Isla Ibiza Bonita Opiniones 26

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

een super snelle levering, kunnen veel bedrijven nog wat van leren, en mijn broderie jurk mooie kwaliteit top

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa
  2. Tienda de accesorios de moda
  3. Tienda de ropa para hombres
  4. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

✿ Bohemian fashion label for Women & Men ✿ Working our magic since 1999 ✿ Free shipping in the Benelux and Germany 📍Ibiza

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb 2 artikelen retour gestuurd

Ik heb 2 artikelen retour gestuurd, ruim 3 weken geleden. Deze zijn door de webshop ontvangen. Ik heb al 2 keer opgebeld om te vragen waar mijn geld, 248 euro, blijft. Het zou meteen overgemaakt worden. Het gaat om de orders 401732 en 401197. Ook vandaag weer gebeld, en het zou meteen overgemaakt worden. NIET DUS. Wat is er aan de hand met deze webshop. Waarom duurt dit zo lang? Ik wil echt morgen mijn geld retour anders zet ik er een incassobureau op.

En ook vandaag 28/2 nog steeds niks overgemaakt.

26 de febrero de 2025
Logotipo de Isla Ibiza Bonita

Respuesta de Isla Ibiza Bonita

Beste Faye,

Onze oprechte excuses voor het ongemak en de vertraging die je hebt ervaren. Het bedrag van €248 is op 27/2 overgemaakt, maar het kan tot 2 werkdagen duren voordat de betaling zichtbaar is op je rekening. We hopen dat het bedrag inmiddels is bijgeschreven.

De retour had inderdaad eerder verwerkt moeten zijn, om het goed te maken, sturen we je graag een kortingscode voor de nieuwe collectie. Neem gerust contact met ons op als je verdere vragen hebt.

Liefs,

Het team van Isla Ibiza Bonita

Houuu ervan!!

Hou van Isla Ibiza!! Zo mooi gemaakt, de kleuren, design, pasvorm. 🙌🏼
Fijnste dat het naast de mooie stoffen en pasvorm ook altijd zo lekker zit. Houuu ervan!

6 de diciembre de 2024

blij met Isla

Ik ben dol op Isla Ibiza! De materialen zijn zo fijn en de kleuren zijn prachtig. Het dragen van hun kleding is net alsof je op vakantie bent. Het merk heeft een lekker casual uitstraling en de kleurencombinaties zijn zo divers. Echt een aanrader!

6 de agosto de 2024

Super winkel

Wat een super leuke winkel. Ik werd uitstekend geholpen. De kwaliteit is erg goed en de kleding gaat dus lang mee. Ik kom zeker nog een keer terug!!

Geweldig merk!

Geweldig merk!! Heb al een mooie verzameling van items uit verschillende collecties, en ik ben elke keer weer mega enthausiast als de items binnen komen. De prints en kleuren zijn elke keer weer uniek en zijn perfect voor verschillende gelegenheden!! Ik ben dan ook verliefd op het merk en zal het aan iedereen aanraden, het is zo divers en uniek dat er voor iedereen wel wat bij zit💖

6 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

In alle opzichten een aanrader!!

Een fantastisch kledingmerk waarbij niet alleen de modellen maar ook de prints worden ontworpen. Daarom heb je altijd iets unieks! Elk seizoen een fantastische collectie waarbij alles met elkaar combineert en een geheel eigen sfeertje heeft! Daarnaast word je altijd leuk geholpen en krijg je goede service. Ik wil niets anders meer en kijk ieder seizoen weer met spanning uit naar de nieuwe collectie die altijd weer verrast!

Amazing brand

Amazing brand! Have had the best experiences, when i ordered online i was very pleased with fast shipping. I've also been to the shop in Den Haag, it's a lovely shop with friendly staff that give great fashion tips and tricks. Good quality with beautiful colors and materials. Will definitely buy again.

15 de agosto de 2024

Leuke zaak

Ik heb hier laatst nog 2 overhemden gehaald, heerlijk voor de zomer! Super kwaliteit stof en heel gezellig in de winkel. Aanrader!!

1 de noviembre de 2024

Fantastische stoffen

Fantastische stoffen die prachtige prints bevatten. Heerlijke lange rokken en jurken. Ook mooie kleding voor mannen. Kleding die een fijne sfeer uitstralen. Warm en zwoel en vlot.

Wat een geweldig merk

Wat een geweldig merk! Mijn lievelings!

De kwaliteit en service is top! Ik ben echt gek op alle collecties, of het nou winter of zomer is! Mijn kast ligt er vol mee, met wollen truien maar ook met blousjes en jurkjes…. Noem het maar op.. LOVE IT!!!!

1 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.