026

Hello Per

Thank you for the recommendation! 😊 Great to hear that everything was handled quickly and the solution worked perfectly for you.

Best regards

Rekommenderas 👏🏼

Enkelt att beställa, snabb leverans och till humant pris

16 de septiembre de 2026

Hej Peter

Härligt att höra 😊 Smidigt, snabbt och till ett bra pris – precis som vi vill ha det!

Nöjd kund

Bra hemsida,lätt att beställa
Bra leveransbesked och leverans
Bra varor, 3:dje gången jag beställt fungerat lika bra varje gång 👍

Hej Håkan

Stort tack för att du väljer oss igen 😊 Det betyder mycket att höra att det har fungerat bra alla tre gångerna!

Toppen!

Enkelt och snabbt

11 de septiembre de 2026

Hej Kenta

Stort tack! 😊 Härligt när allt går både enkelt och smidigt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mycket bra leverantör

Mycket bra leverantör av bland annat Plexiglas.
Köpte en 12 mm på drygt 1 kvm.
Tyvärr var inte kanterna skyddade i transporten som lätt kunde ha skadats, nu hände lyckligtvis inget!

10 de septiembre de 2026

Hej Peter

Stort tack för din feedback! Härligt att du är nöjd med plexiglaset. Vi tar samtidigt med oss din synpunkt om skyddet av kanterna under transporten – bra att allt kom fram oskadat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billigt och enkelt att hämta i…

Billigt och enkelt att hämta i Södertälje.

7 de septiembre de 2026

Respuesta de Interglas

Stort tack! 😊 Kul att höra att både priset och hämtningen i Södertälje fungerade smidigt.

En tillmötesgående firma

En tillmötesgående firma, med utmärkt kundservice.
Samt bra varor.

7 de septiembre de 2026

Hej Lisa

Stort tack för de fina orden 😊 Härligt att både bemötandet, servicen och varorna uppskattades!

Bra jobbat

Snabb leverans, bra vara

Respuesta de Interglas

Tack så mycket! Kul att höra att du är nöjd med varan och att leveransen gick snabbt. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levererat inom planerad tidsram och bra…

Levererat inom planerad tidsram och bra kvalitet även noggrann avlämning med skyddande klossar under

Hej Magnus

Tack för din fina återkoppling! Härligt att höra att allt kom fram enligt plan och att du uppskattade både kvaliteten och den omsorgsfulla avlämningen. 😊

8 mm plexi

Beställde 8 mm plexi, snabb leverans, snyggt kapade och måttenliga mot beställning. Vad kan man säga mer än...kanon !

1 de septiembre de 2026

Hej Magnus

Stort tack för din recension! Härligt att höra att plexiglaset motsvarade beställningen och att du uppskattade både den fina kapningen och snabba leveransen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag blev så glad att färgtonen på…

Jag blev så glad att färgtonen på skivan var exakt detsamma som på andra dörrens (i vitrinskåp från början av 80 talet) och nu sitter den där I skåpet av massiv slovensk ek.

31 de agosto de 2026

Hej Bertil

Tack för din fina recension! Vad roligt att färgtonen blev helt rätt och passar så fint ihop med den andra dörren i ert vitrinskåp. Härligt när resultatet blir precis som man hoppats. 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra produkt

Bra produkt, snabb leverans men dyrt porto. Jag behövde bara en mindre produkt och i mitt fall var portot 140% dyrare än produkten.

31 de agosto de 2026

Respuesta de Interglas

Tack för din recension! Kul att höra att du är nöjd med både produkten och den snabba leveransen. Vi förstår samtidigt att frakten känns dyr när man bara behöver en mindre produkt – då blir den tyvärr väldigt märkbar i förhållande till varans pris.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leverans tiden blev inte som ni sa

Leverans tiden blev inte som ni sa, vi stod utanför porten i 35 minuter efter att bilen skulle vara hos oss.
Men så kan det bli ibland!

27 de agosto de 2026

Hej Jan-Olof,

Tack för din recension.

Det är frustrerande att behöva vänta, särskilt när det uppstår förseningar. Olika situationer kan uppstå längs vägen, och ibland hamnar vår chaufför efter tidsschemat.

Det är tråkigt, men också mänskligt.

Vi hoppas att allt löser sig nu och att du kan slutföra ditt projekt på ett bra sätt.

Rekommenderas

Rekommenderas ! Enkelt att beställa måttanpassat glas genom att skriva in måtten. Leveransen kom fram under utsatt tidsperiod.

19 de agosto de 2026

Respuesta de Interglas

Tack för rekommendationen! 😊 Härligt att höra att det var smidigt att beställa glas efter egna mått och att leveransen höll tidsplanen.

Team Interglas

8 consejos para escribir buenas reseñas.