Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

For det første er Kim en meget behagelig person. Vi fik en professionel, engageret og tryg oplevelse, da vi skulle have tømt og rengjort min svigermors lejlighed, efter hun var flyttet på plejehjem. A... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kære Kim, Mange tak for en perfekt rydning af min mors rækkehus, have og skur m.m. Det var en professionel og betryggende proces fra start til slut og med flot kommunikation og orientering hele veje... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza de casas

Escrito por la empresa

For os er kunden i centrum og det er vigtigt for os at kunne give den bedste oplevelse, når Kims Totalrydning har stået for en opgave. Vi har mere end 20 års erfaring inden for totalrydning af dødsboer/restboer mv. Vi er troværdige, effektive og yder den bedste service over for vores kunder. Vi kan rydde fra dag til dag og altid til de bedste priser. Vi er fleksible og kører på hele Sjælland. Vi svarer telefonen dag og aften alle ugens dage, og kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Effektiv og grundig

Kim var sød og venlig. Lavede en effektiv og grundig rydning af mine forældres hus, hvor der var mange læs at køre væk. Han overholdt alle vores aftaler og holdt mig underrettet undervejs i forløbet. Jeg kan varmt anbefale hans firma.

3 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi brugte Kims firma til rydning af et…

Vi brugte Kims firma til rydning af et 3 værelses dødsbo. Det var helt igennem et super professionel forløb, hvor alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Utrolig service minded firma, som udviste stor hjælpsomhed med bl.a. at køre et møbel hjem til mig. Kim stræber efter fuld tilfredshed med løst opgave inden betalingen skulle forefalde. Kan varmt anbefale dette firma til alle.

28 de agosto de 2025

Tømning af dødsbo

Kim var hurtig at lave aftale med og udførte arbejdet med tømningen meget tilfredsstillende.
Var i løbende dialog undervejs og overholdt alt vi havde aftalt.super glad for vi valgte kim til opgaven

28 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ordentlighed der ikke hænger på træerne

Kim er meget sød og let at kommunikere med. Pligtopfyldende og ansvarsfuld. Og da deadline grundet arbejdspres ikke kunne overholdes, fandt vi alligevel en god løsning. Den slags ordentlighed hænger ikke på træerne.

18 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og professionel hjælp og…

Super god og professionel hjælp og service, rykker ud med det samme. Laver et flot stykke arbejde til en god pris. Over holder alle aftaler. Jeg kan varmt anbefale Kims Totalrydning.
Mvh Merete

29 de marzo de 2025

-Super professionel og seriøs

-Super professionel, seriøs og venlig betjening.
-Alle aftaler blev overholdt.
-Vi blev underrettet under vejs i forløbet, ang. hvor
langt de var nået med oprydningen.
-Super god pris.
-Kan kun give de BEDSTE anbefalinger.

21 de noviembre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.