Mijn Daily gaf een ad blu storing laat in de middag onderweg van Keulen naar Rotterdam, Ik belde Schouten Iveco in Nijmegen en mocht meteen langskomen. De auto bleek een update nodig te hebben, die me... Ver más

Meerdere issues gehad met mijn Iveco daily 4x4. Iedere keer perfect opgelost door Iveco Schouten in Almkerk. Zelfs op afstand toen ik in het buitenland zat kreeg ik perfecte ondersteuning. Dank hiervo... Ver más

We waren onderweg op vakantie en de camper stopte ermee. Door de snelle service van Iveco Schouten in Utrecht konden wij onze reis voortzetten. Nogmaals bedankt voor de goede service!

1. Concesionario de autos
  2. Tienda de reparación de automóviles
  3. Concesionario de vehículos de motor

Información proporcionada por diversas fuentes externas

IVECO Schouten is dealer van IVECO en Fiat bedrijfswagens met vestigingen in Almkerk, Alblasserdam, Amsterdam, Doetinchem, Nijmegen, Spijkenisse, Tiel, Tilburg,...

3,7

Medio

3,7

Bestel je auto elders!

Een zeer slecht onprofessioneel bedrijf! Je betaald altijd teveel aan onderhoud, 10x hetzelfde gefactureerd kom je achter en gewoon niks van aantrekken. Auto geleverd met mankementen met onderhoud niet verholpen wel gefactureerd en net na de garantie zeggen dat je een nieuwe motor moet laten zetten voor 11.000 euro! Te belachelijk. Onbeschoft de auto in beslag nemen voor een rekening van paar honderd euro terwijl er al veel te veel betaald is en alles op tijd. Niet opkomen voor fouten die hun zelf hebben gemaakt! Een iveco NOOIT meer!

3 de julio de 2020

¿Es ésta tu empresa?