Anden gang vi køber konfirmationskjole herfra. Stort udvalg og følelsen af ekstra opmærksomhed i den bookede tid. Første gang syntes jeg ekspedienten var lidt hurtig til at rose kjolen før konfirm... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Havde prøvet ikke mindre end 30 kjoler før jeg fandt jer. Havde følelsen af ikke at blive mødt og vejledt . Jeg var grædefærdig og havde næsten opgivet projektet . Signe hjalp mig igennem min proces... Ver más
Kæmpe anbefaling herfra. Jeg gik derfra med et kæmpe smil på læben over en meget behagelig, ærlig og respektfuld behandling hos Kennedys. Det var et meget ligeværdigt samarbejde med målet om at... Ver más
Frygtelig service af ekspedienten. Vi var derinde for at finde den perfekte brudekjole hvilket er et meget stort moment. Dog var ekspedienten direkte respektløs og var meget pressende i forho... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Eksklusive brudekjoler & selskabskjoler i Århus. Stort udvalg af brudekjoler, gallakjoler og selskabskjoler i mange stilarter
Información de contacto
Storegade 13, 8960, Randers SØ
- www.kennedys.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Virkelig god service
Virkelig god service. Meget profesionelle og kompetent personale, der får en til at føle sig godt tilpas. Kjolen var kvalitetstestet ved afhentning så den var helt perfekt. Jeg fandt faktisk min kjole “ved et tilfælde” til bryllupsmessen, havde slet ikke forventet det, men pludselig hang KJOLEN der bare. Om to dage henter jeg den ved skrædderne og kan ikke vente med at komme i kjolen en sidste gang inden den helt store dag! Jeg vil klart anbefale Kennedys.
Fantastik oplevelse og skønt personale
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk brudesalon! Jeg fandt min drømmekjole ved første besøg, men der var intet pres fra ekspedienten, til at jeg skulle købe med det samme. Utrolige rare og behagelige ekspedienter, der gør alt for at hjælpe en på vej til en fantastisk bryllupsdag.
Den skrædder jeg havde valgt, havde ikke dampet kjolen og havde lavet få pletter. Kennedys stod heldigvis klar til at dampe kjolen og fjerne pletter uden beregning.
Alt i alt kan de helt klart anbefales herfra!
Absolut intet at sætte en finger på
Jeg besøgte Kennedys første gang 3/9-22 uden forventninger til besøget eller servicen, så jeg blev meget glædeligt overrrasket da vi endte med at have en helt fantastisk oplevelse her med en helt igennem god stemning, service og ikke mindst en smuk brudekjole bestilt hjem til en fornuftig pris. Kjolen kom endda hjem før end der var lovet og da jeg kom for at hente den og prøve den igen, blev vi mødt af en ny og mindst ligeså sød "ekspedient" som første gang. Jeg har intet at sætte en finger på!
Har idag været nede hos Kennedys og…
Har idag været nede hos Kennedys og købe den smukkeste selskabskjole til min datter, som hun skal have på til bryllup i september måned (bruden har også købt hendes brudekjole her)
Man bliver taget godt i mod, selv om vi kom 30 min. for tidlig. God service hele vejen igennem. I får vores varmeste anbefalinger ⭐⭐⭐⭐⭐
Min kæreste veninde har bestilt en…
Min kæreste veninde har bestilt en kjole for adskillige måneder siden. Den eneste kjole der kom frem var i forkert størrelse. Hun står nu to måneder før sin konf og har ingen kjole. Skal hun tage nøgen afsted i kirke??
Hun er mega ulykkelig og har ingen kjole til den store dag og er fyldt med tårer.
You had one job and you failed it
Fantastisk oplevelse
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Kennedys. Blev betjent af en ung sød pige, der havde fokus på mine ønsker, hvilket resulterede i at jeg købte min brudekjole i butikken. Er meget overrasket over de dårlige anmeldelser. På baggrund af min oplevelse, kan jeg kun anbefale Kennedys.
