Ik ben werkelijk fan van iedere Josh V-bestelling. De collecties stralen elegantie, kwaliteit en een unieke stijl uit — precies waar ik van houd. ✨ Ook de lange broeken zijn voor mij een absolute fa... Ver más
Een ontzettend fijne webshop met een mooie en diverse collectie kleding. De kwaliteit is echt erg goed en je merkt dat er aandacht wordt besteed aan de producten. De prijzen liggen misschien iets ho... Ver más
Ik heb veel items van dit merk in de kast hangen/liggen. Erg leuke items hebben ze, vind ik. Items zijn netjes verpakt en worden snel geleverd. De items blijven ook mooi. Ik vind alleen de retourkoste... Ver más
Als er één merk is dat mijn garderobe de afgelopen jaren naar een hoger niveau heeft getild, dan is het JOSH V wel. Ik shop er al ontzettend lang en mijn kast ligt er inmiddels vol mee: van stijlv... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen en biedt toegankelijke mode voor elke vrouw. Het merk staat bekend om haar elegante ready-to-wear-collecties die zich onderscheiden door de stijlvolle en comfortabele pasvorm, natuurlijke kleurtinten en het gebruik van hoogwaardige materialen en in-house ontworpen details, zoals unieke prints en branded knopen. Bij JOSH V worden kledingcollecties ontworpen met aandacht voor mens, milieu en dier. De missie is ‘to make all women look & feel spectacular’ waarbij de pijlers diversiteit, duurzaamheid en body positivity centraal staan. Om deze laatste reden heeft JOSH V haar maattabel verbreed en zijn de collecties verkrijgbaar van maat 2XS tot 2XL. Op het gebied van sustainability is JOSH V een van de voorlopers en streeft het ambitieuze doelstellingen na. Kleding van JOSH V heeft niet alleen een stijlvolle look & feel, maar biedt ook een zeer comfortabele pasvorm – voor verschillende lichaamstypes. Bij het ontwerpen wordt er altijd extra nagedacht over hoe het comfort verhoogd kan worden, zonder concessies te doen aan het design. Door de combinatie van stijl, comfort, het kleurenpalet en de kwaliteit, kunnen de kledingcollecties van JOSH V eindeloos gecombineerd worden en gaan ze jarenlang mee. Met de toevoeging van onder andere activewear, sleepwear en JOSH V Home – luxueuze interieuraccessoires gemaakt van speciale texturen en hoogwaardige materialen – groeit JOSH V verder tot allround lifestylebrand, zowel nationaal als internationaal. Inmiddels is JOSH V verkrijgbaar in maar liefst 300 partnerstores in Nederland en Europese landen als België, Portugal, Cyprus, Griekenland en binnenkort ook in Denemarken.
Keienbergweg 44, 1101 GC, Amsterdam, Holanda
- +31 20 218 48 21
- webshop@joshv.com
- www.joshv.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 94% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Normaal koop ik de collectie van Josh v…
Normaal koop ik de collectie van Josh v in de lokale winkels bij mij in de buurt maar deze keer had ik tijd gebrek en wilde bepaalde artikelen graag snel in mijn bezit hebben.Dus ben ik de site op gegaan snelle levering mooi verpakt ben erg tevreden kan het ieder aanraden om hier te shoppen vr gr jose
Koop de Alisa shopper niet!
Ik heb de Alisa shopper van JoshV besteld en was in eerste instantie erg blij met mijn aankoop. Bij ontvangst zag de tas er op het eerste gezicht goed uit. Totdat ik de tas voor het eerst meenam in de auto en ik ineens zag dat zowel de voor- als achterkant vol zat met vouwen.
Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice, maar helaas kon er niks meer voor mij gedaan worden, omdat mijn melding net buiten de termijn van een week na levering viel.
Ik begrijp dat er een termijn van een week wordt gehanteerd, maar ook al valt dit er net buiten, vind ik dat je deze kwaliteit niet mag verwachten van een tas voor bijna €200. Ik mag verwachten dat deze tas netjes en van goede kwaliteit is.
Ik heb hier elke maand geld voor opzijgezet om deze tas te kunnen kopen. Ik ben ontzettend teleurgesteld dat er niks meer voor mij gedaan kan worden!
Voor mij is dit een flinke miskoop!
Prachtig jumpsuit
Ik had een jumpsuit besteld, het kwam heel netjes verpakt binnen. Je ziet en voelt gelijk dat de stof van prachtige kwaliteit is. Helaas was er een probleempje met de rits, ik heb gelijk gebeld en werd zeer vriendelijk en adequaat te woord gestaan. Ik heb foto’s gestuurd wat het probleem
was, daar kreeg ik heel snel antwoord op en diverse opties hoe ik het opgelost zou willen hebben. Ik heb een nieuw exemplaar waar ik veel plezier van heb. Ik hoop in de toekomst nog veel JoshV te kunnen kopen want ik voel me er heel comfortabel in!!
Perfect
Perfect! Ik hou van het merk! De klantenservice helpt je met alles!
Kleding van hoge kwaliteit
Alle producten ontvang ik altijd precies zoals omschreven. De kwaliteit is hoog en het zit heerlijk!
Omruilen
Ik kon mn jasje niet omruilen voor een grotere maat. Ik moest m opnieuw kopen. Maar toen was de kortingsactie verlopen. Na 1x chatten werd de korting meteen verrekend. Echt super service! Bedankt
Super mooie kleding
Super mooie kleding, goede kwaliteit! Keurig verpakt en snel verzonden kortom erg tevreden dus heb er al met regelmaat besteld.
