Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Zeer tevreden over onze ervaring bij Keukens De Abdij in Zemst, en in het bijzonder over de begeleiding door Noredine. Hij heeft echt de tijd genomen om alle opties met ons te bekijken en gaf dui... Ver más
Información sobre la empresa
Acerca de Keukens De Abdij
Escrito por la empresa
Over ons
Achter Keukens De Abdij schuilt meer dan een naam. Het huis, opgericht in 1980 door familie Van den Brande, ligt naast de oude abdijpoort in Ninove. De keukenafdeling kende sinds haar oprichting een enorme groei. Het ontwerpen en plaatsen van keukens op maat werd een echte passie.Vandaag is Keukens De Abdij uitgegroeid tot dé keuken trendsetter in Vlaanderen. Met 13 keukenwinkels zetten we in op een echte keuken beleving. Dé ideale plek voor wie op zoek is naar een nieuwe keuken. Onze adviseurs en interieurarchitecten staan voor je klaar met eerlijk en professioneel advies op maat van jouw project.
Waarom kiezen voor Keukens De Abdij?
Escrito por la empresa
- ✅ Familiebedrijf sinds 1980
- ✅ Persoonlijke binnenhuisarchitecten
- ✅ Belevingstoonzalen
- ✅ Multimassieve Kern®
- ✅ Levenslange service
- ✅ 2 jaar prijsvast
Ontdek onze garanties
Bij ons ben je zeker van puur vakmanschap!
2 jaar prijsvast reserveren
Reserveer vandaag je nieuwe keuken aan de beste prijs van vandaag en duik zonder zorgen je verbouwingen in. Zo geniet je tot 2 jaar na je aankoop van een kwaliteitskeuken aan een eerlijke en vaste prijs.Levenslange service garantie
Wij garanderen jou een optimale en levenslange service garantie op onze kasten. Je betaalt geen werkuren of verplaatsingskosten bij eventuele herstellingen aan je keuken. Onze dienst na verkoop staat steeds ter beschikking!Multimassieve Kern
Hét beste interieurproduct op de markt, aangegeven door onafhankelijke experts, getest en gevalideerd! Ervaar vooral zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van onze exclusieve kastenlijn in één van onze belevingstoonzalen.Información de contacto
Weggevoerdenstraat 76, 9400, Ninove, Bélgica
- 054 34 19 98
- marketing@keukensdeabdij.be
- www.keukensdeabdij.be
Inspiratiegids 2026
Donderdag 16 april 2026: opening nieuwe vestiging in Genk
Vandaag, donderdag 16 april 2026, zijn we bijzonder warm en professioneel ontvangen door Jorin in de nieuwe winkel in Genk. Vanaf het eerste moment nam hij uitgebreid de tijd om ons op ons gemak te stellen en ons op een heel persoonlijke manier te begeleiden. Zijn kennis, enthousiasme en oprechte interesse in onze wensen maakten meteen een sterke indruk.
Jorin luisterde aandachtig naar wat we belangrijk vonden en dacht actief met ons mee. We kregen alle tijd om materialen te bekijken, te vergelijken en te beoordelen, waarbij hij telkens helder en deskundig advies gaf. Dankzij zijn betrokkenheid en oog voor detail voelden we ons echt begrepen en goed begeleid in het hele proces.
Deze uitzonderlijk positieve ervaring en topservice hebben ons overtuigd. Na een aangenaam en constructief overleg hebben we dan ook met veel vertrouwen beslist om een nieuwe keuken aan te kopen.
nieuwe keuken
Ik was op zoek naar een nieuwe keuken en ben verschillende keukenfirma's gaan bezoeken. Keukens De Abdij in Zoersel heeft mij hierin het meeste overtuigd. Vooral door de stappen die hier worden gezet en dus hoe ze te werk gaan. Ik werd vriendelijk onthaald door Jorin. Hij gaf mij een goed gevoel. De eerste plannen die gemaakt werden, zagen er ook al heel erg goed uit! Ik kijk al uit naar mijn nieuwe keuken!
Ik heb samen met binnenhuisarchitect…
Ik heb samen met binnenhuisarchitect Tine mijn droomkeuken samengesteld. Ben helemaal verliefd op mijn nieuwe keuken.
Fijne 1ste kennismaking
Ons eerste contact met de filiaalverantwoordelijke was een hartelijke ontmoeting. We werden verwelkomt, vroeg of we al eerder daar geweest waren en stelde dan voor eerst rustig rond te kijken. Nadien een duidelijk gesprek gevoerd en er werd aandachtig naar onze wensen geluisterd, temeer ook omdat we al goed wisten wat we wilden en wat niet. Er wordt uitgebreid tijd genomen om materialen te bekijken en te keuren. Voorlopig dus al een topservice mogen ervaren. Na enkele uren hebben we besloten te tekenen omdat het gevoel en vooral de prijs ook goed zat. Nu nog even wachten op de 3D-foto en dan kijken voor een planning die ons uitkomt. Wil je een topservice bij een toffe verkoper, Abdij te Merksem..
Zeer persoonlijke begeleiding waarbij…
Zeer persoonlijke begeleiding waarbij zowel Bart in de verkoopfase als Hanne in de fase van definitieve uitwerking ruim hun tijd namen om tot een mooi resultaat te komen. Een topteam in Lier.een echte aanrader.
Professionele samenwerking met Shawn
Professionele samenwerking met Shawn van Keukens De Abdij.
Correct, betrouwbaar en met oog voor detail. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en alles verliep vlot van begin tot einde. Zeker een aanrader.
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Malafide verkoop
Mijn vrouw is langs geweeest bij de opening in brugge op 9 november voor meer info omntrent een nieuwe keuken. Deze werd gezegd dat ze moest tekenen voor een 3D ontwerp. Op 11 nobember zag ik dat ze had getekend voor een keuken. Ik heb hierop onmiddelijk gereageerd dat dit niet de bedoeling was. De verkoper was die rest van de week in verlof e zei ons de volgende zaterdag langs te komen, wat we ook deden. Daar zei ik dat ik nog de verschillende mogelijkheden wou bekijken en ik nog niet wist welke keuken we wilden. Daarop werd me verteld dat de samenwerking een feit was, of ik dit nu wilde of niet, terwijl ik bezwaar had. Ik zei dat mijn vrouw geen keuken zou kopen zonder mijn toestemming en dat ze misleid was.. Hierop werd niet geluisterd en zei de verkoper dat we dan maar 30 % schadevergoeding moesten betalen. Er werd ons gezegd dat de keuken nog kon veranderen maar we deze wel daar moesten kopen. We hingen vast en dat wilden ze. Er werd zowel telefonisch, via mail en aangetekend schrijven protest ingediend. Het aangetekend schrijven is nooit afgehaald geweest. Nu ontvangen we zelf een aangetekend schrijven dat we na 6maanden 30 % schadevergoeding dienen te betalen, ondanks onze bezwaren. Ze weten van niks. Schadevergoeding voor nul werk? Opgepast, u bent enkel maar een nummer!Telefonisch ook niet meer bereikbaar.

