Meget dårlig oplevelse Kam-Diesel Hedehusene
Vi kan på ingen måde anbefale dette værksted. Vores bil skulle have skiftet kobling, men efterfølgende er vores bil gået ud tre gange med besked om fejl i det elektriske system. Bilen har været tilbage på værkstedet yderligere to gange, hvor først batteriet blev skiftet uden at vi kunne få en test, der viste at der var behov for det - autohjælp havde også testet batteriet, de sagde det var i orden! Efter flere samtaler fik vi igennem, at værkstedet lavede en motor test - hvor de fandt to lagrede fejl i systemet. De blev bare slettet, da de ikke kunne finde ud af, hvordan de skulle udbedres…Vi har også bedt om udskrift af motor testen uden at få den.. Det har været dyr oplevelse og kedelig dialog med mekanikeren, som blev meget sur over, at vi stillede spørgsmål. Undervejs blev vi nødt til at rådføre os med en anden mekaniker, da vi følte, at vi blev løbet om hjørner med. Nu kører bilen men med en skurrende metallisk lyd fra motoren, som aldrig har været der før. Det får vi FDM til at tjekke - vores bil skal ikke tilbage på det værksted!