Ik vind Kieskeurig.nl een fijne website om producten te vergelijken. Het is handig dat je snel verschillende opties, prijzen en ervaringen van andere gebruikers kunt bekijken. Hierdoor kan ik beter ee... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Van bestelling tot bevestiging soepel verlopen. Ook de verzending en track en trace mooi om bij te houden. Bij vragen die ik had goed geholpen waarbij men niet gehaast overkomt. Product/prijs ve... Ver más
Goed materiaal wordt er geleverd. Snelle levering, maar daar staan ze bekend om. Extra gecondeleerd op het juiste onderdeel. Van het opgegeven voertuig.
Ik heb jaren reviews geschreven over door mij geteste producten, die voorheen gratis getest konden worden. Nu word bijna overal een soort van aankoop of vergoeding voor gevraagd, wat ik ergens wel beg... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Winkels, prijzen en producten vergelijken en maak de beste keuze. Koop online het beste product via KIESKEURIG, dé vergelijker van Nederland
Información de contacto
Richard Holkade 8, 2033PZ, Haarlem, Holanda
- +31 (0) 23 543 00 00
- info@kieskeurig.nl
- www.kieskeurig.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
aankoop doen,even hier een bezoekje doen
Handig als je iets aan gaat schaffen en weet wat je kan verwachten Ik neem dan ook altijd een kijkje
Een goede ervaring was alleen een…
Een goede ervaring was alleen een refurbist Dit zou eigenlijke een instelling mogelijkheid moeten zijn.Tip!
Review.nl is niet zomaar een bedrijf
Review.nl is niet zomaar een bedrijf, dit bedrijf heeft namelijk een hart van goud. Toen ik 3 jaar geleden geopereerd moest worden aan mijn baarmoeder vanwege kwaadaardige baarmoederhalskanker was het enige bedrijf die aan mij dacht Review.nl ik kreeg een persoonlijke brief en een cadeautje wat ik nooit had verwacht. Sindsdien is het platform wel iets veranderd maar dat zie ik ook op andere platformen. Ik had zelf even een break genomen want het werd mij iets te veel (persoonlijke omstandigheden) maar ik ben weer terug en hoop snel weer reviews te mogen schrijven voor Review.nl.
Strijkijzer is erg stroef en strijkt…
Strijkijzer is erg stroef en strijkt niet prettig.
Kieskeurig staat onder invloed van de…
Kieskeurig staat onder invloed van de commercie.
Het geeft soms alleen goede reviews en daarmee wordt de consument misleid
Waarschijnlijk is dit afhankelijk hoeveel geld ze krijgen per product
zeer handig
we kijken regelmatig als we op zoek zijn naar iets nieuws. Goed te lezen, Duidelijke review(s).Geven dit ook aan anderen door.
Fijn om échte recensies te kunnen…
Fijn om échte recensies te kunnen raadplegen alvorens ik een grote aankoop doe. Ook top dat je gelijk de beste prijs kan vinden, scheelt een hoop zoekwerk!
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Snelle levering, makkelijke installatie.
Goede wijn behoeft geen krans.
uw gegevens kloppen absoluut niet
uw gegevens kloppen absoluut niet
goede begeleiding en tot nu toe altijd…
goede begeleiding en tot nu toe altijd korect
Als tester én lezer van kieskeuri gben…
Als tester én lezer van kieskeuri gben ik altijd blij met de goede reviews en beoordelingne van producten. Dit helpt enorm om vooral van apparaten waarvan ik geen kennis heb, toch een eerlijke en echte gebruikerservaring te lezen of zelfs te beleven. Toppers.
Fijne betrouwbaar site.
Eerst opzoeken op Kieskeurig..
Ik kijk eerst naar Kieskeurig voordat ik een aankoop doe.
Miskoop
SIemens WQ45H2A9NL warmtepompdroger met zelfreinigende condensor
Aankoop van deze droger tot op heden een teleurstelling.
Was wordt niet echt droog, dit in tegenstelling tot onze condensdroger die we hiervoor hadden.
Zelfreiniging condensor valt zwaar tegen, je moet zelf regelmatig aan de bak, reinigingsmenu lastig in te stellen.
Spijt van deze aankoop van 995 euro
Fantastische koelkast
Fantastische koelkast: heerlijk koud water, mooie ijsblokjes en gecrushed ijs. Daarbij dan ook nog veel ruimte, mooi design. Deze koelkast geeft mij dagelijks een vakantie gevoel.
Duidelijke website
Duidelijke website waar je veel
Informatie over een product kan vinden.
Handig als je keuze tussen bepaalde producten hebt en je wil weten welk product het beste bij je situatie past.
Ook kun je reviews van andere gebruikers lezen.
Fijne website voor je aankoop
Kieskeurig is een fijne en overzichtelijke website om producten met elkaar te vergelijken. Dankzij de uitgebreide filters en duidelijke productinformatie vind je snel wat het beste bij je wensen en budget past. Ook de reviews van andere gebruikers helpen enorm bij het maken van een goede keuze. Ik gebruik Kieskeurig regelmatig en het bespaart me veel tijd bij het zoeken naar de juiste aankoop. Zeker een aanrader om eerst kieskeurig te checken voor je aankoop.