Onverwacht gekocht
Wij stapten binnen Keukens De Abdij, op afspraak weliswaar. Onze bedoeling was eigenlijk enkel en alleen ons wat te oriënteren. Even kijken en aanvoelen waar onze voorkeur lag.
En uiteindelijk zijn we er vier uur gebleven en hebben wij meteen het contract ondertekend.
Daar zijn een aantal verklaringen voor: de persoonlijke aandacht, de juiste vragen, de oprechte interesse, het meedenken, het concreet maken op basis van onze input, …
We kregen tijdens het gesprek het gevoel dat er écht werd geluisterd zonder pushen (dat zou een totale afknapper zijn geweest voor ons) en dat er rekening werd gehouden met ónze realiteit, onze keuzes en voorkeuren, ons budget.
Verkoper Jorin (Vanhaeren) loodste ons zonder haast doorheen de keuzes en materialen zodat wij aan het einde van het gesprek een all-in prijs hadden voor ons project. Deze was correct en in combinatie met het vertrouwen dat hij had opgebouwd, zijn we met De Abdij in zee gegaan.
Enkele dagen nadien kregen wij de 3-D tekening op basis van het grondplan en die gaf ons extra informatie zodat wij onze keuze in het vervolgtraject nog kunnen bijsturen.
We kijken uit naar de volgende stap in het project met de interieurachitect(e). Ook daarvan zijn wij kundig en tijdig op de hoogte gebracht.
Loop zeker niet voorbij aan deze leverancier als je op zoek bent naar een keuken.

Respuesta de Keukens De Abdij
Een heel fijne ervaring bij Keukens de…
Een heel fijne ervaring bij Keukens de Abdij in Zemst .
De zaakvoerder Noredine Maamri nam ruimschoots de tijd om ons te begeleiden bij het kiezen van een keuken die perfect bij ons past . Top ervaring .

Respuesta de Keukens De Abdij
Onbeleefd buitengezet omdat we niet meteen wilden tekenen.
Offerte opgemaakt, tot daan heel vriendelijk. Omdat we niet meteen wilden tekenen, heel onbeleefd buiten gesmeten! Hier gaan we onze keuken dus niet kopen! Plan zag er goed uit, dus kans we groot geweest dat het keukens de Abdij ging worden. .

