da jeg ankom til KFC så den, den STORE SORTE LINJE jeg ventede i hele 3 fücking timer i den STORE SORTE LINJE og da jeg endelig fik bestilt kom maden først efter 36 mintutter!!!! og da jeg tager førs... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Øv, havde husket det bedre… føj maden var dyr og mega kold, klam…. Pomfritterne var rå i midten og kyllingen var mega tør Salaten var 4 små stykker kylling og en håndfuld salat KUN SALAT!! billedet... Ver más
Vi skulle endelig prøve KFC, men det var desværre ikke noget godt første indtryk :( Det var tydeligt at manden foran mig var vant til, at der manglede ting i hans ordre, for han gik til siden o... Ver más
Bestilte en stor portion takeaway til en hyggeaften, betalt ved online bestilling og afhentet - vi blev snydt: der manglede 4x garlic dressing og 1 mellempomfrit - snydt for 57 kr på een ordre. Pomfr... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
KFC Danmark
Información de contacto
Rådhuspladsen 55, 1550, København V,, Dinamarca
- www.kfc.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Smagen, konsistensen og så lige prisen !
Superlækker og sprød kylling, fine fritter, alt sammen i topklasse, men prisen trækker desværre nedad. - Meget dyrt i Danmark. Ellers ville det blive fem stjerner !
Avoid this place at any cost
Avoid this place at any cost, food has strange taste, workers are like in holidays, we will never ever eat again kfc
Ingen smag i kyllingen
ingen krydderier i kyllingen, ingen smag plus mega kedelig burger med næsten ingen kylling.
Rigtig god service
Jeg besøgte KFC for første gang i mit…
Jeg besøgte KFC for første gang i mit liv.
Resurant vil jeg give 3 ud af 5 stjerner, men vigtigst af alt brød jeg mig bare ikke rigtigt om maden især hvis jeg sammenligner det med sunset eller mcdonnalds.
Jeg købte den største og fineste menu men brød og burger virkede bare ikke som nogen speciel oplevelse og jeg måtte sågar opgive at spise hele burger iselv om jeg er en stor mand som er sulten.
Jeg må ærligt indrømme det er lige så dårligt som bruger king i Danmark og noget jeg vil fravælge i fremtiden og frem for alt bare køre på sunset hvor maden smager 3 gange bedre og er en oplevelse.
Jeg købte den største burger med ekstra bacon men brød mig ikke om de ca 90% jeg spiste.
Jeg bestilte også deres kartoffel mos med sovs til 25 kr og det smagte faktisk ret godt men tog den med hjem.. Men ærligt talt jeg ikke imporneret vs pris og oplevelse... Jeg vil fremover fravælge KFC det var ikke pengene værd og vil højest sandsynligt ikke være det i mange år fremover. Spild af penge.
Aldrig mere KFC eller burgerking i DK.
Jeg besøgte KFC vejle transport center.
Købte hotwings med fjer fra en brun…
Købte hotwings med fjer fra en brun kylling - ja fjerene var brune.
Jeg reklamerede ved disken og fik at vide, at det sker en gang imellem. Fik tilbudt nye men sagde nej tak da der ikke var garanti for der ikke kunne være fjer i de næste også. Jeg spurgte om ikke der var andet de kunne gøre, men nej, det var der ikke.
Jeg er MEGET utilfreds og kommer der ALDRIG mere!
Kvalmende at servere den slags og så ikke tilbyde pengene retur.
KFC i Tilst byder på venlig service og…
KFC i Tilst byder på venlig service og et bredt udvalg af kylling. Bedste kyllinge sted i Århus !
Kommer der ALDRIG mere!
Bestilte mad på KFC i Horsens og sidste gang for mig. Desværre er maden alt alt for ringe og alt alt for dyr. Bestilte ekstra kyllingstykke og fik et lille lår til den nette sum af kr. 25,-!!
