Banner for Junkbusters A/S

Junkbusters A/S Opiniones 2411

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gjorde brug af kundetelefonen. Servicemindede mand der hjalp mig med at få bestilt den rette container til det jeg skulle have bortskaffet. Fik container som aftalt og den blev hentet som aftalt... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Super dårlig vejledning Ved bestillingen får vi at vide at de via det depositum, der er lagt vil komme penge retur. Selv ved en ren levering, så viser det sig ikke at være tilfældet, samt en fakt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Genial service, når man skal flytte hus og rydde ud i have, skure og garage. Levering og afhentning præcist som aftalt. Virkeligt pengene værd, og super service på tlf, når man har spørgsmål ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Opgave/ordre: Afhentning og afvikling af diverse affald bl.a. køleskab og kommoder (stueplan og kælder). Bestilling: Small mængde med køleskab. Forløb: Anmeldt ankomst før tid med et super e... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de tratamiento de desechos
  2. Servicio de contenedores
  3. Proveedor de contenedores
  4. Servicio de recolección de residuos

Escrito por la empresa

Junkbusters er den nemme og bæredygtige løsning til affaldshåndtering. Med vores stærke fokus på kundeservice og innovativ teknologi er vi ved at redefinere affaldsbranchen. Container, Junkbags, Affaldstaxa – vi leverer fleksible og simple affaldshåndteringsløsninger til alle typer og størrelser af virksomheder såvel som til private kunder. Enkelt og hurtigt – bestil online, på vores app eller ring til branchens (sandsynligvis) bedste kundeservice. Siden 2009 har Junkbusters fokus på at gøre affaldshåndtering nemt og gennemskueligt. Vi opererer i øjeblikket i Danmark, Sverige og Tyskland og har som mål at være den mest innovative affaldsvirksomhed i Europa – vi den næste generation i en lidt kedelig branche.

Fleksible Affaldsløsninger: Junkbags, Container og Affaldstaxa

Escrito por la empresa

Gennemskuelige priser!
Som nogen af de eneste i branchen tilbyder vi helt gennemskuelige priser. Og skulle du alligevel komme i tvivl så ringer du bare.
Fleksible affaldskoncepter der kan spare dig penge!
Vi tilbyder 3 affaldsløsninger og ved at kombinere disse kan du ofte spare penge! Junktrucks, 2 mand i en lastbil inkl arbejdskraft. Junkbags, Bigbags til affald og så tilbyder vi selvfølgelig også affaldscontainere til ethvert behov.
Kompetent kundeservice!
Vi sidder klar ved telefonen med kompetent kundeservice og vil gøre vores bedste for at guide dig til den rigtige løsning.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Nemt, bekvemt & serviceminded ansatte😊😊

Dette er 2.gang at jeg har brugt Junk busters. Også denne gang har jeg været tilfreds👍Lige fra bestilling til afhentning, (supergode ansatte, der ankom til min adr. 😊) . Nemt, bekvemt & hver en krone værd.

25 de julio de 2025

Hej Laila,

Vi sætter stor pris, på dine fine ord :-)
Vi bestræber os på, at vi være de bedste på markedet, med den bedste service, på vejledning og rådgivning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt, hurtigt og god service.

24 de julio de 2025

Hej Andreas,

Tak for de 5 stjerne :-)
vores service skal nemlig være, nemt, hurtigt og simpelt også har vi altid de bedste hjælpere klar på telefonerne i vores Helpdesk :-)

Alt fungerede

Alt fungerede. Tilbud, levering af kontainer, afhentning af kontainer og slut opgørelsen. Fik løbende besked om ordreafvikling. Meget tilfreds

24 de julio de 2025

Hej Søren,

Vi er glade for din gode oplevelse :-) Vi sætter altid, en ære i vores service og har kvalitet i højsædet.

Nemt og god service

Det er god service og altid god kundeservice, når man kontakter dem. Der er god kommunikation ift at få afhentet sit skrald og vi er meget tilfredse.

11 de julio de 2025

Hej Jenna,

Af hjertet tak, for dine 5 stjerner :-)
Vi bestræber os altid for, at have den bedste kundeservice på markedet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og hurtig afhening

God service, konkurrence dygtig pris og hurtig afhentning.

17 de julio de 2025

Hej Sophie,

Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service – både når det gælder effektivitet og en imødekommende, serviceminded tilgang.

Fantastisk fin service!

21 de julio de 2025

Hej Lone,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet en fantastisk service – det er lige præcis dét, vi stræber efter hver dag.