Respuesta de Keukens De Abdij
EENS ZE U GELD HEBBEN HOOR JE ZE NIET MEER!!!
Onze keuken werd geplaatst op 05/03/2026… en wat een teleurstelling is dit geworden.
Van bij de plaatsing merkten we al meteen schade aan zowel de keukenkasten als de toestellen. De koelkast die geleverd werd, bleek zelfs een “Rework”-toestel te zijn (dus eerder beschadigd en hersteld), maar het scherm is intern nog steeds stuk. De oven? Duidelijke valschade: deur scheef én een bakplaat die van binnen naar buiten geblutst is — iets wat je onmogelijk zelf kan veroorzaken.
En dan de dampkap… We kozen oorspronkelijk voor een Samsung, maar dit werd door de firma gewijzigd naar AEG wegens “motorproblemen”. Resultaat? De dampkap zuigt totaal niet en blaast alles gewoon richting de zijkasten.
We hebben dit onmiddellijk gemeld. Op 19/03 kregen we nog een mail dat we “begin volgende week” antwoord zouden krijgen (week van 23/03). Vandaag zijn we 013/04… en ondanks meerdere mails blijft het compleet stil.
Alsof dat nog niet genoeg is, begon het al bij de opmeting: 2 keer een afspraak die niet nagekomen werd. Eén keer afgebeld, de tweede keer gewoon niemand komen opdagen — terwijl wij speciaal verlof hadden genomen.
Eerlijk? Dit is niet hoe je met klanten omgaat.
Wat een firma is dit… 😳

Respuesta de Keukens De Abdij
Professioneel advies en een vliegende start met Jorin
We hebben echt een topervaring gehad bij Keukens De Abdij in Aartselaar, met dank aan Jorin Van Haeren! We werden supervriendelijk ontvangen in de prachtige toonzaal. Jorin nam echt de tijd voor ons, dacht goed mee en gaf professioneel uitleg over alle materialen. Geen vraag was te veel.
Hoewel de keuken er nog niet staat en het ontwerp en de plaatsing nog moeten volgen, geeft dit eerste contact ons alvast heel veel vertrouwen.
Een aanrader om zelf eens langs te gaan en te ervaren hoe goed hij je helpt!

Totaalbeleving
We begrijpen waarom Keukens De Abdij voor het 3e jaar op rij verkozen werd tot "retailer of the year"! Ze beheersen de kunst om van de aankoop van een keuken een totaalbeleving te maken. De prachtige toonzaal met erg veel leuke ideeën en de kennis van zaken samen met de eerlijke en competitieve prijs voor een kwaliteitskeuken heeft ons overtuigd. Met een goed gevoel huiswaarts keren en uitkijken naar de dag dat we gebruik kunnen maken van onze nieuwe keuken...

Zeer warme welkom!
Zeer warme welkom!
Ze nemen de tijd om àlles geduldig uit te leggen en stap voor stap alles te doorlopen, hiervoor vooral dank aan Thomas van Aartselaar voor zijn professionele aanpak en uitleg.
Combinatie batibouw korting van 40% en prijsvast garantie van 2 jaar is ideaal om nu te bestellen en 2jaar later te laten monteren aan de prijs van nu.

Service client au top
Nous avons été extrêmement bien accueillis par Noredine. La conception de notre cuisine s'est déroulée dans les meilleures conditions possibles. Noredine est d'une gentillesse et d'une écoute exceptionnelles. Par son expérience, il a su mettre sur papier ce que nous attendions de notre cuisine. Le projet conçu répond parfaitement à nos attentes. Merci Noredine, Merci Keukens Abdij !

Zeer tevreden over onze ervaring bij Keukens De Abdij
Hij heeft echt de tijd genomen om alle opties met ons te bekijken en gaf duidelijk en eerlijk advies. Ook heel fijn dat hij ons in het Frans kon verder helpen, zodat mijn Spaanse man alles goed kon volgen.
Blij dat we voor hen gekozen hebben — we kijken er alvast naar uit om onze keuken binnenkort geïnstalleerd te zien!

Respuesta de Keukens De Abdij
Uitstekende service en hoogwaardige…
Uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit. Het personeel is vriendelijk en professioneel, met bijzondere waardering voor Ginny, de toonzaalverantwoordelijke, voor zijn inzet en deskundigheid. Hartelijk dank.

Respuesta de Keukens De Abdij
Wij zijn heel tevreden van onze nieuwe…
Wij zijn heel tevreden van onze nieuwe keuken. Mooi eindresultaat en blij om terug in een frisse omgeving te mogen koken. Er waren bij de installatie wel nog enkele gebreken, maar Jeffrey heeft ons goed geholpen om alles toch volgens afspraak opgelost te krijgen, waarvoor dank.

Toonzaal Zemst
We hadden een aangename ervaring bij keukens De Abdij in Zemst. In de toonzaal konden we rustig rondkijken zonder dat er meteen druk werd gelegd, wat we erg apprecieerden. De opstelling is erg overzichtelijk en geeft een goed beeld van de mogelijkheden.
Nadien hebben we samen met Robbe rustig onze wensen overlopen. Hij luisterde naar wat we belangrijk vonden en deed enkele goede suggesties die ons geholpen hebben om onze keuzes te verfijnen. Het contact met Robbe verliep vlot en correct.

Respuesta de Keukens De Abdij
Más información sobre otros tipos de reseñas.