Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

3,0

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Super mooie kleding

Super mooie kleding van hele goede kwaliteit tegen scherpe prijzen, snel verzonden en een hele fijne klantenservice. Ik heb nu 2 keer besteld en beide keren super tevreden. Vragen worden ook mega snel beantwoord. Ik blijf klant bij jullie.

22 de septiembre de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

⭐ Zeer slechte ervaring met Kim en…

⭐ Zeer slechte ervaring met Kim en Jindy – retourproblemen en totaal geen klantenservice

Ik heb een blazer besteld bij Kim en Jindy. Helaas beviel de blazer mij niet en wilde ik deze retourneren door de erg slechte en goedkope kwaliteit van de blazer. Ik heb het pakket netjes via DHL retour gestuurd.

Na één bezorgpoging is het pakket door DHL naar een DHL-punt gebracht. Ik heb contact opgenomen met DHL om te vragen waarom het pakket niet opnieuw bij de webshop werd aangeboden. DHL gaf aan dat Kim en Jindy alleen retourzendingen van DHL accepteert wanneer deze vooraf door de webshop zijn aangemeld.

Dit was bij mij helaas niet het geval, omdat deze mogelijkheid op de website van Kim en Jindy niet wordt aangeboden. Ik kon mijn retour dus niet op deze manier aanmelden.

Vervolgens heb ik meerdere keren contact opgenomen met Kim en Jindy via e-mail met de vraag of zij mijn retourpakket alsnog wilden ophalen. Op geen enkele e-mail heb ik een reactie ontvangen. Ook via Instagram en Facebook heb ik geprobeerd contact te krijgen, maar daar krijg ik eveneens geen enkele reactie.

Daarnaast is Kim en Jindy telefonisch niet bereikbaar. Je kunt dus op geen enkele manier fatsoenlijk contact krijgen wanneer je een probleem hebt met je bestelling of retourzending.

Ik vind dit werkelijk ongelooflijk slechte klantenservice. Bestellen gaat misschien gemakkelijk, maar zodra er een probleem ontstaat, lijkt er niemand bereikbaar te zijn. Als klant probeer je je bestelling netjes te retourneren, maar vervolgens krijg je geen enkele hulp of duidelijkheid.

Dit vind ik absoluut niet klantvriendelijk en zeer teleurstellend. Voor mij is dit de eerste én laatste keer dat ik bij Kim en Jindy bestel.

Mijn advies aan anderen: denk goed na voordat je hier bestelt en bekijk de retourvoorwaarden goed. Mijn ervaring met de retourafhandeling en klantenservice is bijzonder slecht.

Kim en Jindy, een klant hoort bij een probleem met een retourzending geholpen te worden. Niet genegeerd te worden via e-mail, sociale media én telefoon.

18 de septiembre de 2026

Beste,

Wat vervelend dat u een nare ervaring met ons heeft gehad. Ik lees dat u een retour naar een pakket punt heeft gestuurd. helaas kunnen wij hier niet altijd langs gaan om deze op te halen. Wij zijn zowel in de winkel als daarbuiten erg druk en hebben hier dus niet altijd tijd voor. Dit staat ook vermeld in ons retour beleid.

Ook nemen wij gewoon retouren aan van alle pakketdiensten zonder dat dit gemeld moet worden, waarom DHL aangeeft dat dit niet mogelijk is is voor ons ook een grote vraag. Ik ga dit ook zeker nakijken.

Via onze zakelijke mail Info@kimenjindy.nl zijn wij altijd bereikbaar en proberen wij zo snel mogelijk te reageren. Ik zelf ben deze mail niet tegen gekomen en kan deze ook niet vinden. Ik heb hier dus ook niet op kunnen reageren. Hiermee wil ik niet zeggen dat u niet heeft gemaild maar misschien is deze mail verdwaald geraakt tussen alle andere mails. Onze oprechte excuses hiervoor.

Via Instagram en Facebook kunnen wij inderdaad vragen beantwoorden maar hier komen zoveel meldingen op binnen dat niet alles beantwoord kan worden. Dit is dan ook geen officieel vragen punt van ons.

Ik zou u willen vragen om ons nogmaals te mailen zodat wij dit voor u kunnen oplossen. U mag ook hier uw email achterlaten dat wij u een mail sturen. Nogmaals onze oprecht excuses dat u dit zo heeft ervaren.

Mvg,
Klantenservice Kim&Jindy

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nog minder dan 1 ster waard!

Nog minder dan 1 ster waard!