Engageret medarbejder

Engageret medarbejder, kom til aftalt tid

21 de julio de 2025

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at vores medarbejder kom til tiden og leverede en engageret indsats – præcision og engagement er noget, vi sætter en ære i.

Tak fordi du valgte Junkbusters – vi står altid klar, hvis du får brug for os igen!

Som planlagt

Som planlagt. Ikke så meget tingeltangel.

18 de julio de 2025

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse!
Vi sætter stor pris på, at du værdsætter en opgave løst præcist og uden unødvendigt besvær – det er lige sådan, vi kan lide det hos Junkbusters.

Løsningsorienterede profesionelle

Løsningsorienteret, hurtig behandling af forespørgsel om fjernelse og behandling af nedbrudte altaner.
Fik et tilbud der gav løftede øjenbryn ikke over tilbuddet, men over den pris som altanfirmaet mente behandlingen skulle koste.
Godt gået Junkbusters!

15 de julio de 2025

Hej Søren,

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse!
Vi er rigtig glade for, at du oplevede os som løsningsorienterede og hurtige – og ikke mindst at vores tilbud var til at løfte øjenbrynene over (på den gode måde 😄).

Vi sætter stor pris på din tillid og står klar, hvis du får brug for os igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De to flinke unge mænd var på pletten…

De to flinke unge mænd var på pletten til tiden og fik lynhurtigt læsset bilen, så vi slap af med alt vores skrald. De var lidt usikre på, om vi havde bestilt "stort" nok, men fik pakket det hele sammen, så det kunne være der inden for rammen af det, vi havde bestilt. Vi er meget tilfredse med hele forløbet (også super nemt at bestille) og det bliver nok ikke sidste gang, vi bestiller afhentning på den måde.

17 de julio de 2025

Respuesta de Junkbusters A/S

Mange tak for din grundige og positive anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at vores to medarbejdere var på pletten og fik læsset hurtigt og effektivt – og endda fik plads til det hele uden ekstra bøvl. Det glæder os også, at du fandt bestillingen nem – det skal være lige til!

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang, du har brug for en smart og enkel skraldeløsning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget professionelle og fin service

Meget fin forhåndsorientering om pris og forløb - hurtig effektuering! Søde og rare både på kontor og ude på opgaven🤩

14 de julio de 2025

Hej Ida,

Tusind tak for de pæne ord – og for at fremhæve både vores kontorhold og de folk i marken 💪
Vi gør os umage for at give klar information og god service hele vejen rundt, så det betyder meget at høre, at det blev oplevet sådan hos dig.

Vi håber at få lov til at hjælpe dig igen en anden gang!

Hurtig

Ingen problemer og hurtig handling

16 de julio de 2025

Hej Joseph,

Mange tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at alt gik glat, og at vi kunne handle hurtigt – præcis som det skal være.

Du er altid velkommen hos Junkbusters igen!

AFHENTNING: DIV. AFFALD, FREDERIKSBERG

Bestilling: Small mængde med køleskab.

Forløb: Anmeldt ankomst før tid med et super effektivt hold i fantastisk humør og stor arbejdslyst. Stor tak til holdet for indsats og fleksibilitet!

Samlede pris for opgaven inkl. alt: knap DKK1.700 - og det udførte arbejde var mere end pengene værd.

Kunden giver Junkbusters (JB) og medarbejdere 5 meget store stjerner samt den største anbefaling. Det er ikke sidste gang Kunden benytter JB!

27 de junio de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uærlige i deres priser.

Uærlige i deres priser.. fjerner affald som er aftalt på forhånd med pris tid osv.. De sender derefter en regning som er 12-13 gange højere end det aftalte beløb..
Efterfølgende kommer de med masse forklaringer om hvorfor beløbet gik fra 800 til 10300 kr.. ikUSERIØSE ALT ALT FOR DYRE. SLET IKKE DET VÆRD. Vi aftale de skulle ringe når de var der, istedet for opkaldet fik vi dog en kæmpe regning , for affald der ikke fyldte mere en en lille trailer. Træ metal plastik og isolering. Intet farligt affald Eller noget i den stil. - vær ops, på hvad de svarer til denne anmeldelse.. sikkert en masse bortforklaringer.

2 de julio de 2025
Opinión espontánea

Junkbusters løste vores porblemer

Vi fik løst vores opgave til stor tilfredshed. Junkbusters trådte til da vi akut havde brug for det

27 de junio de 2025

Hej Jan,

Vi er glade, for at være dem, der kunne træde til, når i havde brug for hjælpen :-)
Vi sætter stor pris på jeres tilfredshed!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.