Banner for Junkbusters A/S

Junkbusters A/S Opiniones 2411

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gjorde brug af kundetelefonen. Servicemindede mand der hjalp mig med at få bestilt den rette container til det jeg skulle have bortskaffet. Fik container som aftalt og den blev hentet som aftalt... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Super dårlig vejledning Ved bestillingen får vi at vide at de via det depositum, der er lagt vil komme penge retur. Selv ved en ren levering, så viser det sig ikke at være tilfældet, samt en fakt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Genial service, når man skal flytte hus og rydde ud i have, skure og garage. Levering og afhentning præcist som aftalt. Virkeligt pengene værd, og super service på tlf, når man har spørgsmål ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Opgave/ordre: Afhentning og afvikling af diverse affald bl.a. køleskab og kommoder (stueplan og kælder). Bestilling: Small mængde med køleskab. Forløb: Anmeldt ankomst før tid med et super e... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de tratamiento de desechos
  2. Servicio de contenedores
  3. Proveedor de contenedores
  4. Servicio de recolección de residuos

Escrito por la empresa

Junkbusters er den nemme og bæredygtige løsning til affaldshåndtering. Med vores stærke fokus på kundeservice og innovativ teknologi er vi ved at redefinere affaldsbranchen. Container, Junkbags, Affaldstaxa – vi leverer fleksible og simple affaldshåndteringsløsninger til alle typer og størrelser af virksomheder såvel som til private kunder. Enkelt og hurtigt – bestil online, på vores app eller ring til branchens (sandsynligvis) bedste kundeservice. Siden 2009 har Junkbusters fokus på at gøre affaldshåndtering nemt og gennemskueligt. Vi opererer i øjeblikket i Danmark, Sverige og Tyskland og har som mål at være den mest innovative affaldsvirksomhed i Europa – vi den næste generation i en lidt kedelig branche.

Fleksible Affaldsløsninger: Junkbags, Container og Affaldstaxa

Escrito por la empresa

Gennemskuelige priser!
Som nogen af de eneste i branchen tilbyder vi helt gennemskuelige priser. Og skulle du alligevel komme i tvivl så ringer du bare.
Fleksible affaldskoncepter der kan spare dig penge!
Vi tilbyder 3 affaldsløsninger og ved at kombinere disse kan du ofte spare penge! Junktrucks, 2 mand i en lastbil inkl arbejdskraft. Junkbags, Bigbags til affald og så tilbyder vi selvfølgelig også affaldscontainere til ethvert behov.
Kompetent kundeservice!
Vi sidder klar ved telefonen med kompetent kundeservice og vil gøre vores bedste for at guide dig til den rigtige løsning.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Professionel håndtering.

Venlig, hurtig og professionel håndtering af opgaven. Meget tilfreds.

14 de octubre de 2025

Hej Marianne,

Vi sætter stor pris på din tilfredshed!

En god service og hurtig professionel effektivitet, er noget som vi vægter højt :-)

Altid god og hurtig service

Altid god og hurtig service

8 de octubre de 2025

Hej Mikkel,

Tak for de 5 stjerner :-)
Vi står lige så klar, som altid, til at håndterer din næste bestilling!

En god oplevelse.

Personalet er meget venlige, hjælpsomme og effektive.
De ringer altid inden de ankommer.

6 de octubre de 2025

Hej Marianne,
Tak for de 5 stjerner :-)

Hos Junkbusters er god kundeservice altid et must :-)

7 de octubre de 2025

Hej Anette,

Tak for den flotte feedback.
God service er noget som vi prioriterer højt :-)

Vi var meget tilfredse

Vi var meget tilfredse. Affald blev hentet og sorteret, hurtigt og effektivt.

1 de octubre de 2025

Hej Lisbeth,

Vi sætter stor pris på, jeres 5 stjerner :-)
Vi håber at i har os i tankerne igen, næste gang i brug for vores service :-)

Super god service

Super god service. Vi havde nogle ekstra ting og de var hjælpsomme.

30 de septiembre de 2025

Hej Jesper,
En god service er et must hos os og vi vil, til vær en tid altid være løsning orienteret, for at kunden får den bedste oplevelse :-)

Imødekommenhed

Ringede før de kom. Overskud. Overblik. Ændring af størrelse fragt.

24 de septiembre de 2025

Hej Jan,

tak for de 5 stjerne :-)
vi er glade for din positive oplevelse med os :-)

Nemt og hurtigt

23 de septiembre de 2025

Tak for de 5 stjerne :-)
Vi er glade for at din oplevelse med os, var nem hurtig og bekvem :-)

Kanon firma

Så god service og containeren bliver afleveret og hentet på det aftalte tidspunkt...

19 de septiembre de 2025

Hej Dejan,

Vi er glade for at kunne have været behjælpelige :-)

Vi sætter stor pris på de 5 stjerner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, ingen problemer med at ændre datoen for levering og afhentning.
Lette at få kontakt til telefonisk

18 de septiembre de 2025

Hej Johnny,

Tak for de fine ord :-)
Vi er glade for din positive oplevelse med os :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Løsningsorienteret dialog med Simon fra…

Løsningsorienteret dialog med Simon fra
Junkbusters!

Vi havde i vores Ejerforening en udfordring med håndtering af forurenet beton. Den første prisindikation fra vores nedbryder indebar en betydelig merudgift for vor igangværende proces, ca 15%

Junkbusters blev konsulteret og fremsendte en særdeles konkurrencedygtig pris.
Selvfølgelig med overholdelse af regelsættet omkring forurenet affald.
De varmeste anbefalinger herfra!

24 de abril de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Desværre ikke helt tilfreds!

Virkelig nice service de udbyder og rigtig god kontakt med kundeservicen, men på trods af det levede de desværre ikke helt op til mine forventninger. Da afhentningen af junkbag ikke skete indenfor det lovede tidspunkt og afleveringen af de nye junkbags blev smidt udenfor, hvor den afhentede junkbag stod - Mega dårlig stil!
Dog skal de have ros for at tage en overfyldt junkbag uden ekstra gebyr pga nogle andre også havde læsset deres byggeaffald, hvor jeg ikke kunne nå at gøre noget ved det før afhentningen.

16 de septiembre de 2025

Verdens bedste service

Verdens bedste service! Og virkelig søde folk, der klarede det hele super hurtigt og professionelt. Vil helt sikkert bruge dem næste gang jeg har noget der skal smides ud. Elsker konceptet!

15 de septiembre de 2025

Super god service

Super god service. Kundeservice var med til at finde den helt rette løsning, og til en pris som ingen andre kunne overgår.

2 de septiembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.