Eens, maar NOOIT meer!
Had ik maar eerder naar de recensies gekeken.
Ik heb nog nooit eerder een recensie geschreven, maar dit moet ik toch even kwijt.
Communicatie op een normale manier is niet mogelijk.
Reacties van hun kant zijn op een kinderlijke manier.
Zijn onbeschoft en totaal klantonvriendelijk!
Zodra er iets niet goed blijkt te zijn, dan ligt het gelijk aan de klant.
Ze proberen overal onderuit te komen, koop hier NIET!

12 de abril de 2026

Beste,
Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Kunt u uw order nummer bij ons vermelden zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen vertrouwen na 1 aankoop, ben niet de enige blijkbaar.

Heel jammer, geen vertrouwen meer in. Helaas dezelfde nare ervaring zoals de andere hier met 1 ster. Retour werd geleverd, maar ze beweren van niet, geen poot om op te staan. Om en bij de 100 euro kwijt doordat je hun kledingstuk kwijt bent en je retourkosten. Ik ben er namelijk ook zeker van dat het geleverd werd, maar hun woord tegen het mijne natuurlijk en feit dat je enkel kan betalen met bankkaarten waar je geen verzekering hebt, daar wordt van geprofiteerd. Paypal had me al terugbetaald in mijn geval. Ik ben gestopt met discuteren met hen, ze weten immers goed genoeg waar ze mee bezig zijn, gaan dit uiteraard niet met iedereen doen, wel met bepaalde aankopen en bepaalde manieren van retours en betaling. Dus voor mij een éénmalige aankoop hier met veel 'leergeld' verloren. Jammer hoor, let gewoon ajb als je koopt dat je het doet met een betalingsinstelling die je verzekert je geld terug geeft als je bewijs neerlegt van retour. In mijn geval had het pakket terug bij mij moeten aankomen als het niet was geleverd, nooit gebeurd. Het kledingstuk stond die week wel terug te koop. Bah, ik word er nog steeds ni goed van, ik wil er gewoon vanaf zijn, deze review nooit meer lezen maar wel anderen beetje verwittigen echt op te letten.

Onderstaand bericht kreeg ik in juni 2026. Er werd GEEN geld teruggestort op mijn rekening voor alle duidelijkheid!!

1 de octubre de 2025

Respuesta de Kimenjindy

ik heb uw gegevens ontvangen en volgens onze boekhouding is uw geld geretourneerd. Wij hebben deze jas helaas echt niet ontvangen en hebben u alsnog terug betaald. De jas die volgens u daarna online stond zal een andere jas zijn geweest. Ik wens u nog een prettige dag verder. En nogmaals excuses als u dit als onprettig heeft ervaren

Ik koop al zeker 2,5 jaar bij Kim

Ik koop al zeker 2,5 jaar bij Kim. Altijd goed advies en goede service. Daarnaast super leuke basics en unieke items voor scherpe prijs.
Verkoopster denkt met je mee en smeert je niets aan. In de lives is niets teveel. Nog nooit iets retour hoeven sturen.
Ik Bestel zeker elke maand.

26 de marzo de 2025

Mooie kleding

Mooie kleding, leuke prijzen. Ik heb hier al een paar keer besteld en zal ook zeker weer bestellen.

6 de diciembre de 2023

Kleding besteld

Kleding besteld, retour gedaan ,maar ze heeft het niet verwerkt.
Ik stuur haar bewijzen enzv laat ze van haar afwezen.wel verhoging van niet betalen op Klarma 😡ik ben dus gewoon genoodzaakt te betalen?
Zeer slecht..
Medere berichten gestuurd maar helemaal geen reactie.
Dus zij heeft de kleding terug wat ik retour heb gedaan ..zij ontkent.ze verkoop t vrolijk weer..
En ik ben nu verplicht om de kleding te betalen door haar gemakzucht...plus extra overheen omdat ik te laat ben te betalen....ik zeg dit is diefstal!!!!
Maar ik zit er mooi mee en zij met dubbelde gezichten lacht der stuk en als tegen zit....zet je ook effe te kijken op der TikTok.
Diefstal Modern oplichting.

16 de junio de 2023

Belachelijk bedrijf

Belachelijk bedrijf, heb een broek besteld via hun website die na het passen gelijk al los zat. Nu wil ik hem graag retourneren doet ze heel erg raar en zegt ze dat ze dat niet accepteert omdat ik de broek “aan” heb gehad volgens haar. Vervolgens maakt ze me helemaal belachelijk. Wanneer je iets besteld bij haar doet ze super lief maar zodra je niet tevreden bent met een artikel ben je een kind van 9 of je bent niet goed in je hoofd etc. Wij bestellen hier nooit meer en ik hoop dat meerdere mensen dit inzien aangezien dit soort dingen vaker gebeuren wat wij gehoord hebben!

30 de septiembre de 2022
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.