Consulta las opiniones de los clientes
Heb fantastische hulp gekregen met de horloge, 1ste instantie werkte de horloge niet,kosteloos terug kunnen sturen en hebben nagekeken en terug gestuurd maar het lukte nog niet Ze hebben een nieu... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de electrónica
- Tienda de celulares
- Relojero
- Empresa de electrónica
- Proveedor de equipos de telecomunicaciones
- Relojería
Escrito por la empresa
JuniorCompass – GPS Smartwatches voor Kinderen | Veiligheid & Verbinding, Altijd en Overal Bij JuniorCompass draait alles om veiligheid, bereikbaarheid en gemoedsrust voor ouders en verzorgers. Wij zijn gespecialiseerd in GPS horloges voor kinderen waarmee je jouw kind altijd kunt volgen, bellen en beschermen – waar ter wereld je ook bent. Onze missie is om ouders te ontzorgen en kinderen meer vrijheid te geven binnen een veilige digitale omgeving. Met onze betrouwbare GPS technologie, gebruiksvriendelijke app en persoonlijke klantenservice zorgen wij dat gezinnen altijd in verbinding blijven. Wat ons onderscheidt: ✅ Veilige GPS tracking voor kinderen ✅ Direct bellen & berichten via horloge ✅ Simkaart met dekking in heel Europa ✅ Geen dure abonnementen, wel vrijheid ✅ Snelle levering & persoonlijke service Onze visie? Een wereld waarin kinderen vrij kunnen spelen en ontdekken, terwijl ouders gerustgesteld zijn dat ze altijd een oogje in het zeil kunnen houden. JuniorCompass is een Nederlands merk, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij geloven in eerlijke prijzen, transparante service en het leveren van slimme oplossingen die het dagelijkse gezinsleven makkelijker maken. 📍 Bezoek onze webshop of neem contact met ons op via WhatsApp, social media of e-mail. 🌍 Vooruit met vertrouwen. Samen veilig op weg.
Información de contacto
Ha contestado el 35% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
bedrijf onbereikbaar, belfunctie werkt niet
Het bedrijf is onbereikbaar, reageert niet op e-mail of whatsapp. Telefoonnummer wordt niet beantwoord. Koop hier niet! Op 1 van de 2 bestelde horloges werkt de belfunctie niet, dat was juist de reden dat ik hem hebben gekocht voor mijn dochter. Zij is teleurgesteld en ik ook.
Bedrijf gestopt?
Ik heb het idee dat het bedrijf rond de jaarwisseling is gestopt. Daarvoor was de service perfect. Nu het horloge meerdere defecten vertoont (binnen 4 maanden!), is er geen contact te krijgen, terwijl er voordien heel vlot werd gereageerd. Helaas een nieuw horloge kopen vrees ik. Ik had het netjes en correct gevonden als dit op de website of als autoreplay vermeld was. Nu is de website offline en tast je in het duister.
Product retour opgestuurd op 20-1-2026…
Product retour opgestuurd op 20-1-2026 ontvangen zelfs op 21-01-2026 graag opheldering over verdwenen pakket? K moet namelijk wel betalen voor iets wat niet meer in mijn bezit is 2 maanden later!!
Batterij binnen een paar uur leeg
Batterij binnen een paar uur leeg
Gps zeer slecht
Het bedrijf reageert op geen enkele manier ook niet via bol.com
Klanttevredenheid is een 0
Jammer van het geld
Zero Customer Service
Unable to reach them to enquire about my faulty watch, battery swollen within 2 months of purchase
Slechte communicatie
Een horloge aangeschaft voor 5 december, werkt slecht, nu proberen contact op te nemen met het bedrijf, site is uit de lucht en nummer niet beschikbaar. Via meerdere mogelijkheden proberen contact te krijgen , dit lukt echter niet!
Defective
Watch is defective and I am unable to find the customer service. No response to email or the watsap number. Also the website does not open.
Klantenservice onbereikbaar
Horloge is zeer snel leeg, maar met elke nacht opladen is dit verder geen probleem.
Helaas ging het horloge na een half jaar al stuk. Geprobeerd om contact te krijgen met de klantenservice, maar die zijn met geen mogelijkheid bereikbaar. Geprobeerd via whatsapp, mail en facebook. Nergens reactie. Ze hebben geen telefoonnummer waar je naar kunt bellen. Dus uiteindelijk genoodzaakt om een nieuw (ander merk) horloge te kopen. Ik raad het absoluut niet aan. Kies een ander merk.
NIET KOPEN, werkt zeer minimaal
Hele blije dochter toen ze haar GPS horloge kreeg, zeker omdat er spelletjes op staan! Installeren was makkelijk en ze kon ermee aan de slag.
Helaas werkt de GPS niet meer, ze zou een paar dorpen verder zijn terwijl ze buiten aan het spelen is. Is de batterij veel minder goed dan beloofd en werkt het bellen niet altijd.
Via mail en whatsapp contact proberen te krijgen, helaas totaal geen reactie. Zit er nu over te denken om een nieuwe te kopen bij een ander, wilde eigenlijk kijken of er een oplossing is maar krijg dus geen gehoor…
Horloge verkeerd geleverd
Horloge verkeerd geleverd. Ik heb de 2.0 pro besteld en heb de classic versie ontvangen. Onbereikbaar deze organisatie. Ik heb geappt naar de bijgeleverde app nr, en ook via de e-mail contact gezocht. Meerdere keren. Geen reactie. De classic versie zou ik sowieso niet bestellen, is gewoon Chinese goedkope meuk tegen de hoofdprijs. Mijn advies: BESTEL HIER NIET.
