Godt produkt og til rigtig god pris 👍 Næste gang vil jeg nok ringe for at sikre mig hurtigere afsendelse hvis jeg som nu havde Deadline for modtagelsen, for Kalenderbutik kunne jo ikke vide jeg stod... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har købt uge-kalendere hos Kalenderbutikken i mange år. De har et rigtig lækkert format med god plads til notater forneden ved hver dag. For mig er det rigtig effektivt at kunne se hele ugens aft... Ver más
Her var der præcis den type kalender jeg ledte efter, alle andre havde ikke dagskalendere 2024 i juli måned. Jeg købte to (24+25) og med fragt var den samlede pris stadig billigere end de fleste andre... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg blev mødt at venligt og kompetent personale, sa jeg ringede med spørgsmål inden mit køb. Købet gik hurtigt og let. Varen blev sendt kort efter afgivelse af ordren, og jeg modtog tingene dagen ef... Ver más
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Perfekt handel
Godt produkt, fin kommunikation og hurtig levering. Alt i alt perfekt.

Super sted at handle 👍👍👍
Nul problemer
Hurtig ekspedition
God service og super hurtig levering😃
Hurtig levering og lige til
Jeg har købt ny kalender i flere år til…
Jeg har købt ny kalender i flere år til ophængning på døren.(stor kalender). Den er vældig praktisk og har også januar med i det næste år. Kalenderbutikken har den størrelse jeg skal bruge og i god kvalitet. Hurtig afsendelse. Anbefaling herfra.
Jeg har ikke hørt noget fra jer…
Jeg har ikke hørt noget fra jer angående mine varer og gerne tilbage betaling den 2.12 2024 på min konto I Nordea
4026206912044570 mvh Søren Schmidt Vordingborg vej 6b st 4773 stensved

Super hurtig levering
Hurtig og problemfri bestilling og…
Hurtig og problemfri bestilling og levering 🤩

Venligt og kompetent personale
Købet gik hurtigt og let.
Varen blev sendt kort efter afgivelse af ordren, og jeg modtog tingene dagen efter.

Manglende levering
Kalenderbutikkens produkter plejer at være udmærkede, men desværre har man valgt et andenrangs selskab til at levere varerne ud. Det drejer sig om GLS, der som sædvanlig på SMS fortæller, at man har været forbi min gadedør med varer, men ikke fundet nogen hjemme. Derfor skal pakken hentes på en adresse et sted ude i byen.
Vi er to mennesker, som er hjemme hele dagen, og GLS har på intet tidspunkt ringet på. Sådan har jeg oplevet det flere gange tidligere med GLS.
Jeg har tydeligt meddelt GLS, at man gerne må lægge pakken ved postkassen, som er tilgængelig ved gadedøren. ELLER lægge pakken foran min hoveddør, 2.sal tv. PostNord og en række andre firmaer kan finde ud af at levere forsendelser til døren, men åbenbart ikke GLS.
Jeg er dårligt gående, og har derfor ikke mulighed for at hente min post rundt omkring i byen, men er nødt til at betale en taxa for at hente varerne. Det burde ikke være nødvendigt!
Frustreret hilsen
John Larsen