Winkel met mooie kleding, snelle reactie op een email. Blij met de kleding voor mijn kinderen. Enige is dat het niet de volgende dag binnen is zoals ze adverteren (smorgens besteld), maar dat vind ik... Ver más
Kinderkleding Tekoop
Consulta las opiniones de los clientes
Snelle service, netjes verpakt, goed afgeprijsd, alsof je n cadeautje thuis krijgt. Ik vond alleen het retoursysteem wat onduidelijk, was heel makkelijk bij een kiala punt maar er was ook n optie dat... Ver más
Erg tevreden over de acties die jullie vaak als eerste kinderkleding webwinkel hebben. Normaal snel geleverd (tijdens de sint/kerst periode klopte het niet dat je het de volgende dag in huis had, nu... Ver más
Nu 2x een bestelling gedaan waarvan 1x opgehaald en 1x thuis laten bezorgen. Het ophalen was ook heel handig want dan hoef je natuurlijk geen verzendkosten te betalen! Fijn dat deze optie ook geboden... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Welkom bij kinderkleding-tekoop.nl, de webshop van 't Elfje. De winkel bestaat inmiddels 24 jaar en heeft sinds augustus 2007 deze webshop. Onze webshop biedt u ruime keuze uit kinderkleding voor jongens en meisjes, van groot naar klein en van jong naar oud. De maten beginnen bij de prematuur van maatje 44 en lopen door tot maat 188. Bij ons vindt u stoere, mooie en trendy kinderkleding. Als u stoere jeans zoekt, zijn de merken Vingino en Retour ideale merken. Beiden hebben een uitgebreid aanbod in jeans, rokjes, jurkjes en bovenstukken. Daarnaast hebben we ook kinderkledingmerken die ieder seizoen groter en uitgebreider worden, denk hierbij aan Noppies, Babyface, Z8 en Tumble 'n Dry. Naast de casual kindermode verkopen we ook een grote collectie feestkleding, zoals doop-, bruid- en communiekleding. Een van de topmerken is Carbone een stoer en doordraagbaar merk met verschillende mogelijkheden tot combinaties. Zoekt u een mooie feestjurk voor meiden dan is Gymp het merk voor u. Dit exclusieve merk uit belgië heeft de mooiste feestjurken. Naast deze merken biedt ook Salty Dog (voor jongens en meisjes) een feestlijn, Le Chic. Een chique merk met kleine en stoere details voor jongens en meisjes. Naast de gewone kinderkleding bieden we ook ieder seizoen een grote keus in zomer- en winterjassen, deze zijn beschikbaar vanaf maatje 50.
Información de contacto
Hoefstraat 181, 5014 NK, Tilburg
- 0134620230
- info@kinderkleding-tekoop.nl
- www.kinderkleding-tekoop.nl
La gente también ha visto
Geld komt niet retour!
Enkele kledingstukken retour gestuurd. 2 weken na ontvangst zou het geld retour gestort worden. Niks ontvangen. Geen reactie op e-mail. Gebeld en werd doodleuk gezegd dat ze 5 weken achter lopen met het verwerken van retouren. Met andere woorden, ik moet gewoon nog eens 5 weken wachten op mijn geld. Totale wanorde daar. Dit was eens maar nooit meer!
Gewoon niet doen, bespaard stress.
Bedrijf levert verkeerde maten en zegt dan dat het merk bij elke winkel anders is. Heb ik nog nooit van gehoord.
Klantenservice is super onvriendelijk, ik werd de hele tijd onderbroken. Op de e-mail krijg je geen reactie.
Zoals eerder genoemd in de reviews, je dient zelf voor de kosten op te draaien voor hun fouten.
Bestelling volgende dag in huis
Bestelling volgende dag in huis! Blij met de snelle service!
Super kleding voor de kleine meid
Super kleding voor de kleine meid. Juiste prijs en ook nog eens snel verzonden met gratis verzendkosten..
Koop hier niets!!!
De gekochte shirts zouden de dag na bestelling verzonden worden, na een week waren ze nog niet verzonden. Helaas bleken de shirts te klein en heb ik ze retour gestuurd. Ik wacht nu al meer dan 2 weken op het geld retour en de enige reactie die ik krijg is dat ze flinke achterstanden hebben. Ik hoop dat ik mijn geld nog terug krijg. Schandalige service!!! Koop hier niets!!!
Helaas..
Helaas... Na jaren goede ervaringen met het bedrijf nu toch echt de laatste 2 bestellingen drama. Een week na bestelling nog steeds geen mail ontvangen van eventuele verzending. Ook de klantenservice neemt de telefoon niet op na ongeveer een 30 minuten in de wacht te staan. Laten we hopen dat mijn bestelling nog binnenkomt anders was dit een duur grapje.
Voor het eerst besteld
Voor het eerst besteld. Na week nog niks binnen. Wel dat order was ontvangen. Toen bleef het stil. Op mail wordt niet gereageerd. Telefoon werd uiteindelijk opgenomen. Ze lopen ver achter met bestellingen. Het is uitverkoop dus dat kan maar het zou netjes zijn als dat per mail wordt gecommuniceerd. We wachten nog af.