Brudekjole
Jeg havde en rigtig god oplevelse med at købe brudekjole hos Kennedys. Jeg havde på forhånd kigget på deres kjoler og gemt nogle på Pinterest. Der var især én, jeg gerne ville prøve, og den fandt Anne med det samme. Jeg syntes egentlig, den var et godt bud, men ville gerne føle mig mere sikker, da det var den allerførste kjole, jeg prøvede. Anne fandt derfor forskellige andre kjoler - både nogle, der mindede om den første og også nogle, der var en helt anden stil, så jeg kunne finde ud af, hvilken stil jeg var mest til. Hun var god til at vejlede undervejs og spørge ind, så hun kunne finde ud af, hvilken kjole hun skulle finde som den næste. Jeg endte med at købe den første kjole, jeg prøvede, og der er ingen tvivl om, at det var den helt rigtige, men jeg var glad for, at jeg havde været i lidt forskellige andre kjoler også - det gjorde mig mere sikker. Jeg endte også med at få lavet nogle små ændringer på kjolen (en blonde rundt i kanten i bunden og et perlebælte i taljen), og det gjorde, at kjolen lige fik det sidste, der fik den til at være lige, som jeg gerne ville have den. I denne forbindelse var Anne også god til at vejlede og gav sig god tid til at vise, hvordan kjolen ville komme til at se ud, hvis jeg fik blonden på i bunden, og i samme omgang blev jeg også vejledt i forskellige slør, og hvad der ville passe bedst til kjolen.
Alt i alt en god oplevelse, hvor jeg følte mig godt vejledt, og hvor jeg følte, at der var god tid til mig.
Fantastisk service, smilende og imødekommende personale.
Tak Anne, fordi du holdte fast i at det var kjolen for mig, for det viste sig at du fik ret. Jeg strålede om kap med solen og følte mig som den smukkeste brud jeg havde drømt om. Tak for jeres altid imødekommenhed, hver gang jeg var ude hos jer og at prøve min kjole igen. Anne, du får min varmeste anbefalinger, du var helt fantastisk til at hjælpe. Fantastisk service, smilende og imødekommende personale
Konfirmationskjole
Sendte en mail 4 uger før konfirmationen, med info om, at kjolen som var købt og betalt ikke kom hjem alligevel. De efterfølgende 6 dage valgte de at holde lukket, så man ikke kunne få en afklaring på om der var et alternativ.
Vi på det kraftigteste fraråde at handle hos Kennedys, da de er fuldstændig ligeglade med deres kunder
Jeg vil på det kraftigste fraråde at…
Jeg vil på det kraftigste fraråde at handle hos Kennedys!
Den brudekjole jeg købte, så jeg efter nærmere eftersyn, da jeg havde fået kjolen hjem, at blonden var i stykker. Da jeg ringede til Kennedys ang dette, fik jeg en meget ubehøvlet tone af en person der gik i forsvarsposition med det samme og uden af have set problematikken sagde at sådan skulle blonden være - hvilket var helt tydeligt at den ikke skulle. Jeg fik tilmed at vide at det skulle jeg have set da jeg prøvede kjolen - der er desværre kun 3 dages fortrydelsesret hos Kennedys.
Der var også gule pletter under armene på kjolen men Kennedys påstod hårdnakket at kjolen havde været til rens, hvilket for mig var uforståeligt da jeg prøvede kjolen lørdag og de havde (efter eget udsagn) lukket søndag og mandag og jeg hentede kjolen tirsdag - så hvornår skulle den nå at være renset.
Hvis du skal købe brudekjole så køb et andet sted og betal hellere det ekstra et andet sted for en bedre service.
Jeg er til stadighed vildt skuffet over den behandling jeg fik og ked af at skulle bære den kjole til mit bryllup, da det jo kun er denne ene gang i livet.
Tænk at en sådan butik vil sælge en brudekjole der er i stykker og efterfølgende sige til kunden “det skulle du have set da du prøvede den”.
Pas på!
Som kommende brud har man nok at tænke på. Ens brudekjoleoplevelse må derfor gerne være uden de store udsving og bekymringer.
Desværre var dette ikke tilfældet, da jeg købte brudekjole hos Kennedys.
