Kinderkleding Tekoop

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Winkel met mooie kleding, snelle reactie op een email. Blij met de kleding voor mijn kinderen. Enige is dat het niet de volgende dag binnen is zoals ze adverteren (smorgens besteld), maar dat vind ik... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle service, netjes verpakt, goed afgeprijsd, alsof je n cadeautje thuis krijgt. Ik vond alleen het retoursysteem wat onduidelijk, was heel makkelijk bij een kiala punt maar er was ook n optie dat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu 2x een bestelling gedaan waarvan 1x opgehaald en 1x thuis laten bezorgen. Het ophalen was ook heel handig want dan hoef je natuurlijk geen verzendkosten te betalen! Fijn dat deze optie ook geboden... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa infantil

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Welkom bij kinderkleding-tekoop.nl, de webshop van 't Elfje. De winkel bestaat inmiddels 24 jaar en heeft sinds augustus 2007 deze webshop. Onze webshop biedt u ruime keuze uit kinderkleding voor jongens en meisjes, van groot naar klein en van jong naar oud. De maten beginnen bij de prematuur van maatje 44 en lopen door tot maat 188. Bij ons vindt u stoere, mooie en trendy kinderkleding. Als u stoere jeans zoekt, zijn de merken Vingino en Retour ideale merken. Beiden hebben een uitgebreid aanbod in jeans, rokjes, jurkjes en bovenstukken. Daarnaast hebben we ook kinderkledingmerken die ieder seizoen groter en uitgebreider worden, denk hierbij aan Noppies, Babyface, Z8 en Tumble 'n Dry. Naast de casual kindermode verkopen we ook een grote collectie feestkleding, zoals doop-, bruid- en communiekleding. Een van de topmerken is Carbone een stoer en doordraagbaar merk met verschillende mogelijkheden tot combinaties. Zoekt u een mooie feestjurk voor meiden dan is Gymp het merk voor u. Dit exclusieve merk uit belgië heeft de mooiste feestjurken. Naast deze merken biedt ook Salty Dog (voor jongens en meisjes) een feestlijn, Le Chic. Een chique merk met kleine en stoere details voor jongens en meisjes. Naast de gewone kinderkleding bieden we ook ieder seizoen een grote keus in zomer- en winterjassen, deze zijn beschikbaar vanaf maatje 50.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goed

Zeker aan te bevelen! Een 9 als cijver

20 de enero de 2015
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik was blij met de levering maar minder blij met de korting vervolgens op de kleding

Heb al 2x gehad dat er binnen een paar dagen meer korting was op en als je dan belt dat daar geen gehoor aan gegeven word vind dat niet netjes. Als dit in een winkel gebeurt krijg je het verschil terug. "Ja als dit binnen een dag is oké? Maar niet naar een aantal dagen.... Of je moet al retourenboek word er gezegd. Baalde flink.Terwijl ik ook nog aan gaf een nieuwe bestelling te wilde doen.

Die heb ik maar even laten zitten....

18 de enero de 2015
Logotipo de Kinderkleding Tekoop

Respuesta de Kinderkleding Tekoop

Beste Sandra van der Westen, u heeft in december twee keer een bestelling bij ons gedaan en wij kunnen geen mails of meldingen terug vinden dat u contact met ons heeft opgenomen. Het is voor ons niet duidelijk wat er precies aan de hand is. Voor vragen over uw order kunt u altijd contact met ons opnemen via mail info@kinderkleding-tekoop.nl of via telefoon 013-4620230. Wij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, van Kinderkleding-tekoop.nl

topservice!

Compleet en netjes ontvangen de dag nadat wij terug waren van vakantie. Dit hadden wij aangegeven en het was geen probleem. Dat noem ik nou service. Producten voldeden aan onze verwachting.

16 de enero de 2015

Erg tevreden

Bestelling iets later dan verwacht bezorgd (maar dat had denk te maken met de drukke kerstperiode). Kledingstukken vol deden aan de verwachting en waren netjes verpakt!

14 de enero de 2015

Professioneel,kindvriendelijk!

Kleding die je besteld netjes!Altijd een 'kleinigheidje' erbij,leuk! Wel jammer dat er beschreven wordt dat je punten spaart tijdens een bestelling,maar dit niet naar waarheid is!! Verder een fijne site!!

13 de enero de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Supermaar kan ietsje beter!

Supersnelle leveringen zoals altijd en mooie kleding alleen minpuntje, retourneren is omslachtig en moet zelf betaald worden aangezien er hier geen kialapunt in de buurt zit. Daarbij heb ik al meer dan 2 weken geleden wat artikelen retour gestuurd en daar nog geen enkele bevestiging of terugbetaling van gehad. Een verbeterpuntje dus en daarom geen 5 sterren maar 4!

13 de enero de 2015

Goeie en snelle service.

Weer leuke kleding besteld, altijd snel in huis. Op een trui zat vlek vanuit de fabriek , ook met dit " probleem " goeie en snelle service.

9 de enero de 2015
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Verkeerde levering wordt niet accuraat opgelost

Bestelling geplaatst; bleek echter verkeerde artikel geleverd te zijn. In verband met een cadeau wat snel in huis moest zijn; direct gemaild, echter geen antwoord gehad.
Vervolgens zelf gebeld, we werden echter gedwongen om éérst zelf alles te retourneren, en pas als alles weer terug was bij de winkel, werd er iets nieuws geleverd. Jammer, geen snel cadeau in huis, en geen nette behandeling. Een verkeerd geleverd product moet door de webshop zelf worden vervangen lijkt me.
Overigens in alle communicatie vanuit de webwinkel geen woord van excuus, of tegemoetkoming. Als dit uitblijft, twijfel ik eraan om ooit nog te bestellen.

update 10-01: ordernr 497179

8 de enero de 2015
Logotipo de Kinderkleding Tekoop

Respuesta de Kinderkleding Tekoop

Beste L.S., we kunnen via deze reactie geen ordernummer og gegevens van u vinden. We willen het graag voor u nakijken en oplossen. Als u contact met ons opneemt via e-mail info@kinderkleding-tekoop.nl of via telefoon 013-4620230 dan helpen we u graag verder. Met vriendelijke groet, van Kinderkleding-tekoop.nl

Uitstekend!!

Zeer betrouwbaar, snelle levering en de verpakking ziet er altijd verzorgd uit. Ik ben al een aantal jaren klant en ik ben zeer tevreden.

7 de enero de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima service, leuke acties!

Erg tevreden over de acties die jullie vaak als eerste kinderkleding webwinkel hebben. Normaal snel geleverd (tijdens de sint/kerst periode klopte het niet dat je het de volgende dag in huis had, nu vind ik dat meestal geen probleem, maar kan me voorstellen dat sommigen last minute hun spulletjes in huis wilden hebben)
Over het algemeen, tevreden!!

6 de enero de 2015
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.