Banner for Jakodan A/S

Jakodan A/S Opiniones 6144

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fast delivery, fair shipping price, good quality bags, smooth ordering process. Also very happy that I could order only 100 pieces instead of 300 or more. Very satisfied overall.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid let og hurtigt at handle ved Jakodan, og jeg sætter pris på muligheden for selv at hente varerne kort tid efter bestillingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig nogle fine muligheder og kasser. Meget fair priser. Hurtig levering. Det helt særlige er den gode service man får ved Jakodan. Der er helt sikkert dygtige mennesker bag. Jeg kan på det varmes... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og virkelig god oplevelse. Jeg bestilte inden kl 12.00 og mine vare blev sendt samme dag som jeg bestilte. Lave samme "øvelse" uge efter, og fik mine vare lige så hurtigt denne gang. Jakod... Ver más

Información sobre la empresa

5. Fábrica de bolsas de plástico
  6. Mayorista de material de escritorio

Sobre Jakodan A/S

Escrito por la empresa

Her køber du emballage, indpakning, poser og kontorartikler bedre og billigere. Hurtig levering og god service er med i prisen. KØB EMBALLAGE HER Hos Jakodan leverer vi emballage til virksomheder, webshops, detailbutikker og lagerfunktioner, der har brug for pålidelige og effektive pakkeløsninger i hverdagen. Vi tilbyder et bredt udvalg af emballageprodukter til både e-handel og fysisk handel – fra papkasser og forsendelsesemballage til poser, pakkefyld og indpakning. KONTAKT OS HER Vi har et stort udvalg af specialemballage på lager, blandt andet sorte postæsker, papkasser i farver, postordreposer med print, dansk designet gavepapir og mange andre emballageløsninger til virksomheder, der ønsker en professionel præsentation af deres varer.
Jakodan fordele
BESTIL GRATIS VAREPRØVER Mange af vores kunder er webshops og små og mellemstore virksomheder, hvor emballage spiller en vigtig rolle i den daglige pakkeproces. Derfor lægger vi vægt på emballage, der både beskytter produkterne under transport og gør pakningen nem og effektiv på lageret. Vi arbejder med engrossalg af emballage i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så virksomheder kan få pålidelige emballageløsninger uden at betale for meget. Samtidig sørger vi for hurtig levering, så du hurtigt kan få de emballageprodukter, du har brug for i din virksomhed. Hos Jakodan finder du emballage til e-handel, lager, detail og virksomheder, der ønsker praktiske og holdbare løsninger til pakning, forsendelse og præsentation af varer. KØB GAVEPAPIR HER KØB POSER HER KØB SILKEPAPIR HER KØB POSTÆSKER HER KØB TAPE HER KØB BOBLEPLAST HER KØB PAPRØR HER KØB LABELS HER

Emballage til virksomheder – nemt, fleksibelt og til gode priser

Escrito por la empresa

Jakodan.dk leverer emballage til virksomheder i alle størrelser. Hos os kan du købe små mængder, få hurtig levering og vælge emballage, der giver dine pakker et professionelt udtryk.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Altid let og hurtigt

7 de mayo de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.