Mijn vader had een horloge voor onze…
Mijn vader had een horloge voor onze zoon gekocht en hij werkte niet omdat het simkaartje wat we erin hadden gedaan die we erbij kregen moest geactiveerd worden maar lukt niet hebben we het bedrijf gecontacteerd en ze hielpen zo snel en in een mum van tijd werd er binnen een paar dagen een nieuwe verstuurd kosteloos en ni werkt die super en kan hij elke dag zijn horloge dragen en werkt super!
Wat een top service nogmaals super bedankt!
Mooi product en weer goed geholpen door…
Mooi product en weer goed geholpen door de klantenservice
Eerste horloge die ik kreeg werkte…
Eerste horloge die ik kreeg werkte niet. Na contact werd er een retour opgestart. Ik heb dit zelf moeten betalen. Spijtig genoeg kreeg ik een nieuwe horloge opgestuurd... Al goed dat deze wel werkt. Omdat dit over een defect toestel gaat, zijn de kosten van de retour voor de verkoper... Echter heeft men mij hiervoor nog niet gecontacteerd! Ik wel... Ze reageren niet. Ik zou graag mijn centen hiervoor terugkrijgen. Vele familieleden hebben hun bestelling niet doorgevoerd door dit akkefietje.
Vanalles mis met de website, verpakking en de horloge zelf
Er staan Shopify achtige placeholder teksten in, alsof die vergeten zijn.
Er wordt gesproken over een app die je moet hebben om GPS tracking te kunnen doen, maar de app wordt niet benoemd.
De doos waarin de Pro X verstuurd wordt geeft niks aan mbt tot Pro of X.
De doos waarin de Pro X verstuurd staat groot een niet eerder benoemd bedrijf, Luxxoz. Op de website vind je die naam alleen helemaal onderaan terug in het klein.
De android phone is van behoorlijk achterhaalde kwaliteit (scherm, android versie etc.)
De bijgeleverde card met QR doet het niet. Website achter de QR bestaat niet (meer).
De Nederlandse vertaling zegt 'redding' ipv 'opslaan' voor het Engelse 'save' wanneer je nieuwe nummers opslaat. Enzovoorts.
Komt allemaal een beetje over als een chinese drop ship website. Heel twijfelachtig allemaal.
---
Aangezien de reactie, laten we dan nog verder ophelderen.
Ik heb een Samsung Galaxy S25 Edge met Android 16, dus daar ligt het niet aan.
De bijgeleverde QR gaat naar een site die volgens Chrome niet bestaat. Wellicht heeft de server eruit gelegen, maar suggereren dat het aan de klant ligt is te makkelijk. Wellicht zijn het oude url's, aangezien ik ook een oude doos kreeg.
De naam van het oude bedrijf staat er _niet_ klein op, maar wel kleiner dan Junior Compass. Verder niks dat aangeeft of de horloge daadwerkelijk Pro X is.
Verder is de site wel snel, maar kom ik nog steeds Shopify (of vergelijkbaar) place holder teksten tegen voor productie 'collecties' (ik herken ze, omdat ik zelf met Shopify gewerkt heb).
De vertaling werd niet bijgewerkt (via Wifi). Ik heb de taal teruggezet naar Engels, want ik kon aan mijn zoontje niet uitleggen dat hij telefoonnummers moet 'redden'. Gelukkig is hij meertalig.

Respuesta de Juniorcompass
Top ervaring!
Nadat wij onze bestelling hadden gedaan kregen we een paar dagen later een berichtje dat het horloge thuis bezorgd was. Dat was alleen niet het geval en het was nergens te vinden. Junior Compass stuurde ons kosteloos een nieuw horloge. Wat een service! Na een week kwam het verloren horloge boven water en stuurde Junior Compass ons dat we die mogen houden. Wat een geluk en service! Hartelijk dank Junior Compass!
Heb fantastische hulp gekregen met de…
Ze hebben een nieuwe terug gestuurd en geholpen met installeren
Ik ben niet zo technisch
Elke vraag,mail werd zeer snel en netjes beantwoord en ik werd super snel geholpen
Dit bedrijf krijgt een echte 10 van mij!!!
Horloges werken super en mijn dames zijn super blij
Ik ben erg tevreden met de smartwatch…
Ik ben erg tevreden met de smartwatch van JuniorCompass. Het horloge werkt prettig en is eenvoudig in gebruik. De instructies die meegeleverd worden zijn duidelijk, waardoor het instellen heel soepel verliep. Ook de klantenservice is erg klantvriendelijk en behulpzaam bij vragen. Echt een aanrader!
Best connected watch for kids + best customer service
I ordered this connected watch for my daughter in May, it is in my opinion one of the best, with the SIM card included + GPS. The turn on button got broken after 2 months so I contacted LuxGadgetz, who immediately took care of the return and the reparation. This a very professional company, with a nice customer service. I totally recommend it :)))
Fijne smartwatch voor mn dochter…
Fijne smartwatch voor mn dochter gekocht. Simpel en makkelijk te installeren.
Wat top uitvinding een uitvinding heel blij mee
Wat een uitvinding heel blij mee! Goeie communicatie!
Más información sobre otros tipos de reseñas.