Kalenderbutik Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt produkt og til rigtig god pris 👍 Næste gang vil jeg nok ringe for at sikre mig hurtigere afsendelse hvis jeg som nu havde Deadline for modtagelsen, for Kalenderbutik kunne jo ikke vide jeg stod... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt uge-kalendere hos Kalenderbutikken i mange år. De har et rigtig lækkert format med god plads til notater forneden ved hver dag. For mig er det rigtig effektivt at kunne se hele ugens aft... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Her var der præcis den type kalender jeg ledte efter, alle andre havde ikke dagskalendere 2024 i juli måned. Jeg købte to (24+25) og med fragt var den samlede pris stadig billigere end de fleste andre... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev mødt at venligt og kompetent personale, sa jeg ringede med spørgsmål inden mit køb. Købet gik hurtigt og let. Varen blev sendt kort efter afgivelse af ordren, og jeg modtog tingene dagen ef... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

44 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hurtig levering god service alt til ug

Hurtig levering god service alt til ug

13 de marzo de 2025

Perfekt handel

Godt produkt, fin kommunikation og hurtig levering. Alt i alt perfekt.

16 de marzo de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt ny kalender i flere år til…

Jeg har købt ny kalender i flere år til ophængning på døren.(stor kalender). Den er vældig praktisk og har også januar med i det næste år. Kalenderbutikken har den størrelse jeg skal bruge og i god kvalitet. Hurtig afsendelse. Anbefaling herfra.

25 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har ikke hørt noget fra jer…

Jeg har ikke hørt noget fra jer angående mine varer og gerne tilbage betaling den 2.12 2024 på min konto I Nordea
4026206912044570 mvh Søren Schmidt Vordingborg vej 6b st 4773 stensved

12 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

Hej Søren
Vi har forsøgt at finde frem til din ordre, men da du ikke har oplyst et ordrenr. og vi ikke kan finde noget på dit navn, er det ikke lykkedes.
Det havde nok været nemmere at kontakte os på en anden måde☺
Vi vil selvfølgelig gerne finde ud af hvad der er sket med din ordre, og tilbagebetale dine penge.
Derfor bedes du kontakte os.

Rigtig god dag.

Kalenderbutik.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og problemfri bestilling og…

Hurtig og problemfri bestilling og levering 🤩

28 de agosto de 2024

Venligt og kompetent personale

Købet gik hurtigt og let.
Varen blev sendt kort efter afgivelse af ordren, og jeg modtog tingene dagen efter.

26 de agosto de 2024

Tusind tak for din anmeldelse. 😊
Det glæder os at du har haft en god oplevelse
med dit køb.
Vi ser frem til igen at betjene dig.

Tusind tak for din anmeldelse. 😊
Det glæder os at du har haft en god oplevelse
med dit køb.
Vi ser frem til igen at betjene dig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglende levering

Kalenderbutikkens produkter plejer at være udmærkede, men desværre har man valgt et andenrangs selskab til at levere varerne ud. Det drejer sig om GLS, der som sædvanlig på SMS fortæller, at man har været forbi min gadedør med varer, men ikke fundet nogen hjemme. Derfor skal pakken hentes på en adresse et sted ude i byen.

Vi er to mennesker, som er hjemme hele dagen, og GLS har på intet tidspunkt ringet på. Sådan har jeg oplevet det flere gange tidligere med GLS.

Jeg har tydeligt meddelt GLS, at man gerne må lægge pakken ved postkassen, som er tilgængelig ved gadedøren. ELLER lægge pakken foran min hoveddør, 2.sal tv. PostNord og en række andre firmaer kan finde ud af at levere forsendelser til døren, men åbenbart ikke GLS.

Jeg er dårligt gående, og har derfor ikke mulighed for at hente min post rundt omkring i byen, men er nødt til at betale en taxa for at hente varerne. Det burde ikke være nødvendigt!

Frustreret hilsen
John Larsen

7 de agosto de 2024

Hej John
Vi beklager du har haft en dårlig oplevelse.
Det er normalt ikke et problem vi ser.
Vi er selvfølgelig kede af, vi får den dårlig anmeldelse.
især fordi det er ude af vores hænder, når pakken bliver hentet.
Du kunne have valgt at kontakte os, så havde vi løst problemet, uden taxa kørsel.

Rigtig god weekend

Kalenderbutik/Provinsforlaget

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.