JEMTEX.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Henrik fra JEMTEX er meget kompetent og engageret og vi fik en super god service i vores proces med at købe gardiner. Det var nemt, meget fleksibelt og hurtigt både ift. besøg og efterfølgende opsæt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hjemmesiden Jemtex.no er lett å finne rundt på. Språket er enkelt og greit , og ikke minst , lett forstålig. Gode produktbeskrivelser og utførlige bruksanvisninger og monteringsveiledninger. Nye V... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Etter å ha satt inn en dårlig anmeldelse her etter å ha klagd på lang leveringstid , kundebehandling og hull i produktet kontaktet de meg og sa de ville sende meg nytt produkt kostnadsfritt og lovte d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jemtex har leveret gardiner til os til nu 3. bolig. Kan kun anbefale et besøg herfra, hvor vi har oplevet, der ydes sagligt og kompetent rådgivning til valg af den rette gardin løsning. Der er et bre... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de cortinas
  2. también en la categoría
  3. Fabricante y proveedor de cortinas

Escrito por la empresa

Her finder du altid gode og billige tilbud på gardiner og gulve med kort leveringstid - også på specialfremstillet varer.

5 års garanti på gardiner

- Vær´ sikker på et godt produkt

- Vær´ sikker på et godt produkt
Vi giver 5 års garanti på alle vores gardiner. Garantien dækker alle bevægelige og slid dele. Sikre dig et godt produkt med en sikkerhed om funktionaliteten altid er til stede.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super service

Som skrevet rigtig god sevice, men det gik lidt langsomt med at få ordren sendt af sted. Til gengæld passede alt perfekt :)

5 de noviembre de 2012
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt perfekt forløb og produktet i top

Tak for nogle superflotte plissegardiner. De passede perfekt og farven som jeg var lidt spændt på at se var ligesom jeg havde håbet. Kan helt klart anbefale Jemtex . Blev også informeret om hvornår gardinerne var færdige og kunne afsendes. Dette blev overholdt punktligt . Seriøst firma.

23 de julio de 2012
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt var som det skulle være

Prisen OK i forhold til andre sider.
Man kunne vælge nøjaktigt det Velux vinde sommjeg havde, der var andre sider hvor man ikke kunne dette.
Varen kommet til tiden og alle dele var med.

17 de julio de 2012

Kan anbefales

Mit veluxgardin blev leveret med det samme og uden problemer. Og oven i købet til en god pris

4 de julio de 2012
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget proffesionelt, rigtig god vejledning og høj kvalitet

Jeg var lidt i tvivl om hvilken størrelse mine gardiner skulle være i, men efter en samtale hvor jeg sendte et par billeder af døren hvor de skulle side i, fik jeg en rigtig god vejledning i hvordan jeg skulle måle op. Jeg modtog gardinerne præcis som aftalt uden forsinkelse. De lever helt klart op til mine forventninger og det er gardiner af meget høj kvalitet. Jeg vil uden tvivl bruge jemtex igen.

19 de junio de 2012
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid perfekt handel og levering

Varen skuffe aldrig, man bliver løbende informeret under hele leveringsforløbet, leveringstiderne bliver overholdt og det er på den go' side.

3 de junio de 2012

Alt var i orden!

Fra bestilling til modtagelse af vores persienner gik alt som smurt. Den bedste anbefaling til Jemtex.dk

19 de marzo de 2012

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.