Mega god service bedste sted at spise
Mega god service bedste sted at spise. Omar gøre det godt
God service og god oplevelse
God service og god oplevelse
Omar the GOAT
Meget god oplevelse
Meget god oplevelse, god kundeservice
Omar er manden😄
Værste kundeservice jeg har set
Værste kundeservice jeg har set. Jeg fik afvide at jeg ikke kunne købe kylling lår fordi de ikke havde flere, og så spørger næste kunde om det, og til det siger hun at det laver de bare.
Pomfritter ringere en dem jeg laver i…
Pomfritter ringere en dem jeg laver i køkkenet + leveret koldt +bløde
kylling ligner noget der trykket ud af min ræv købte 2 forskellige slags, begge smager elendigt og er helt bløde så det ryger i skralderen jeg skriver til kundeservice for at få penge tilbage så jeg kan gå på mcd det sq kvalitet mad nu må man så sige (update fik 30% tilbage latterligt...)
KFC Tilst - 0/10
Jeg besøgte KFC i Tilst for første gang i dag. Efter jeg havde bestilt maden via selvbetjenings-skærmen, fik jeg at vide, at de ikke havde nogle milkshakes, men jeg kunne få en sodavand i stedet for. ‘Nej!’ insisterede jeg, jeg vil have pengene tilbage. Det kunne mand ikke når man bestiller en milkshake ifm. en ‘Meal’. ‘Jo!’ sagde jeg, og så kom chefen og gave mig kontanter tilbage - de kunne ikke overfør tilbage på kortet. Vi fik så maden, hvilket smagte af intet andet end salt og olie, og samtidig opdaget, at de havde glemt at give os vores coleslaw. Lederen var høflig, men pigen ved kassen var forvirret og ret uduelig. En trust oplevelse sammenlignet med det man får i f.eks. USA og England. 0/10.
Kødet var råt og burgeren er ikke…
Kødet var råt og burgeren er ikke crispy. Burger bollen er mega tør og brændt. Smager af intet. Vil overhovedet ikke anbefale. Kasse damen så sød ud men hun ville ike give mig hendes telefon nummer. 1 stjerne er for meget, men det var det laveste jeg kunne give. Jeg bestilte en kentucky burger, men den var lavet i Danmark.
Købte en spand med kylling til 479,00…
Købte en spand med kylling til 479,00 søndag d. 3.3.24 hos KFC Ishøj,
Da vi kom hjem manglede der over halvdelen ( fritter, mos og hot-wings ) Jeg prøver at ringe til butikken men ingen tager telefonen, jeg beslutter mig for at skrive en mail.
Får først svar efter 3 dage om at de beklager og gerne vil løse sagen.
Siden har jeg intet hørt trods utallige henvendelser pr. mail. Jeg har også være forbi butikken som på ingen måde vil erkende deres fejl. Ikke engang chefen vil tale med mig men sender en af hans lakajer som bare løfter armene og sige jeg kan ikke gøre mere.
Aldrig har jeg modtaget så dårlig en service.
Det er OK at lave en fejl - men ret op på den til kundens tilfredshed.
Det bliver så et farvel og tak for altid - vil ikke handle hos en virksomhed som snyder deres kunder.
Det var det bedste mad jeg har smagt og…
Det var det bedste mad jeg har smagt og jeg vil anbefale at i tager ud til KFC for så får i en oplevelse i maden verden
Uden sidestykke det værst fastfood jeg…
Uden sidestykke det værst fastfood jeg nogensinde har smagt , dyrt og uden smag overhovedet
Ikke noget smag
Jeg var på kfc med min familie og vi havde bestilt meget mad det kom hurtigt men smagte ikke af så meget jeg fik 2 hotwings og kun en af dem havde let smag så det smagte ikke af noget så blev meget skuffet.
Fanemde for dårligt
Jeg var på kfc med min familie vi havde bestilt meget mad der kom hurtigt med der var alt for meget olie på noget af det og burgeren var kommet i en toastmaskine og der var alt får meget salt
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.