Zeer slechte communicatie en levering
Al jarenlang, ong. 14 jaar besteld bij kinderkleding te koop.nl, altijd erg tevreden geweest. Maar nu bestelling geplaatst op 25 augustus 2022 nog steeds niets geleverd, op mailtjes wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet opgenomen. Dus helaas, kinderkleding te koop.nl 25 augustus was mijn laatste bestelling bij jullie. Hier heb ik geen vertrouwen meer in.
Goede assortiment
Goede assortiment, snelle levering. Prima adres.
Slechte klantenservice
Geen reactie op mail als ik iets wil retourneren. Telefonisch al helemaal niet bereikbaar. Geen ontvangstbewijs per mail ontvangen. Ontzettend slechte service! Besteed mijn geld liever ergens anders.
Zeer te spreken over het aanbod en de…
Zeer te spreken over het aanbod en de klantvriendelijkheid. Ga zo door
Super
Super snelle verzending!
Leuke prijsjes en kortingen.
Je kan te kust en te keur in deze webshop!
Hier is de klant allesbehalve koning
Ik was altijd tevreden, heb hier jarenlang voor veel geld besteld. Nu ik één keer een kledingstuk retour wil sturen (ik had niet goed op de foto gekeken en vond het in het echt niet mooi), werd ik zéér onvriendelijk en onbegripvol te woord gestaan. Van het begrip "klant is koning" heeft deze klantenservice nog nooit gehoord, eerder het tegenovergestelde. Ook worden mijn vragen niet beantwoord, er wordt maar ingegaan op een piepklein onderdeeltje van het bericht dat ik ze stuur. Heb tot twee keer toe met een heel naar gevoel rond gelopen na het lezen van een reactie van deze klantenservice (ondertekend door Patty). Niet omdat ik geen gelijk kreeg, maar omdat ik zo naar behandeld word. Helaas Patty, de volgende ruim duizend euro die ik aan kleding ga besteden zijn níet voor kinderkleding-te-koop. Mij zijn jullie kwijt als klant.
Ik bestel er regelmatig en ben erg blij…
Ik bestel er regelmatig en ben erg blij met deze site. Bestelling wordt altijd keurig op tijd geleverd, laatste keer duurder iets langer vanwege grote drukte maar dat werd al direct op de website aangegeven.
Bestelling eindelijk gekregen maar zeer slechte organisatie
Op 29 aug heb ik een jas besteld. Op de website en alle mails is het geschreven :"Voor 20u besteld, morgen in huis !" (lol).
5 dagen later, krijg ik een mail : "Uw bestelling word vandaag of morgen verzonden" (lol)
3 dagen later heb ik nog niks ontvangen en zelfs geen track en trace ! Ik stuur dan een mail en vraag of er met mijn bestelling een probleem is ?
Nog 5 dagen later heb ik nog altijd niks gerkregen zelfs geen antwoord op mijn e mail !!!
Ik heb beslist om naar de afhaalpunt te gaan zien of mijn bestelling aangekomen zou zijn. Het was aangekomen. Ik heb nooit geen track en trace ontvangen en geen e mail gekregen om te vermelden dat mijn bestelling aangekomen was.
Zou ik niet spontaan gaan kijken, dan zou, na een paar dagen mijn bestelling teruggestuurd geweest !!!
Lang wachten op verzending.
Lang wachten op verzending.
Ik lees op de site, op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis.
Ik lees vaak reviews waarbij dat ook daadwerkelijk zo blijkt te zijn.
Bij mij is dat helaas nog nooit gelukt.
Ik héb donderdag besteld, hoopte het vrijdag binnen te krijgen. Zaterdag ook niks, dus nu onze hoop op dinsdag gezet. Maar bij ons duet de levering altijd wel lang.
Ik heb een skibroek gekocht en die…
Ik heb een skibroek gekocht en die moest ik voor vrijdag hebben. Ze hadden een week de tijd om hem op te sturen. Geen reactie gekregen dus heb ik een mailtje gestuurd, ze zeiden dat ze het zouden regelen. Dag daarna nogsteeds geen trac and tracé. Daarna weer gebeld, ze zouden het opsturen en nogsteeds geen track and tracé. Nu is het donderdag en ik heb nogsteeds niks. Dus nu de piste af donders skibroek.
Antwoorden niet op mail helaas
Nu al 3 weken bezig om een jas om te ruilen, omdat deze zeer stroef sluit. Op mail wordt niet gereageerd... super jammer. Nog steeds geen andere jas ontvangen en na meerdere mails ook nog geen antwoord terug
Snel geleverd, bij retourneren een broek kwijt...
Ik heb 3 broeken besteld, snel geleverd gekregen. Helaas moesten er 2 broeken terug maar is er 1 uit deze doos wel ontvangen en de andere uit dezelfde doos nooit aangekomen in het magazijn.
Dan zou ik zeggen dat het gehele pakket zoek zou moeten zijn.
Helaas tot op heden (nog) geen oplossing, wel al meerdere malen gebeld dat de broek in het magazijn niet is gevonden.
Leuke aanbiedingen, goede en snelle levering
Fijne internetsite met goede zoekfuncties, heel veel keus en leuke aanbiedingen!
Levering is prima; alles netjes en snel