Banner for Junkbusters A/S

Junkbusters A/S Opiniones 2411

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gjorde brug af kundetelefonen. Servicemindede mand der hjalp mig med at få bestilt den rette container til det jeg skulle have bortskaffet. Fik container som aftalt og den blev hentet som aftalt... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Super dårlig vejledning Ved bestillingen får vi at vide at de via det depositum, der er lagt vil komme penge retur. Selv ved en ren levering, så viser det sig ikke at være tilfældet, samt en fakt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Genial service, når man skal flytte hus og rydde ud i have, skure og garage. Levering og afhentning præcist som aftalt. Virkeligt pengene værd, og super service på tlf, når man har spørgsmål ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Opgave/ordre: Afhentning og afvikling af diverse affald bl.a. køleskab og kommoder (stueplan og kælder). Bestilling: Small mængde med køleskab. Forløb: Anmeldt ankomst før tid med et super e... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de tratamiento de desechos
  2. Servicio de contenedores
  3. Proveedor de contenedores
  4. Servicio de recolección de residuos

Escrito por la empresa

Junkbusters er den nemme og bæredygtige løsning til affaldshåndtering. Med vores stærke fokus på kundeservice og innovativ teknologi er vi ved at redefinere affaldsbranchen. Container, Junkbags, Affaldstaxa – vi leverer fleksible og simple affaldshåndteringsløsninger til alle typer og størrelser af virksomheder såvel som til private kunder. Enkelt og hurtigt – bestil online, på vores app eller ring til branchens (sandsynligvis) bedste kundeservice. Siden 2009 har Junkbusters fokus på at gøre affaldshåndtering nemt og gennemskueligt. Vi opererer i øjeblikket i Danmark, Sverige og Tyskland og har som mål at være den mest innovative affaldsvirksomhed i Europa – vi den næste generation i en lidt kedelig branche.

Fleksible Affaldsløsninger: Junkbags, Container og Affaldstaxa

Escrito por la empresa

Gennemskuelige priser!
Som nogen af de eneste i branchen tilbyder vi helt gennemskuelige priser. Og skulle du alligevel komme i tvivl så ringer du bare.
Fleksible affaldskoncepter der kan spare dig penge!
Vi tilbyder 3 affaldsløsninger og ved at kombinere disse kan du ofte spare penge! Junktrucks, 2 mand i en lastbil inkl arbejdskraft. Junkbags, Bigbags til affald og så tilbyder vi selvfølgelig også affaldscontainere til ethvert behov.
Kompetent kundeservice!
Vi sidder klar ved telefonen med kompetent kundeservice og vil gøre vores bedste for at guide dig til den rigtige løsning.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Junkbusters A/S kan anbefales

Helt fra start var Junkbusters hurtige med at komme med et tilbud. På dagene sendte de 2 unge høflige og behagelig personer. De var hurtige men de passede samtidig på vores andre ting, de var hurtig.

Jeg kan stærkt anbefale dem.

31 de marzo de 2026

Hej Anni,

Vi Takker for dine 5 stjerner og er glade for din positive oplevelse med os :-)
Vi sætter en ære i, at gøre tingene ordenligt :-)

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service. Meget professionelle og yderst hjælpsomme med både store og små sager til afhentning.

27 de marzo de 2026

Hej Gitte,

Vi takker for din fine anmeldelse :-)
Vi sætter stor pris på din tilfredshed og dine 5 stjerner.

Enkelt og effektivt.

19 de marzo de 2026

Hej Jesper,

Vi er glade for din gode oplevelse :-)
Vi håber du har os i tankerne en anden gang.

Nem bestilling og superchauffør

Nem bestilling og superchauffør, der kom og afhentede.

13 de marzo de 2026

Hej Ronni,

Af hjertet tak for de 5 stjerner:-)
Vi sætter stor pris på din tilfredshed og står klar til din næste bestilling :-)

Venlig, hurtig og professionel

Meget venlig, professionel service.Fleksible betalingsmuligheder.

13 de marzo de 2026

Hej Assia,

Vi sætter stor pris på dine 5 stjerner :-) Vi håber at du vil bruges os igen i fremtiden!

God Service

Efter en del problemer med bookingen, kom de til tiden og fixede det hele hurtigt.
Flinke herrer

3 de marzo de 2026

Kære Lukas,

Tak for de 4 stjerner - vi beklager hvis der har været problemer mht. bookingen.

høflig,hurtig og god betjening

høflig, hurtig og god betjening,
samt besked om hvornår de kommer

2 de marzo de 2026

Hej Anne Lise,

Tak for de 5 stjerner.
Vi håber du vil bruge os fremtiden, når du har brug for hjælp igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god vejledning og super…

Fantastisk god vejledning og super hjælp
Meget søde og hjælpsomme
Og de ringer hurtigt tilbage med svar - meget værdsat

24 de febrero de 2026

Hej Charlotte,

Af hjertet tak for de 5 stjerner :-)
Vi sætter stor pris på din feedback, da vi sætter en ære i vores arbejde.

Fantastisk

Fantastisk! Både service, levering og afhentning - overordnet en 5 stjernet oplevelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kommer til at bruge dem igen.

24 de febrero de 2026

Hej Jonathan,

Tak for de flotte 5 stjerner - vi står klar, med ærmerne smurt op, til næste gang du har brug for vores hjælp :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og effektiv hjælp med kort varsel.

Hurtig og effektiv hjælp med kort varsel. I forbindelse med flytning til mindre bolig skulle en del møbler kasseres samt overskydende skrammel fra loft og garage skulle fjernes. Junkbusters var yderst behjælpelige og fleksible med kort varsel.
Firmaet kan klart anbefales.

12 de febrero de 2026

Hej Ken,

Vi sætter stor pris på dine 5 stjerner :-)

Vi er glade for, at kunne hjælpe når tiden var trang.

Quick work

Great guys, got the job done quick with a great attitude.

11 de febrero de 2026

Dear customer,

We apriciates your feedback and the 5 stars.

Best regards

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid en kanon betjening og service.

Som altid en kanon betjening og service.

11 de febrero de 2026

Betinna,

Vi sætter stor pris på dine 5 stjerner og står altid klar til at hjælpe :-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service og en fantastisk mulighed…

God service og en fantastisk mulighed med affaldstaxi. Som var lige det vi havde brug for da vi skulle flytte fra vores hus.

4 de febrero de 2026

Kære Mette,

Vi er glade for jeres gode oplevelse :-)
Hvis i får brug for hjælp igen, så ved i hvem i kan kontakte :-)

Nemt

Nemt, hurtigt og fin orientering fra bestilling til afhentning 👍

26 de enero de 2026

Hej Jesper,

Tak for de 5 stjerner :-)
Nemt og hurtigt er lige præcis, som vi ønsker at det skal være.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har været i kontakt med Junkbusters…

Jeg har været i kontakt med Junkbusters 3 gange i løbet af de seneste måneder.

De er meget selvstændige, hvilket er dejligt, når det foregår på kundens adresse, hvor jeg ikke er.

De har forudbetaling - med fair pris - så alting ruller, når maskineriet sættes i gang.

1 af gangene glemte medarbejderen at sende link til forudbetaling, så der måtte jeg kontakte dem igen. Derfor 4 og ikke 5.

19 de diciembre de 2025

Hej Anders,

Vi er glade for din gode oplevelse, trods den lille menneskelige fejl :-)
Jeg håber at du vil bruge os igen.

Hurtigt gjort

22 de enero de 2026

Hej Kim,

Tak for de 5 stjerner! :-)
Hurtigt, simpelt og enkelt er det vi kalder, Junk made easy.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.