Ved første møde er de vældig søde, men du sejler din egen sø, hvis der er problemer med kjolen, når først du har købt den.
Jeg havde inden kjoleprøvningen tabt mig mange kg og kendte derfor ikke min størrelse. Jeg prøvede drømmekjolen i en str 36, som var alt for stram. Ekspedienten vurderede at jeg var en str 38 og bestilte denne hjem til mig. Som en ekstra "service" ordnede hun lige den indbyggede bh i kjolen - inden jeg havde prøvet den på i str 38.
Jeg er for sød af mig og fik ikke sagt fra, da jeg prøvede kjolen, som var alt for stram og som jeg ikke kunne sidde i. Jeg betalte kjolen og blev sendt ud af butikken med rådet "at jeg kunne tabe mig 5 kg" og ellers insisterede hun på "at alle deres kjoler kan udvides".
Jeg tog til skrædder, som sendte mig hjem igen med det samme. Der var ikke noget at stille op.
Her ringede jeg fortvivlet til Kennedys, hvor jeg sjældent er blevet mødt af en større arrogance og ligegyldighed. Vi er på dette tidspunkt 3 måneder fra brylluppet og jeg er meget presset.
Jeg ringer til en skrædder i Århus, som heldigvis vil påtage sig opgaven, men de skal bruge nogle af de blonder, der hører til kjolen. Jeg kontakter igen Kennedys, som i første omgang vil have penge for blonderne! Dette nægter jeg dog.
De vil heller ikke sende blonderne med posten "de kan i hvert fald ikke garantere, at de ikke bliver væk med posten". Igen - virkelig spydig ekspedient.
Jeg bor i Esbjerg og skulle køre til Århus 4 gange før jeg kunne tage min kjole med hjem, som heldigvis, takket være skrædderen, blev som den skulle være.
Her blev jeg iøvrigt informeret om, at 5 kg på ingen måde havde hjulpet - og at kjolestørrelsen havde været en total fejlvurdering.
Jeg sender ingen kommende brude i Kennedys retning. Her er serviceniveauet simpelthen for ringe, arrogant og spydigt.
Anne
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse.
Stort udvalg, smukke kjoler, exceptionel betjening.
Jeg(vi) har været i flere brudekjolebutikker og dette var klart den absolut bedste oplevelse. Jeg følte mig i totalt trygge hænder, samt set og forstået.
Der blev brugt meget tid på at lære mig at kende, og det stressede mig lidt til at starte med, at "spilde" så meget tid på det. Men det viste sig at være en god investering da hun bagefter kunne finde de helt rigtige kjoler frem til mig. Og jeg fandt min kjole 😀 😃
Kan kun sige positive ting og blev ærligt talt meget overrasket over at se flere dårlige anmeldelser. Mine tøser og jeg er ikke i tvivl om at det er denne butik vi vil anbefale til andre!
Personalet lyver for at sælge en dyr kjole
Jeg havde glædet mig utrolig meget til at skulle prøve brudekjoler, men gik grædende derfra, og er senerehen blevet 100% bekræftet i, at det var en forfærdelig oplevelse.
For det første brugte ekspedienten 15 minutter (af en tid på lidt over en time) til at spørge mig om fuldstændig irrelevante detaljer, men hun spurgte mig ALDRIG om mit budget, hvilket var super relevant.
Det første jeg fik af vide var, at jeg var for sent ude, og skulle vælge en "off-rack" kjole, for det var fysisk umuligt at bestille noget hjem. Der var mange kjoler jeg ikke måtte prøve, og der blev snerret af min mor og svigermor, når de stillede spørgsmål.
Pludselig får jeg af vide, at nu er min tid altså gået, og nu gik det indover ekspedientens frokostpause. Jeg var dybt overrasket, man kunne måske godt advare tidligere, eller bruge mindre tid på "start"-spørgsmålene? Jeg endte i en kjole der var klart den pæneste, men var 8000 kroner over mit budget - som hun jo ikke havde spurgt til.