Top merk!
Al jaren ben ik fan van dit mooie merk. De kleding is prachtig en blijft van goede kwaliteit. De klantenservice is altijd super behulpzaam en vriendelijk. Ik ben al meerdere malen erg goed geholpen! Wanneer ik Josh V draag, krijg ik (bijna) altijd complimenten.
Josh V is mijn favoriete merk
Josh V is mijn favoriete merk. Als je josh V in je kast hebt dan wil je eigenlijk gewoon niks anders meer. De kwaliteit, de afwerking. De finesse. Gewoon alles.
Liefs Judith uit België
Fantastisch merk met kwaliteit wat…
Fantastisch merk met kwaliteit wat jaren mee gaat. Een tijd terug ook de handstomer aangeschaft. Geweldig product om de kleding mooi en schoon te houden! Hierdoor hoef ik het minder vaak te wassen waardoor de kleding nog langer mooi blijft!
Ik ben altijd super tevreden over Josh…
Ik ben altijd super tevreden over Josh v. In het verleden was het helaas wel eens dat de knopen van de kleding gingen deze moest je dan zelf even een handje helpen. De laatste tijd vind ik het wel heel jammer dat ik met mijn 1,64 de broeken een volledige zoom moet laten innemen terwijl dat eerder nooit het geval was. Misschien komt er in de toekomst nog een optie om een lange fit en korte fit te kunnen bestellen bij de pakken zodat ik niet elke broek naar de kleermaker hoef te brengen om hem korter te laten maken ;) en ik snap dat de jeugd steeds langer is en dat daarop ingespeeld wordt maar als ik per pak elke keer 20/30 euro bovenop de prijs moet tellen vind ik dat wel zonde. Verder altijd super tevreden over het merk Josh V.
Josh V is voor mij het brand bij uitstek!
Josh V is voor mij het brand bij uitstek! ik heb geen ideale maten maar de pasvorm is perfect. Daarnaast ben ik ook groot dus de lengte van de broeken is zalig voor mij!
Het is tijdloos maar toch altijd mee de laatste nieuwe trends qua kleuren, modellen en OMG de details! I love it!
Wie me kent zegt telkens als ze een outfit van me zien, van Josh V zeker? dus dit zegt eigenlijk al genoeg.
Tijdloze elegantie en luxe
Heerlijk om online te shoppen bij Josh V! De kleding is prachtig en van hoge kwaliteit. De items hebben een eenvoudige, tijdloze stijl, maar stralen daardoor juist zoveel klasse en luxe uit. Alles voelt chic en stijlvol. Echt kleding waar je lang plezier van hebt en die elke outfit een luxe uitstraling geeft. Een absolute aanrader!
Altijd mooi en kwalitatief goede…
Altijd mooi en kwalitatief goede producten 🤎 Ook een snelle klantenservice
Mijn favoriete merk zowel in de winkel als online top!
Ik ben supertevreden van het merkje Josh v. De kleding is kwalitatief, mooi afgewerkt en heel vrouwelijke stijl. Als ik geen tijd heb om naar mijn vertrouwde winkel te gaan, bestel ik het gewoon online. Het online bestellen verloopt altijd vlekkeloos en de levering is prima in orde. Zowel fysiek als online een absolute aanrader.
Josh V een bijzonder merk.
De kledij van JOSH V kan me telkens opnieuw verleiden, ik vind de nieuwe collectie weer heel mooi en vooral draagbaar voor tal van gelegenheden, kwestie
van combineren met de juiste accessoires.
Ik ben ook tevreden over de levertermijn, alles is ook
netjes verpakt, doe zo verder !
Heel Fijn merk goede kwaliteit
Heel Fijn merk, goede kwaliteit en snelle levering.
Prachtige kleding snel verstuurd!
Josh V
Josh V – Yesss, ik ben mega fan! Voor mij is het kleding met een gevoel. Ik heb inmiddels al diverse items. Mijn favorieten zijn de Nila Fitter en Emma blazer, tas en als nieuwste aanwinst het Vito jack. Mijn liefde voor Josh V inmiddels aardig uit de hand gelopen.
Wat ik zo bijzonder vind, is dat Josh V elegantie, vrouwelijkheid en een stoere touch perfect weet te combineren. Eén item aantrekken en een gewone outfit voelt meteen bijzonder. Maar het mooiste is het gevoel dat je erbij krijgt: zelfverzekerd, vrouwelijk en helemaal jezelf. Mijn kledingkast is inmiddels een beetje Josh V geworden… en mijn wishlist groeit vrolijk mee. Josh V, jullie maken kleding die je niet alleen aantrekt, maar ook laat stralen.
Ik heb echt een ontzettend leuke…
Ik heb echt een ontzettend leuke ervaring gehad bij Josh V! Vanaf het eerste moment voelde de sfeer heel prettig en gastvrij. Alles ziet er prachtig en verzorgd uit en je merkt dat er veel aandacht wordt besteed aan de beleving.
Wat ik vooral leuk vond, is dat het niet alleen om het product/de locatie gaat, maar echt om de hele ervaring. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en ik voelde me meteen welkom.
Zeker een aanrader als je houdt van een mooie omgeving, goede service en net dat beetje extra. Ik kom hier graag nog eens terug! 💕