Kajdi's Algerens Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De varmeste anbefalinger! Har brugt Kajdi’s til både rens og imprægnering af terrassen og belægningen omkring hele huset. De er super effektive, servicemindede og der følges løbende op på det iga... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak for en yderst tilfredsstillende oplevelse. Kajdi’s reddede os efter vi blev brændt af af nano rens. Jeg ringede og dagen efter rykkede Morten fra kajdi’s ud og vi fik renset vores terra... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde Kajdi’s Algerens forbi til rensning af 300m2 fliser som trængte voldsomt til en algebehandling! Vi blev særdeles forbavset over resultatet, som gik fra mørke/snavsede og meget glatte fliser,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom forbi en fredag cirka kl. 14.00 og virkede absolut ikke som om han skulle hjem og holde weekend hurtigst muligt. Arbejdet blev gjort til vores fulde tilfredshed inkl. rengøring. Jeg kan kun anbefa... Ver más

Información sobre la empresa

5. Servicio de limpieza de enlucidos
  6. Servicios de impermeabilización
  7. Servicios de limpieza

Escrito por la empresa

Vi behandler alt fra algerens af tag, belægningsten, facader og træværk. Derudover tilbyder vi også imprægnering ved hjælp af nano teknologi.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og udførelse - vi er glade :-)

Vi er intet mindre end rigtig godt tilfreds med den service, som Kajdis Algerens leverede. Rensningen var fremragende udført og vi fik super god vejledning og råd med på vejen. Vi er glade og trygge ved at have valgt dem til udførelsen.

25 de mayo de 2018

Super godt tilfredse med resning af 800 fliser

Vi er en del af ejerforening, hvor vi samlet har 800m2 fliser samt masser af flise kanter. Det trængte virkelig til en rensning og med masser af flise pest. Resultatet blev rigtig godt. De blev udført kompetent og til aftalt tid. Vi er super godt tilfredse med resultatet og hele forløbet. Vores bedste anbefalinger herfra
Hilsen Niels Veien

24 de mayo de 2018

Meget tilfreds

Der kom en dygtig, flittig og venlig ung mand, der fixede vores terrasse. Den er blevet så flot.

22 de mayo de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk imødekommende service fra…

Fantastisk imødekommende service fra administrationen, flot professionelt arbejde på matriklen, tid og pris overholdt - ja faktisk blev arbejdet udført hurtigere end aftalt. Spar dig selv for en masse halv proffisionlet arbejde, og få din terrasse renset/behandlet af en fagmand, så du kan glæde dig over resultatet i mange år

11 de mayo de 2018

Allerede i telefonen

Allerede i telefonen, talte jeg med en meget tillidsvækkende person, Steffen. Jeg fik tillid til ham med det samme og gave ham opgaven med mine fliser der skulle renses.
Jeg blev ikke skuffet da Steffen kom, han kom til den aftalte tid, var meget venlig, frisk, høflig og imødekommende, en meget seriøs ung mand.
Han lavede et godt/flot stykke arbejde med mine gamle fliser og til en god pris.
Jeg kan på det varmeste anbefale Steffens lille firma til andre, også selv om man bor på Sjælland. Jeg ser allerede nu frem til næste år hvor han skal lave resten

Ellen Larsen

24 de abril de 2018

Fuld valuta for pengene

Super resultat og meget imødekommende medarbejder. Resultatet overgik langt tidligere arbejder fra en anden udbyder.

18 de abril de 2018

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.