Kjolen passede ikke, den var for lille, men hun sagde "den kan skrædderen SAGTENS tage en kjolestørrelse ud" (noget jeg igen fik af vide da jeg hentede kjolen) - det kan jeg så konstatere at den absolut IKKE kan, og de har løjet mig direkte op i ansigtet for at sælge en kjole. Det er så smagløst, og skrædderen var så ked af det på mine vegne, fordi salonen havde sagt den kun skulle udvides med 1 cm - jeg havde endda tabt mig for at sikre den kunne udvides, og det kan den ikke. Så nu skal jeg betale flere tusinde kroner for en tilretning salonen havde SVORET var nem.
Jeg er rasende over den "service" og behandling jeg fik, og jeg kommer aldrig til at anbefale nogen som helst, at besøge salonen. Jeg forstår ikke, at man kan behandle folk sådan - min svigermor fik også meget ubehagelige kommentarer med fra ekspedienten, da hun sagde "Jamen det vil være frokostpausen værd, at få solgt en ekstra kjole?", her fik hun koldt af vide "vi har slet ikke brug for det her salg".
Elendig "service"
Fantastisk modtagelse
Fantastisk modtagelse, men dårlig service.
Der bliver ikke lyttet til ønskerne, og salget skal ske nu og her, selvom man er lidt i tvivl. Men får at vide at der kun findes 1 kjole tilbage i ens størrelse på verdensplan, og sælgeren er vred på gæsterne som er med, fordi de er bedrevidende. Så mange kilometer kørsel forgæves. 😞😞😞😞😞😞
Frygtelig service af ekspedienten
Frygtelig service af ekspedienten.
Vi var derinde for at finde den perfekte brudekjole hvilket er et meget stort moment. Dog var ekspedienten direkte respektløs og var meget pressende i forhold til at kjolen skulle købes i dag, da den ellers ville være udsolgt allerede i morgen.
Derudover lyttede hun slet ikke til ønsker og havde sin helt egen agenda ift. hvilken kjole det skulle være.
Til sidst blev hun også ekstremt uhøflig da vi var gået lidt over tid, og vi følte os meget ubelejlige..
Alt i alt så ødelagde den ældre ekspedient fuldstændig øjeblikket.
Vælg en anden butik, som kan gøre dit øjeblik bedre end hun gjorde vores.
Supergod service og professionel…
Supergod service og professionel vejledning til trods for at man ikke har bestilt tid i forvejen, men kommer ind fra gaden. Venlig og imødekommende ekspedition trods let tidspres. Kan varmt anbefales herfra.
Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse.
Blev mødt af sødt personale og ekspedienten som skulle hjælpe os var fantastisk. Sød empatisk skrædder der spurgte ind til brylluppet og ønsker og lyttede, så hun kunne finde noget der lige passede i stil. Udfordrede også, så jeg blev sikker på hvilken stil vi skulle gå efter. Er ikke sikker på om det er kjolen jeg skal have, men virkelig en god oplevelse, som fik en til at føle sig i centrum og som en prinsesse.
Og så var der bobler og chokolade uden nogen form for ekstra betaling.
Super fin betjening og kæmpe udvalg
Super fin betjening og kæmpe udvalg - fandt en fin kjole, men fortrød mit valg nogle uger efter. Blev mødt med forståelse af butikkens ejer og fik en ny tid hvor en anden sælger brugte meget tid på at guide mig indtil den helt rigtige var fundet. Glæder mig til at hente kjolen i foråret.
Fantastisk service og unik oplevelse!
Jeg købte i går min brudekjole hos Kennedys, og jeg havde en fantastisk oplevelse.
Jeg blev lyttet til hele vejen igennem, ekspedienten var sød, smilende og forstod præcis mine ønsker. Jeg prøvede tre kjoler, hvorefter hun gjorde opmærksom på, at der ikke var flere inden for mit budget og mine ønsker. Det synes jeg var super god service, da hun jo bare var reel og ikke kom med en masse kjoler langt over mit budget. Heldigvis var alle tre kjoler fantastiske, og jeg endte med at gå fra butikken med min drømmekjole. Kan anbefale Kennedys til alle.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.