I love my new "dressy" sweatshirt over…
I love my new "dressy" sweatshirt over my "paint" spattered" leggings! They're sooo comfy, stylisg, and colorful! Everything fit perfectly and seem very sturdy. I'd highly recommend them to anyone!
Extremely happy. Thick, soft, well made, size is spot on. This is a winner well worth the money. Looks like a $100 sweater for 1/2 the price.
This is a super soft, roomy yet not over-large. Comfy and warm on these recent freezing days. Looks great with either jeans or dress slacks.
Attention! Ce site est frauduleux! Mas articles ne correspondent pas à c'es qui est reçu et pour cause : toutes les images pour présenter leurs habits sont générées par IA. Ne leur donnez pas votre argent, c'est une arnaque.
Het is oplichting! Ze bieden producten aan wat totaal niet lijkt op wat je ontvangt.
Koop hier niet. Slechte service en retourneren is onmogelijk of kost je 30 euro. Leveren het product ook veel te laat.
Ce site est une fraude. Fuyez!
J'ai commandé une robe pour Halloween pour un montant de 53,99$ , la robe reçue n'a rien à voir avec les photo de leur site et je n'arrive pas à retourner l'article malgré plusieurs emails envoyés à leur service client.
Más información sobre otros tipos de reseñas.