KING NAILS  Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er virkelig glad for mine negle hver gang! 💅✨ Hun er super dygtig, omhyggelig og altid sød og professionel. Resultatet bliver altid flot, og kvaliteten er i top. Jeg kan varmt anbefale hende! ❤️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super god oplevelse hos King Nails i City2 💅🏼 Altid sød og venlig betjening, og jeg er rigtig glad for resultatet. Kan varmt anbefales.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Frederiksberg Stort set ingen snakkede dansk eller engelsk. Der var masser af snak internt imellem behandlere på ukendt sprog. Behandleren ringede op på facetime med en mand under lakering og snakk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

King Nails Ros Torv Roskilde. Virkelig behagelig oplevelse, personalet var virkelig søde og imødekommende selvom deres dansk og engelsk ikke var perfekt. De gjorde deres bedste for at give en god ople... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 17% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

319 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt resultat, lidt speciel kundeservice

Det er lidt svært at kommunikere da der næsten ikke kan tales hverken dansk eller engelsk.
Jeg har nu været der 3 gange og jeg oplever at de skifter mellem behandlere. Jeg snakker med en behandler og næste øjeblik er det en anden, så er det tilbage til den første osv.. jeg fik kommunikeret med den ene behandler omkring hvad jeg ønskede. Men fik så noget andet. De har også en tendens til at efterlade produkt (akryl) på fingrene efter de er færdige, det er så ikke så heldigt. Udover det har de heller ikke styr på deres egne priser.

Alt i alt er jeg dog meget tilfreds med resultatet og syntes jeg har fået super fine negle

Fik det lavet I Lyngby storcenter

19 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg fik lavet negle for 5 sange siden…

Jeg fik lavet negle for 5 sange siden og kan bare tage mine negle af. Men ellers er de gode til at lave negle. Men de mangle bare at fjerne ens negle bon og øve sig lidt mere for nogle af mine negle er lidt skæve. Og de skriver en ny person efter de har lavet formen så skifter de so det er en ny som laver farve

4 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

King Nails Wave

King Nails Waves
Jeg har benyttet King Nails Waves flere gange, men er nu stoppet, da kvaliteten og oplevelsen desværre er meget svingende. Der er ikke faste behandlere, hvilket betyder, at resultatet i høj grad afhænger af, hvem man får som behandler.
Flere gange har jeg oplevet, at personalet taler indbyrdes om kunden, når man beder om rettelser eller kommenterer på neglenes form, hvilket føles meget ubehageligt. Jeg oplevede også, at en behandler ikke ønskede at fjerne neglebånd og krævede ekstra betaling for dette!! Da jeg fastholdt, at neglebåndene skulle fjernes, blev behandlingen meget ubehagelig, hun trak og hev i min hånd.
Kommunikationen er meget dårlig, da flere af behandlerne ikke forstår dansk, hvilket gør det svært at forklare ønsker og rettelser. Det hele er forvirrende.
Der er også en kraftig lugt af akryl i salonen, og kvaliteten af neglene lever absolut ikke op til prisen. Jeg har fået ødelagt mine negle flere gange, der bliver filet alt for dybt ned og det har skadet mine negle rigtig meget. Hold jer væk!

2 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Find et andet sted!! Mangen til uprofessionelle personer i…

Mangen til uprofessionelle personer i butikken. Jeg kommer med min datter på 10 år i Butikken i friheden for at få malet hendes negle. Vi bliver nødt at folk som nærmest ikke ønsker vi er der med deres adfærd. Sarah som tager imod os hilser ikke eller noget og spørger hvad vi skal have lavet selvom jeg har bestilt tid. Sarah gaber flere gange mens vi sætter os og virker så ligeglad og nærmest irriteret over vi er der.
De taler ikke dansk men deres eget sprog henover hovedet på os og i telefon. Der bliver også grinet og aner ikke om det er af os. Dybt ubehageligt
Det som skulle tage et kvarter tog 45 min da hun havde en anden kunde mens min datter sad i blæser.
Så jeg kan kun sige- find et andet sted

22 de diciembre de 2025

Ødelagte negle

Jeg har fået lavet negle i mange forskellige saloner både i Hovedstadsområdet og udlandet. Og pga de flotte anmeldelser havde jeg høje forventninger til Kings Nails i Waves. Men udover at jeg ventede i næsten en time (havde bestilt tid), var det umuligt at fortælle, hvad jeg ønskede. Kun én i butikken talte enten dansk eller engelsk, og alene at få lavet bestillingen var næsten umuligt. Derudover glemte negleteknikeren at putte lim på neglene først, så hun måtte gøre det hele om. Resultatet blev flot, men der gik ikke længe (under 14 dage), før der begyndte at falde stykker af mine negle, hvilket jeg aldrig har prøvet før. Har aldrig haft en knækket negl efter en professionel behandling, og nu har jeg to knækkede negle og flere halv-ødelagte. Det koster 50 kr pr negl at få det repareret, og får at vide, at neglene er ødelagte fordi mine negle er for tynde (hvilket aldrig tidligere har været et problem i de 5+ år, jeg har fået lavet negle). Finder et nyt sted næste gang. To stjerner fordi resultatet blev flot (omend det ikke varede længe).

5 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Peter hænder er magisk mester

Peter er fantastisk, dygtig, venlig og vi bruger oversættelse dansk/vietnamesiske sprog. Peter er min mester.. Han lytte efter min ønsker. Jeg har for lavet flot nytårs gelenegle.
Det bliver aldrig sidst og jeg kommer flere gang. Er fast kunde hos Peter.

20 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.