Kashmir Indisk Restaurant Opiniones 51

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fredag den 29. januar 2021 ( samme aften som Danmark vandt over Spanien i Håndbold ) fik min gode ven og jeg - “menu 1 • Kashmir Classic”, der som Forret bestod af pappadam og samosa. • Hovedretten v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk velsmagende mad og super god service. Havde ved en fejl bestilt til afhentning men fik ringet og de leverede til adressen. Vi havde bestilt 6 retter og noget tilbehør. Bl. Andet Chicken t... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absolut den værste butterchiken jeg nogen sinde har fået. Vi kunne have betalt 70 kr i vores lokale spar, for deres butterchiken på glas, og fået et meget bedre måltid! Smagsløst på alle tænke... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Restaurante

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Kashmir blev grundlagt i 1982 og er blandt pionererne inden for indisk madkultur i Danmark. Vi lægger vægt på traditionelt håndværk og gode krydderier, og det kan smages i vores lækre retter. Vores mål er at skabe en uforglemmelig madoplevelse, der altid er en tand(oori) bedre.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk velsmagende mad og super god service.
Havde ved en fejl bestilt til afhentning men fik ringet og de leverede til adressen. Vi havde bestilt 6 retter og noget tilbehør. Bl. Andet Chicken tikka massala Rogan Josh og pappadum. Alt var lækkert og alle synes det smagte fantastisk.

28 de marzo de 2025

Order cancelled

Ordered dinner with delivery that was accepted snd cancelled later as they could not deliver as they were busy. No “sorry, just casual “we will cancel the order” that was hard to understand due to background noise during the call. Absolutely stunning experience!

15 de febrero de 2025

Lækker mad

Lækker mad, tilpas store portioner til almindelig mennesker.
God smag og venlig betjening.

8 de octubre de 2024

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Det smagt virkelig godt

1 de noviembre de 2024

Respuesta de Kashmir Indisk Restaurant

Hej Mette, Tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at maden faldt i din smag. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og give dig endnu en skøn oplevelse! 🌟😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt har været perfekt og senere…

Maden blev leveret som aftalt og senere samme aften kontaktede Husnain (Kashmir Frederiksberg) mig og fulgte op på om alt var i orden (mht. maden) Og her er hvad jeg svarede ham: Alt har været perfekt. Alle har rost jeres mad og vi vil helt sikkert bestille mad hos jer en anden gangen. Tak for god service og hils kokken mange gange og sig tak for dejlig mad! 👍👌Bh Morten

19 de octubre de 2024

Respuesta de Kashmir Indisk Restaurant

Kære Morten, tusind tak for din skønne feedback! Vi er glade for at høre, at alt levede op til forventningerne, og at både maden og servicen blev værdsat. Jeg sørger for at give dine rosende ord videre til kokken – det vil uden tvivl glæde ham. Vi ser frem til at få fornøjelsen af at servere for dig igen i fremtiden! 👍😊 Med venlig hilsen, Kashmir

Kashmir Køge

Absolut den værste butterchiken jeg nogen sinde har fået.

Smagsløst på alle tænkelige måder, brusk i næsten hvert stykke kylling.

Bare nej! 👎🏼

17 de septiembre de 2024

Respuesta de Kashmir Indisk Restaurant

Kære Nikita, vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår fuldt ud din frustration. Vores butter chicken bliver altid lavet med benfri kylling for at sikre høj kvalitet, så det er virkelig mærkeligt, at du oplevede brusk. Vi vil gerne forstå, hvad der er sket, og invitere dig til at skrive til os på vores mail, så vi kan få mulighed for at gøre det godt igen. Vi sætter stor pris på din feedback, da det hjælper os med at blive bedre. Med venlig hilsen, Kashmir Køge.

Lækkert mad!!!

Lækkert mad!!!

14 de septiembre de 2024

Respuesta de Kashmir Indisk Restaurant

Hej Muhammad, Tak for din dejlige feedback! Vi er glade for, at du nød maden, og vi glæder os til at servere for dig igen snart! 😊🍛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En mad perle i forklædning

En mad perle i forklædning! Virkelig et besøg værd, rigtig lækker mad og go betjening. Stedet syner ikke af meget, men inden for dørene his kasmir er der god stemning i køkkenet og en duft af Indien rammer dig allerede flere huse før du skal hente din mad. Maden er virkelig god og smager fantastisk!

14 de septiembre de 2024

Respuesta de Kashmir Indisk Restaurant

Hej Jens, Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for, at både stemningen og maden levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du bemærkede vores autentiske atmosfære og kærligheden til det indiske køkken. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og give dig endnu en fantastisk oplevelse! 🙏😊

Knasende ret

Min kæreste og jeg bestilte mad fra Kashmir Østerbro igennem Wolt, da restauranten har en høj rating på 8,8.
Vi bestilte en butterchicken, som mindede mest om ren fløde med nogle få kyllingestykker i, og en palak paneer der knaste så meget, at den næsten var uspiselig (måske jord fra spinaten)… Alt i alt en negativ oplevelse.

4 de julio de 2024

Kære Sigrid,

Mange tak for din ærlige feedback. Vi er rigtig kede af, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne – især da vi sætter en stor ære i at levere både smagfulde og autentiske retter. Vi forstår, at butterchicken og palak paneer ikke levede op til den standard, vi ønsker at tilbyde, og det beklager vi dybt.

For at sikre, at vi hele tiden forbedrer os og giver vores gæster den bedst mulige oplevelse, vil vi meget gerne tage en samtale med dig om, hvad vi kan gøre bedre. Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne sende os en mail med flere detaljer, så vi kan finde en løsning, som kan bringe et smil tilbage på læberne.

Vi håber på muligheden for at byde jer velkommen igen og give jer den oplevelse, I fortjener.

Med venlig hilsen,
Kashmir

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deres butter chicken er en smagløs flødesupppe!

Bestilte butterchicken fordi vi var fastende og havde lyst til dette, men føj det der var på ingen måde autentisk butter chicken, men flødesuppe uden nogen form for smag, med kedelig kylling stykker. Spild af dyre penge! Om jeg så fik penge for det, vil jeg aldrig spise det mad.

8 de abril de 2024

Bedste indiske mad i Køge

Bedste indiske mad i Køge, har bestilt der fra masser af gange og elsker det ♥️
Jeg ville rigtig gerne give 5 stjerner, meeen første gang man bestiller er det super lækkert med de genanvendelige plastik bøtter, dog får jeg det herefter lidt skidt med, at man desværre ender med, at smide så meget plastik ud - måske i kunne tilbyde at, de kunne tages med retur når der leveres igen eller lignende?

20 de marzo de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snydt

Hvordan kan det være at når man bestiller tre menuer til ialt 600kr, får man tre portioner sovs, men kun et nanbrød, kun to portioner ris og kun to stk samosa. Hvor er terningen?

16 de enero de 2024

Super mad

Super mad. God og hurtig betjening trods fuldt hus.
Men vær opmærksom på at bookning af bord helst skal ske telefonisk, da de tilsyneladende ikke dagligt tjekker booking via hjemmeside.

11 de julio de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.