3,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

In vestiging Edam advies gevraagd via…

In vestiging Edam advies gevraagd via email, het antwoord kom langs op onze vestiging.
Dat hebben we vandaag geprobeerd, er staat 3 man personeel een volendams theekransje te houden en wij worden volkomen genegeerd. Er word tot 3x aan toe gekeken en gezien dat wij zoekende zijn. Geen enkele reactie of wij misschien vragen hebben. De volgende klant komt binnen en word wel vriendelijk geholpen. Nog steeds geen enkele reactie. Jullie zullen wel gemerkt hebben dat mijn vriend pislink werd puur omdat er geen enkele interesse of fatsoen naar ons als klant was. Ons zien jullie niet meer terug wat een onbeschofte, klantonvriendelijke houding echt walgelijk gewoon. En geen onzin van drukke dag gehad want we hebben de andere reviews gelezen. Gewoon onbeschoft dat is het.

11 de agosto de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Servicegerichtheid locatie Zwanenburg -10

Over de producten ansich zijn wij zeer tevreden. Ook over de hulp en deskundigheid die ons is geboden op de vestiging Edam. Uiteindelijk is onze bestelling vanuit Zwanenburg geleverd en blijkt de servicegerichtheid hier ver te zoeken, dat verschil merk je overigens al direct aan de telefoon!

Wij hebben een levering gedaan van ruim 18K en kregen na 2 maanden wachten, een week voor levering te horen (nadat we hier zelf achteraan belde) te horen dat de fabrikant was gestopt en de tegel niet meer leverbaar was. Wachten voor Jan met de korte achternaam dus!

Nu blijkt van een Moodul steen iets te weinig besteld te zijn en hebben we nog ruim 134 stenen nodig a 1800€ en wil Zwanenburg ondanks onze grote bestelling en de hinder van de andere tegel, niets met de prijs doen. De medewerker aan de lijn was hierin ook zo ongekend boers en onfatsoenlijk het is echt ongekend!

bij een order van ruim 20k verwacht ik echt een andere service! Dit was voor ons de laatste keer. Heel erg jammer!

8 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geleverd

Maandag besteld, donderdag geleverd. Allemaal netjes telefonisch afgestemd en ook vriendelijke chauffeur.

31 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een stuk schutting met poort geplaatst die na twee maanden al niet meer op slot, dicht kon.

Een stuk schutting met poort geplaatst die niet meer dicht en op slot kan.

Aan een zijde bevestigd. Andere kant kon niet bevestigd door toekomstige verzakking. Dit wenste ik wel en hield helaas niet.

Gevolg dat poort niet meer op slot kan en het geheel erg scheef staat, en nu zelfs niet meer dicht kan, en de poort nu open staat als ik weg ga.

Een oudere man is een aantal keren geweest maar het probleem wordt maar niet opgelost. Herstel volgens hen niet mogelijk. En volgens Jonk Sierbestrating is het mn eigen schuld omdat ik een beide zijden vast wilde hebben. (Als ik één zijde niet had laten bevestigen was ie ook scheef gegaan)

Je mag verwachten dat men een degelijke schutting met poort neerzet zonder deze problemen.

Helaas staat men niet open voor gesprek en discussie.

Directie krijg ik niet te spreken. Dus moet helaas een recensie schrijven dat ik ontevreden ben.

27 de septiembre de 2024

Slechte service

Slechte service!
Had 150 Stapelstenen besteld, na de klus nog een hele insealde palet stenen (40 st)en 23 losse stenen over.. en nog 2 emmers lijm.

Jonk gebeld, maar gaven aan de stenen (waarde €535,50 niet terug te nemen) ook de ongeopende palet niet!

De 2 emmertjes mochten wel terug.
Ik moest het maar via marktplaats verkopen.

Slechte service, ik zal hier niet weer bestellen!!

3 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

GE WEL DIG bedrijf!

GEWELDIG bedrijf - Meerdere bestellingen via Zwanenburg gedaan en zowel het telefonische advies als de voorraad en de scherpe prijzen zijn noemenswaardig. Toen onze uitvoerder een fout had gemaakt in de hoeveelheid materialen hielp Rina ons 'ijzer met handen te breken' en stond het de volgende morgen vroeg al op de stoep, waardoor het project tijdig door kon gaan - 10 uit 10 voor professionaliteit, vriendelijkheid en service!

4 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Il heb letterlijk boven de 10 duizend…

Il heb letterlijk boven de 10 duizend euro betaald voor een tuin laten leggen van 52 m2.
Vervolgens over paar maanden al onkruid, terwijl ik heb aangegeven dat ik dat zo min mogelijk wil, daarom hebben ze mij adviezen gegeven die heb ik dus gevolgd. Geen resultaat, veel onkruid. Dus ik stuur een mailtje, ik krijg gewoon een domme antwoord op terug. Ze willen niet een komen kijken. ZOVEEL GOEDE BEOORDELINGE, dacht ik dat ze goed zijn, maar GROTE OPLICHTERIJ. IK DENK DAT ZE DE BEOORDELINGEN HEBBEN GEKOCHT. WANT ER KLOPT NIKS VAN. SLECHTE SERVICE. NOOIT MEER BIJ HUN IETS KOPEN OF LATEN DOEN. KLAAAAAR MEEEEEE.

24 de marzo de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.