Información sobre la empresa

1. Albañil
  2. Carpintero

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Jm Byg A/S er et alsidigt murer, aut. kloak og entreprenørfirma, med tilhørende free lance tømmerfirma, som udf. alle typer opgaver inden for bolig, erhverv og landbruget. Firmaet beskæftiger ca 20 medarbejdere, jævn fordelt på murere, lærlinge, støb...

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kloak og murerarbejde

JM byg har hjulpet mig med at renovere mit køkken, bryggers og bad. Her skulle skiftes rør og laves gulvvarme, væggene er blevet filset.
Derudover har jeg lejet en toiletvogn af firmaet.
JM byg har lavet murer og kloakarbejde, hvilket ikke har været uden udfordringer.
Filsningen er ikke ret pæn. Jeg har skullet kontakte firmaet flere gange for bl.a. at få filsningen til at gå langt nok op, så det nye loft kan dække - det samme rundt om stikkontakter.
Fliserne ser pæne ud, men unidrain på badeværelset er skæv i alle retninger og ligger en halv cm under niveau. Mureren reflekterer ikke over sit arbejde og bruger en mindre ramme end unidrain anbefaler.
Faldet omkring unidrain i bryggers er lavet forkert på trods af at der er gravet 43cm ud, hvilket er forsøgt udbedret.
Vvs-er har efter kloakarbejder haft udfordringer med at lave afløbene uden al for mange bøjninger. Væghængt toilet har været svært at placere, da der var stor afstand mellem væg og afløb.
De forsøger ikke på at hjælpe kunden med at finde gode løsninger.
Toiletvognen var møg beskidt i brusenichen og toilet skyl virkede ikke. Kunde får at vide at hun bare kan hælde vand i toilettet efter toiletbesøg, da firmaet har glemt at de har lovet at lave den og det er fredag eftermiddag. Der bliver lovet rengøring af bruseniche, hvilket ikke sker. Der gives nedslag i pris, men ville meget hellere have haft en toiletvogn som fungerer frem for at skulle gå til venner, naboer og familie for at låne i tide og utide.
På trods af alle udfordringerne ligger firmaet ikke i den lave ende prismæssigt.
Renoveringen har taget lang tid, for lang tid, da flere ting skulle laves om. Jmbyg bliver irriteret over at jeg som kunde opdager ting som ikke er som de skal være, jeg tænker at firmaet i stedet burde gå deres arbejde igennem og udbedre deres fejl og mangler. Nu efter sidste regning er betalt, så er jmbyg meget svær at få til at svare på mails og svarene er meget korte og irretedede.

Vil aldrig indgå en ny aftale med dette firma.
Jeg har altid været vant til at arbejde sammen med håndværkere som træder et skridt tilbage og reflektere over sit arbejde og hjælper med at finde gode løsninger.

26 de agosto de 2020
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget uheldig oplevelse.

Meget uheldig oplevelse.
Blev lovet følgende:
1.Ville koste lidt mere end ved mange andre byggefirmaer. Det lykkedes så en stjerne for det.
2.Ville få udbedret fejl i garantiperioden. Det lykkedes ikke trods enkelte forsøg. Nul stjerner.
3.Gennemgang af huset efter 10 år. Det skete ikke. Nul stjerner
4.Efter sidste rate var betalt, var det meget svært, at komme i kontakt med JM byg. Nul stjerne.
5.Jeg blev lovet kvalitets håndværk. Det fik jeg i hvert fald ikke. Nul stjerne.

Jeg havde forventet at få et nyt hus der kunne holde regnvand ude. Det fik jeg ikke. Men så havde jeg forventet at de i det mindste kunne løse det i garanti perioden. Det lykkedes heller ikke. Så nu har jeg en indervæg med store mørke fugtskade. JM byg vil ikke gøre noget da garanti periode nu er udløbet. Selv om de aldrig har løst det!!!

8 de mayo de 2020
Opinión espontánea

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.