Información sobre la empresa

1. Compras y moda

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Kvalitet til tiden

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Meget dygtig tømrer

Meget dygtig tømrer. Flot arbejde.
Mikkel Munkø hjalp med løsninger og råd, og gav os nogle tilbud vi kunne vælge imellem.
Rimelige priser for professionelt udført arbejde.
Klar anbefaling herfra.

5 de septiembre de 2024

Professionelt tømrerfirma

Meget dygtige tømrere. Flot arbejde. Selv om de havde mange projekter og sygdom fik de løst opgaven på andre måder.
Det bedste var, at Mikkel Munkø kunne koordinere det hele og hjalp med løsninger og råd. Han kom næsten dagligt for at bese arbejdet.
Hurtige svar tilbage og præcis kontrakt/faktura.
Rimelige priser for professionelt arbejde.
Klar anbefaling herfra

20 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Behagelig service og god dialog

Jeg fik igennem Jysk Tømrer, lavet en overdækket terrasse. De kom ud og kiggede efter hvad for nogle mulige løsninger, som kunne lade sig gøre. Efter nogle dage, kom de med en løsning, som passede lige efter mit ønske.

Efter 5 dage (dog ikke lige efter hinanden), var den overdækket terrasse færdig. De var gode til at informere mig omkring de valg, de havde taget ang. holbarheden, samt mulige forbedringer, hvor vi blev enige om noget ekstra arbejde, som ikke var med i det orignale projekt.

Dog havde jeg et problem med noget vand som kom igennem ved min tagrende. Dette var ikke problem som Jysk tømrer havde lavet, men en design-"fejl" fra husets side. De kom ud igen og kiggede for mulige løsninger for at gøre det tæt og det blev mægtig godt!

Dialogen med Mikkel (Projekt leder) har været rigtig god, behagelig og informerende. Det har jeg sat virkelig stor pris på. Dialog med de tømrere som lavede selve arbejdet var god og de var rigtig flinke og høflige.

Alt i alt, er jeg rigtig glad for den proces der har været, ved at få bygget min overdækket terrasse og at de har været super imødekommende, omkring mine ønsker og mest af alt, selve resultatet.

21 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Not a customer

Not a customer, so to be fair can't speak on a quality of their work. But based on their work ethics I'd imagine it's below average. Banging and drilling all morning on a Sunday behind our walls set up a wonderful mood for the whole day in my household. I get that you are losers with no life, but other people like to sleep in on a Sunday morning, you know to get a little rest from long working week.

7 de mayo de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.