Topkarakter til William Dahl fra Karvil på Bondovej👌 Vi havde set på flere lettere brugte biler rundt i landet men endte med at købe en Hyundai Kona hos Karvil på Bondovej. William tog sig tid t... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hvis muligt kun 4 ½ stjerne, der er vil altid plads til lidt forbedring. Jeg er yderst tilfreds med service og behandlingen, kompetent sælger var lyttende og ikke påduttende. Da jeg kom fra Sjælla... Ver más
Fantastisk service. Vores bil gik i stykker fredag. Rep for dyr. Prøvetur i ny bil mandag levering onsdag. (Tilbudt lånebil) mvh Anita
Dårlig kommunikation vedr. levering og leveringsdato af ny bil. Vinterdæk og anhængertræk var ikke klar da bilen kom hjem, så jeg måtte vente flere dage på at få bilen udleveret, da man ikke havde sør... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til Karvil. Hos Karvil får du den bedste købsoplevelse og den bedste service i hele forløbet. Uanset om du vil have en ny bil eller en brugt bil. Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg! Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg. 6 stærke bilmærker Salgsafdelingerne i vores 10 bilcentre er indrettet i et lyse og venlige lokale, så vores store modelprogram fra vores otte bilmærker kan fremvises på den bedst mulig måde. Der er rig mulighed for at prøvekøre et bredt udvalg af forskellige bilmodeller. Stort udvalg i brugte biler Hos Karvil sorterer vi de bedste brugtbiler fra til salg i forretningen. Vi hjælper dig gerne med attraktiv finansiering til rekordlav rente, samt forsikring. Vi samarbejder med en række forskellige banker og leasingselskaber, så vi finder altid det fordelagtigste tilbud, som passer dig bedst økonomisk. Vi har afdelinger i Odense SV, Svendborg, Middelfart, Fredericia, Aabenraa, Rødekro og Sønderborg og Roskilde.
Karvil
Escrito por la empresa

- Vi klæder vores kunder på til at tage det rigtige valg
- Kundetilfredshed er kodeordet, når vi indgår en handel eller udfører service på vores kunders biler. Derfor har vi også et veluddannet personale, der er gearet til at tage en kompetent dialog med vores kunder, så de er klædt bedst muligt på til at træffe deres valg.
- Kvalitetsstyring - 100% fokus på dit behov!
- Karvil holder konstant fokus på at opfylde kundens forventninger. Uanset om det er i salgsafdeling eller på værkstedet.
Información de contacto
Faaborgvej 149 (administration), 5250, Odense SV, Dinamarca
- salg@karvil.dk
- www.karvil.dk
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Karvil biler giver en super service 👍
God service og behandling
God service og behandling.
Et sted man føler sig i trykke hænder
Salg af bil
Jeg bestilte tid via solgt.com og bookede en tid hos karvil biler i Middelfart . Jeg blev mødt af Lars som er vanvittig dygtig og en meget behageligt menneske . Det tog ikke længe før at vi var enige og jeg solgte bilen hurtigt, nemt og uden nogen udfordringer :)
Kun kæmpe roser herfra og en kæmpe anbefaling
Hurtig handel og god pris
Hurtig handel og god pris.
God hjælp til at finde ud af bilen.
En handel hvor alt forløb perfekt.
En helt igennem god oplevelse at handle bil hos Karvil.
Jeg har følt mig set og hørt og fået svar på alle de spørgsmål jeg havde i forbindelse med handlen.
Sælger ( Anders Pindstofte) havde god tid til mig og han var forberedt og havde alt klar da jeg kom efter min nye bil.
Der var en dejlig atmosfære og sælger var rolig og på intet tidspunkt har jeg følt at mine spørgsmål ikke blev besvaret så jeg kunne forstå dem.
Så en helt igennem god oplevelse hvor alt var til perfektion.
for lidt information om levering af bil…
for lidt information om levering af bil og ny sælger i forløbet
Fantastisk service
Utrolig imødekommende og kompetent ung mand vi handlede med i Svendborg. En super oplevelse
Fik en god behandling alle aftaler blev…
Fik en god behandling alle aftaler blev overholdt fik en fair pris fra min egen bil som de købte da jeg købte ny bil
Mange Tak Karvil især Magnus som hjælp…
Mange Tak Karvil især Magnus som hjælp os at køber vores drømebil.
Personlig og autentisk betjening
Jeg var på udkig efter en ny (brugt) bil, og handlede hos Preben Mortensen Biler i Roskilde. Jeg blev serviceret af Victor Duhn, hvilket var en meget positiv oplevelse.
Jeg har ikke meget erfaring inden for bilkøb og alt det praktiske i det. Men Victor var meget informativ og opfyldte svar på spørgsmål, jeg ikke engang var opmærksom på, at jeg havde. Det føltes ikke som en hurtig handel, der skulle overstås, men som en personlig betjening, der gjorde, at jeg blev tryg i at foretage en velovervejet handel.
Hele vejen var Victor meget imødekommende og autentisk og gav mig god vejledning omkring bilen. På områder, hvor jeg er uvidende, kan jeg normalt godt føle mig lidt intimideret, men dette var på ingen måde tilfældet her. Der var ingen "dumme" spørgsmål.
Prikken over i'et var, at jeg blev opfordret til at kontakte ham/virksomheden, uanset hvilke spørgsmål der måtte opstå vedrørende bilen. Havde jeg ikke fået den opfordring, var jeg ikke blevet bevidst om det, og havde tænkt, at jeg nok bare ville være en 'belastende' kunde.
Stor anbefaling herfra!
Vi blev vejledt godt i køb af bil, og der var en rigtigt god service hele vejen igennem forløbet.
Service i topklasse
Rigtig venligt personale, som tog sig tid til at vejlede mig fra start til slut. Det var en rigtig behagelig proces, som gjorde at jeg valgte at købe min nye bil hos Karvil på Bondovej.
Stor ros til Kasper for en rigtig god service hele vejen igennem.
Kan klart anbefales.
tilfreds med betjening og aftaler
Altid god og kompetent vejledning,
Alt har været perfekt
Alt har været perfekt, og jeg vil gerne rose bilrådgiver Oliver for den fremragende service.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.